24.

3.1K 119 36
                                    

Můj odraz ve vodě byl jako vždy čistý ale kupodivu majestátnější než minule. Když v tom jsem uslyšela zašustění.

Pov. Black
Tayler běžel domu, zato já šel ještě kontrolovat hranice. Při tom jsem potkal dva vlky, který jsem okamžitě zabil. Byli to samotáři, kteří neměli na našem území co pohledávat a neodešli když mohli.  Potřeba si vybít vztek ve mně přetrvávala. Byl jsem venku dlouho do noci a posílal některé vlky v hlídce dřív domu, stejně nebylo co dělat. Probíhal jsem druhou stranu našeho území. V tom jsem ucítil zase tu vůni, která byla tak strašně návyková. Tu kterou bych poznal vždy a všude i mezi miliónem jiných vůni.
 
Seděla u malýho jezírka a koukala na svůj odraz. Blížil jsem se k ní, ale jedna malá větvička mi zkazila plány. Slyšela mě a bleskurychle se otočila. "Blacku musíš mě takhle děsit? Co tu vůbec děláš?"
  "Promiň. Jsem na hlídce. Ale spíš bych se měl ptát já co tu děláš ty v noci a úplně sama?" "Nemůžu spát a Lea byla moc ospalá." "A to jí to nevzbudí" "Ne" Zajímavé. "Nepoběžíš kousek semnou?" "Klidně." Rozběhla se k hranicím a já za ní.
 
Chvíli jsme sprintovali, chvíli jen tak klusali, chvíli běžela vedle mě a chvílemi se mi úplně ztrácela z obzoru. Běžet sám byla zábava, ale běžet s ní bylo ještě 100x lepší. "Tak mi něco povídej." vyzvala mě. Většinou se mi povídalo lehce. Ale najednou jako by celý můj život byl nudný dokud se neobjevila ona. "No s Dylanem jsem od 4. Tayler je náš beta, ale tak to asi víš."
 
Odmlčel jsem se. "Mohl jsi říct něco chytřejšího." "Pokračuj" "Máme sestru Ely." "My taky, Sophie." "Viděl jsem jí. Naše smečka je jedna z největších a nejsilnějších na světě. No jako jinak to je asi všechno." Chvíli panovalo ticho. "No a co ty?"

Pov Snow
"S Leou jsem od 5. Jinak naše mysli se trochu rozcházej v některých názorech." Usmál se "Všiml jsem si"  Zase ticho, ale příjemné. Bohužel moc dlouho nevydrželo.
 
"Hele co jsi vůbec zač? Tvoje oči mě dneska celkem překvapili." "Jsem jenom trošku silnější." "Vsadím se, že na mě nemáš." "Jo, chceš to zkusit?" "Tak když vyhraju já tak u mě přespíš a když vyhraješ ty tak." Nestihl to doříct. "Tak před celou smečkou prohlásíš, že jsem silnější než ty." "Fajn" "Blacku proč uzavíráš takovýhle sázky?" "Dohodnuto" "Ubožák Lea" "Ubožáček ty. Celá tvoje smečka se bude muset dívat na to jak je družka alfy silnější než alfa. To budou ale zklamaní."

---
Znáte někdo z vás lovce stínů/ the Shadowhunters/ Nástroje smrti ?

He is Me // DOKONČENO //Kde žijí příběhy. Začni objevovat