34.

2.6K 114 15
                                    

"Chtěli bychom se sestrou přidat ke smečce." Teď pro změnu jsem byl překvapen já.

Pov Logan
Zvedl jsem se a šel si nalít čaj. "A proč byste to dělala? Je-li mi známo, mého syna jste odmítla, takže nevidím důvod abych vám toto přání zplnil." Bylo mi v celku jedno, jestli bych živil dva vlky navíc. Ale potřeboval jsem vědět důvod. Vzdychla a opřela se do opěradla jako by tuto odpověď čekala. Vrátil jsem se zpátky a sedl si do židle.

"Vím, že jsem jistě zklamala vaše představy. Bohužel však nejsem připravena odevzdat svůj život smečce. Proto věřím, že bych byla smečce na dlouhou dobu jen přítěží a ne příspěvkem. Hned po dosažení 19 let se chystám odejít. Ale prosím netrestejte za moje rozhodnutí sestru. Potřebuji pro ní bezpečí, které jí bohužel nejsem schopna sama poskytnout." Ta holka něco měla v hlavě. Možná by z ní byl dobrý diplomat.

"Seznamte mě s vaší sestrou. Pak uvidíme dál." "Dobře kdy a kde?" Dobrá otázka. Podíval jsem se na papírový kalendář, který stál na mém stole. Nic tam už nebylo. "Dnes, navrhoval bych čaj o čtvrté. Jistě Dylana nějak zaměstnáme aby jste náhodou nepřišli do styku." "To by bylo skvělé. Děkuji" Začala se zvedat a podala mi ruku na rozloučenou. Jistě jsem jí pevný stisk oplatil a odešla. Vzkutku zajímavá dívka. Sebevědomí jako kdyby z ní úplně zářilo.

-mind link:
"Drahoušku?" "Ano?" "Dnes budeme mít hosty." "Ale noták, kolikrát ti mám říkat, že to potřebuju vědět dopředu. OBJEDNÁVEJ SI SVOJE HOSTY NE NA STEJNEJ DEN! No ale budiž kdy, kolik a kdo?" "Tohle nešlo odložit. V 16:00, 2 dívky a družka Dylana se sestrou" "Cože?" "Družka Dylana se setrou." " Tak to bude jistě zábava." To by bylo. "Taylere?" "Ano Alfo?" "Jakmile se Dylan vrátí půjdete trénovat a do 17 se tu neobjevíte, je to jasné?" "Ano alfo"

---
Jak se dneska máte?

He is Me // DOKONČENO //Onde histórias criam vida. Descubra agora