Mafyanın Bakıcısı-24

1.1K 503 262
                                    


Yazardan

" NE?!" diyerek başını dönmüştü adam.

" İşte tecili deliyim." Elini kaldırıp baş hizasına döndürdü üç defa ' deli hareketi ' yapmıştı.

Ömer'in kaşlarını daha çok çatılmıştı. " Ay bu böyle olmayacak dur! " Ayaklarını toplayıp oturakta bağdaş kuracakken konuşuyordu da Defne " Ay çekirdek de yok ki çit çit yapsak."

Defnenin gülüşü, hareketli, Ömer'in kaslarını çatmasına sebep olurken Defne başını kaldırıp Ömer'le göz göze geldi.

" Niye öyle bakıyorsun ya kendimi altına sıçmış gibi hissediyorum hem anlaşmanın maddesinde yazıyor  sohbet edeceğiz konuşacağız  sonra sen bana konu başı öpücük vereceksin!"  dediğinde adam" ha ?! " Deyip gözlerini büyüttü.

'Ama çok şapşik şuan bu adam ya!'

" Bir dakika bir dakika öyle şey yazmıyor madde de yani öpücük kısmı! "

" Aaaa aşk olsun ben dedim oldu şimdi aramızda lafı mı olur adam cıks cıks duymamış olayım!" Gözlerinin içi gülüyordu kadının bir yıldız misaliydi göz bebekleri.

" İstemiyorum tamam sormadım say istemiyorum hiç bir şey Defne!"

" Yooo ne dedin delikanlı? Bu bir soru işarettir İplikçi sen benden daha iyi bilirsin Türk dil kurumunu."

Başını tekrardan duvara yaslanıp demirliklere bakmaya başladı Ömer  "Hadi ya böyle zaman geçmez ama." Kolunu tutup çekiştirmeye başlınca adam kolunu çekti ters bir tavırla kadına bakmadan.

" Ne yapıyorsun ya ütüsünü bozacaksın kapüşonumun kendine gel!"

" Ütü peki bende Emre ile sohbet ederim!" Ayaklarını çözüp oturaktan kalktı.

Masa başında oturan polise seslendi. " Şist görürümü erkek içi kadın olan Emre gel buraya sohbet edeceğiz seninle koçum!"

Elinde kalem önündeki kağıda karalama yaparken göz ucuyla baktı Defneye polis " Evde yokum sonra gel ya sonra! "

Gülerek elini kaldırdı " Gel buraya gel vallahi bir şey yapmayacağım oğlum! "  İnanmayan bir gözle baktı polis Defneye ama sonra " Off!! Off! Ne zaman bitecek benim bu çilem!" Diyerek sandalyesini eline aldı ve Defnenin önüne gelip oturdu.

" Dinliyorum buyur! " Göğsünde bağladı kolunu çözüp eliyle buyur yapmıştı polis memuru ardından da kolunu tekrar göğsüne bağlayıp çiçek olmuştu.

" Küçük enişte çalışıyor mu sende? " Gülerek sorduğu soruya kadınını aksine iki genç adamın kaşları çatılmıştı.

" Küçük enişte? "

" Yav yok mu sende işte otururken kendini belli edecek bir şey! Ulan bir İlker Ayrık kadar olamadım Onedio  soru cevap kısmına bak ekranı dolduruyor zaten maşallah adamın siki ozan tabakası gibi şişmiş kendisi de hareket etmeye korkuyor amına koyayım yazık kız  hareket etse don filan patlayacak hop orada çalışanların ağızına girecek."

" LAN SEN NE ANLATIYORSUN BU DA MALA BAĞLAMIŞ İNEK BOKU GİBİ OTURMUŞ SENİ DİNLİYOR!!!? " Deyip ardından  polise bakmıştı .

" KALK BİRADER KALK BENİM ASABİMİ BOZMA DAHA FAZLA BOZULAN BOZULDU ZATEN!"

Ömer'in sesinden yer gök oynamış bütün polisler  nezarete inmişti "  Ömer evladım ne oldu iyi misin?! " Ellerini yüzüne çevirip sıvazladı yanaklarını vurarak.

Mafyanın Bakıcısı Where stories live. Discover now