Mafyanın Bakıcısı-35

1K 445 162
                                    


Defne'den

'Hadi sarıl bana hadi Ömer sarıl (!)'

Ömer'e sarılmış bir vaziyette duruyordum sıkı sıkı ama Ömer' de bir hareketlilik yoktu ben ona sarılmış haldeyken paşam öylece duruyordu amına koyayım!

' Odun! Sarılsan ne olacak sanki belin mi kopacak ya sarıl işte!'

Sıcak nefesi boynumu üflüyordu hadi be adam hadi! Sarıl! Bir kerecik sarıl! Göz kapaklarımı kapattım ve derin nefesler almaya başladım daha fazla göz kapaklarımı açık tutamayacaktım.

Çünkü Ömer'in sıcak nefesi  ve onun has kokusu beni kendimden geçirmekle meşguldü.  Derin derin nefesler alırken içimden;

' Oh!'  dedim  sarılmaya devam ederken mayışmıştım içim yağ gibi erirken dudaklarımı düz çizgi yaptım  derin bir iç çektim  gözlerim kapalı;

pamuk şeker gibi olmuştu bütün hücrelerim rahatlamıştım.

Belim de bir ağırlık hissettim gözlerim fal taşı gibi açılırken sesimi çıkarmadım bu Ömer'in beni sıkı sıkı kavranmasına sebep olmuştu.

Gülümsedim zevkle hatta mutlulukla çünkü içim içime sığmıyordu. İçimde bir yerlerde bir kıpırtı bir heyecan volkanik patlamalar gibi alev alevdi.

Benim ses çıkarmamam onu cesaretlenmiş olacak ki  belimi sıkı sıkı kavradı önceki sarılmasından daha sıkı.

' Ah Ömer canım yanıyor!'

Tabi iç sesimin konuşmasını dile getirmedim sarılsın istediği kadar...Sarılayım isteğim kadar... Sarılalım istediğimiz kadar...

' Ama belim kırılacak!'

Derin bir nefes aldım gözlerimi açıp, nefesim kesilmişti çünkü  göğüslerim Ömer'in göğsüne değerken büyümüşlerdi sanki. Onların büyümesi ile gaz, sıvı, katı maddelerin üç hali gibi şişmiştik ikimizde yada sadece ben şişmiştim birazdan balon gibi patlayacak gibi bir halim vardı.

Derin nefeslerim göğsümün şişmesine sebep olurken  Ömer beni daha çok çekti. Allah'ım yardım et bana... Nefeste alamıyorum göğüslerim Ömer'in göğsüne çarpıyordu.

Belimdeki kolunun şiddetini artırınca yüzümü buluşturdum canım daha fazla yanmaya başladı. Ben can acısından Ömer'in omzunu kendime doğru bastırıp güç almaya çalışırken o ise;

Boynumu öptü

Gevşedim yeminle vallahi de gevşedim billahi de gevşedim.  Dudaklarım düz çizgi olurken yağ gibi erişmiştim yeniden.

Çenesini omzuna koyarken kapı tıklanmıştı.

" Abi gelebilir miyim?"  Diyen Kemal'in sesiyle Ömer de başını kaldırmış belimdeki kolunu hafifletmişti.

' Hayır hayır! Ayrılmak istemiyorum hayır! Hayır Ömer ya!'

" Gel tabi oğlum." Sesi donuk çıkmıştı.

' Offf! Ama ben hiç ayrılmak istemiyorum ki senden Ömer!'

Ondan ayrılmadan omzuna getirdim elimi yan bir şekilde Ömer'e yaslanıp arkama Kemal'e baktım. Kapıyı aralamış kafasını içeriye sokmuştu sol ayağa da kapı hizasındaydı.

Yüzü güleçti şen şakrak sesiyle gözleri pırıl pırıldı, gülerek  "Abim abim canım abim! Nasılmış benim abim?" Dediğinde gözleri bana kaydı.

Mafyanın Bakıcısı Where stories live. Discover now