Mafyanın Bakıcısı- 33

1K 484 171
                                    


Ömer ' den

Maviş ' i kendimden uzaklaştırıp yüzüne baktım sol yanağını sağ elimin avucuna alarak yanağını öpmüştüm kafamı uzatarak.

Yanağını okşarken yüzüne baktım kızın yüzü kan revan içinde çizik çizikti. Ah Defne... Ah!  Şimdi nasıl savunacağım Maviş 'e karşı seni!?

Yanağını okşamaya devam ederken kaşlarımı çatıp sakince konuştum.

" Benim de a da annem yok mavişim, biliyorsun bunu. O yüzden ne yapıyoruz? Kendi aileni kurup çok güzel bir anne oluyorsun maviş."

Her okşamamda kız yüzünü buluşturuyor canı yanıyordu. Elimi çekeceğim sıra elini elimin üstüne getirerek yanağının kenarında sabit tuttu ve başını avucumun içine yasladı.

Gözlerini kapatıp yanağını avucumun içinde kaydırarak okşuyordu bir bebek gibi mayışmıştı avuç içimde...

Elimi çekmeyi bir kez daha denediğimde daha sıkı sabit tutup başını kaldırmadan avuç içimi öptü, gözleri kapalı bir şekilde elime daha çok sığındı.

" Benim ailem sen ol istiyorum Ömer... Ben seni istiyorum (!)"

Gözlerimi kaçırıp Defneye baktığımda yanaklarından yaşlar akıyor çenesi titriyordu işaret parmağıyla mavişi göstere göstere ağızını oynattı.

" Ben bunu öldürürüm öldürür (!)(!)(!)"  dediğinde mavişe baktım.

Hızlıca elimi çektim maviş şaşırmış bana bakıyordu bunu beklemediği şaşkın yüz ifadesinden belliydi amına koyayım! Gözlerimi kaçırarak sağ sola baktım;

" Eee şey seni Kemal evine bıraksın Mavişim sende böyle dolaşma daha fazla."

kesinlikle maviş' e bakmamalıydım yine sarılırdı koala gibiydi kız bana karşı ' a!' desem sarılıyordu mavi.

" Niye abi ya? Ne güzel oldunuz yıllardır aradığın parçan mavi anne sanki!" Dediğinde gözlerini Defneye dikmiş konuşuyordu surat ifadesi sesi kadar donuk, soğuk, mimiksizdi.

Ne oluyor lan benim bilmediğim?!

" Kemal konuşurken bana bak! Bu Bir! Canımı sıkma dediğimi yap! Bırakır bırakmaz yanıma gel! İki! Yolda da abuk sabuk konuşma bu üç!"

Kaşlarımı çatıp soğuk bir ifadeyle konuşurken başını bana çevirip yutkundu.

Gözlerime bakarken " tamam abi konuşmam." Deyip mavişe doğru yürürken maviş başını eğip üstüne bakmış ardından başını bana kaldırmıştı.

" Çirkin miyim ben Ömer?"

' Maviş bir git Allah için yav... Vallahi git!'

Gülümsedim.

" Olur mu öyle şey? Sen her halinle güzelsin Mavişim."

Dediğimde gülümsemişti bende gülümsemiştim. Sağ tarafta bakamıyordum amına koyayım... Çünkü Defne soluyordu boğa gibi, sıcak nefesi ensemi çayır çayır yakıyordu vesselam.

Kağan' da arkadan fon müziği veriyordu tabi..

" Ateşle oynama ateşle oynama yanarsın vallahi billah!"

ellerini yumruk yaparak ağızına götürmüş baş  parmağının arasından üflüyor elini boru gibi kullanıyordu pezevenk! Bir elini ağızını götürdü dedim ya diğer elini de yumruk yaparak diğer elinin tabanıyla birleştirmiş yaptığı boruyu böylece daha da uzamıştı ve başı öne eğitti sesi boğuk boğuk çıkarken güldüğü kesindi. Çünkü dalgacı sesi ta buradan anlaşılıyordu.

Mafyanın Bakıcısı Where stories live. Discover now