40.

2.7K 108 29
                                    

Tak velkej povyk jen kvuli bráchovi. Směšné. "Holky dneska vás zvu k sobě."

pov Lea
Matka s Michalem a Sophie jeli do kina a pak na večeři. To mi připomíná.
-Mind link: "Sophie?" "Ano?" "Jsi v pořádku?" "Jistě mami. Nemusíš se ptát každejch 10 minut, jestli jsem v pořádku. Užívej si trochu a mě nech se dívat na film." " No jo."

Ely s Denny přišly ve 4 a objednaly jsme si pizzu. Bavili jsme se, ale čím blíže bylo k 6 tím víc jsem byla nervózní. Byl to neklid, který se mi nedařil potlačit.

"Ty tam chceš!" "Nechci." "Ale chceš, akorát si to nechceš přiznat." "Ne,ne." "Ale ano Leo přiznej si to, že jsi ještě hezčího kluka neviděla. Přiznej si, že nemůžeš dýchat, když vstoupí do místnosti. Přiznej si, že žárlíš, jakmile se jen podívá na jinou. Přiznej si, že se ti zrychlí tep, když kolem tebe projde. Ulevíš si tak jen sama sobě."

Co když možná? Není v tom přeci jen střípek pravdy. Začala jsem nad tím přemýšlet.

"Určitě to byl vtip." "Nebyl" Odpověděla Denny. Sakra já to řekla nahlas. "Když si Dylan něco umane, tak toho i dosáhne." "Pojď Leo měli bychom tě připravit." "Denny má pravdu. Pojď vstávej přece nemůžeš jít takhle."

Po dlouhém dohadování jsme se dohodly na modrých džýnách, černém tričku, bundě a slunečníh brýlých. Denny vymyslela, že mě nalíčí a Ely se hned přidala, trvaly na tom.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Zhruba moje představa= bez batohu, s bundou a dlouhýma džýnama)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Zhruba moje představa= bez batohu, s bundou a dlouhýma džýnama)

5:59:56

5:59:57

5:59:58

5:59:59

6:00:00

Zezdola se ozval zvonek. "Mě asi trefí." A ano neřekla jsem to já, ale Denny. Doprovodily mě dolu. "Užij si to." "Žádný voloviny, dyštak bráchovi jednu vraž." "Provedu. Pak jen zabouchněte."

Klíče, mobil mám všechno. Před domem stála rudá Mazda (nahoře). A před ní opřenej Dylan kterej mi držel dveře. Mám říkat, že Snow z toho byla úplně vedle?

---
Nepište mi že jsem změnila čas z 8 na 6 já to vím. Je to z toho důvodu, že se mi to tam lépe hodí. Takže kolik jste měli tento týden online hodin?

He is Me // DOKONČENO //Where stories live. Discover now