8.

3.8K 143 5
                                    

"Dorostlej Beta to být nemůže, ten tak rychlej neni. Takže buď Alfa osobně, nebo mlaďoučkej alfa." "Upřímně nechci potkat ani jednoho z těch dvou." Pomalu mi začali docházet síly.

Naštěstí jsem už konečně byla u domu. "Snow! Co když nás někdo uvidí? Tohle je strašně nezodpovědný!" Zastavila jsem se.

Očekávala jsem že z lesa vystřelí vlk rychlostí stíhačky ale ono nic. Pomalu na kraj lesa přiklusal černočernej vlk. Chytře zastavil u kraje. Přesně tam kde byl ještě stín, abych nemohla vidět já jeho, ale on mě bez problému.

"Mazaný." "Hlavně dobře vychytaný. Tohle neni poprvý co tohle dělá." Jediný co jsem viděla byli modře lagunový svítící oči. Vysloveně svítící. Jako 2 lampičky ve tmě. Byli tak hezký. Dokázala jsem se v nich ztratit. Ale jako by se v nich odráželo neklidné moře, bouřka, hromy, blesky. Tohle všechno najednou.

Ty oči mě drželi a nechtěli pustit. Přikovali mě k zemi a nechtěli mi povolit se pohnout jen o milimetr. Sedl si. Ladně jako holubička nebo labuť. Vítr si pohrával s jeho srstí. Z mých končetin se stalo želé. Měla jsem pocit, že mi nohy zachvíli vypový službu, že mě nechají na holičkách.

"Nedokážu si představit jak vypadá v lidský podobě." "To asi nikdo. Určitě musí mít svaly." "No fuj o čem to tu přemýšlíš. Snow to není úplně ideální vlkodlak se kterým si něco začínat."

---
As always nahoře máte mojí cca představu.

He is Me // DOKONČENO //Where stories live. Discover now