Mafyanın Bakıcısı- 14

1.3K 523 258
                                    

Yazardan

Ömer, Nehir, Defne, Kemal, Metin ile evine gidiyordu şimdi ise küçük kızı dizine oturturmuş  tatlı tatlı sohbet ediyorlardı. " Ömer hadi bana lise aşkını bir kez daha anlat!"  dediğinde adam çaktırmadan püh dikkat onları dinleyen kadına baktı, Defne de  Ömer'e bakıyordu yüzünde gülümseme gözlerindeki parıltı ile.

Hemen gözlerini kaçırdı ve Nehir'in saç uçlarını sevmeye devam ederken " papatyam ne gerek var şimdi bunlara? Anlattım ya sana kaç defa."

'Nasıl mükemmel gözüktüğünü bir bilsen adam! Ah adam ah!'

" Olsun Ömer bir kez daha anlat ne olur?"

Adam kaşlarını çatıp küçük kıza baktığında  " Hıh küstüm işte küstüm! Ben sana küstüm! " Omuz sikerek kollarını çiçek yaptı ve dudağını büktü Nehir.

" Ya çok tatlı hemen bir foto çekmeliyim." derken iç sesinden Defne elleri, ile harekete geçmişti hemen.

Kameranın flaşını kapattıktan sonra saçını düzeltme esasında  Ömer ve Nehir'i çekmişti Defne. Adam gülerek küçük kıza bakarken kız pozisyonunu bozmamıştı.

" Ama papatyam?"

" Ama Ömer'im üzme beni hadi be yap güzellik , hem ben daha küçüğüm! Hiç yakışıyor mu sana küçücük çocuğu üzmek?!"

" Bak bak hareketlere bak hele? İşine gelince küçük işinize gelince büyük oluyorsunuz Nehir hanım nasıl iş bu?" dediğinde saç tellerinde baş parmağını gezdirdi.

" Bana neğğğ! ben küçüğüm!" Dediğinde  Ömer Nehir'i başından çekip öptü. " Hiçte kıyamıyorum sana ben! "

" Ehheeeehe biliyorum çünkü ben çok tatlıyım bunu sende biliyorsun bana naz yapıyorsun biliyorum sende beni seviyorsun!" Kadın ve adamın şen kahkahaları birbirine karışmıştı arabada.

"Amına koyayım çok güzel gülüyor bebek gibi aw!!" Defne sıçtın kızım!!!" 

"KAPIYI AÇIN!!!! ÖMER KAPIYI AÇ!! KAPIYI AÇIN!!!" dediğinde genç kadın adam endişelenmiş onun için çünkü defne kesik kesik nefesler alıyordu.

" Defne iyi misin?!"

" Ö-m-e-r n-efe-s al-m-ı-y-o-r-um! " Dediğinde adam yerinde dikleştirdi. " Bak şaka yapıyorsan Defne çok kötü olur!"

" Ömer ya-r-d-ı-m et çok k-ö-t-ü-y-ü-m." Nehir 'i kucağından alıp yanındaki koltuğa otururken hemen Defnenin yanına geldi.

" Hı şey yapalım. " Derken küçük kıza döndü adam telaşla. " Nehir sen söyle ne yapalım? "

" Tam ağızını açarken " Kız söylesene bak kızıyorum ama Nehir!" 

" Ömer sakin ya konuşmama izin verirsen eğer arabayı durdur ablayı dışarı çıkar diyecektim hava alsın biraz." dedi Nehir.

Adam kafa sallayarak " tama-m ta-m-am. " " KEMAL DURDUR ARABAYI!!!" Anında araba dururken Ömer kapıyı açtı.

" Gel buraya! " Deyip kucağına alırken kadını arabanın içinden kendini atmış dışarı çıkmıştı. " Abi ne oldu?" derken kapıyı çoktan açmıştı Metin.

" Metin su getir çabuk! Dizlerinin üstüne düşerken Defnenin başını koluna yatırmıştı. Eliyle kadının yanaklarını tokatlıyordu.

" SU GETİRİN SU LAN!!!! DEFNE İYİ MİSİN LAN DEFNE NEFES AL KIZIM BAK NEFES AL! " kadın kesik kesik nefesler alırken Ömer'in kolunu tuttu ve kalkmaya çalıştı.

Mafyanın Bakıcısı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin