Mafyanın Bakıcısı-19

1.2K 500 270
                                    


2. Gün;

Ömer ' den

Defnenin sesi bir anda kesilmişti hayret! Acaba canı acıyor mu ? Aman siktir et Ömer senin de canın acıdı ama kimse kimse! Senin canın acıyor mu? Diye sormadı o yüzden kimseye acımayacaksın oğlum kimseye!

Dikiz aynasından oğluma baktım Defnenin başında dilini uzatmış ' he he! ' yapıyordu  köpek dilinde  " oğlum Defne ablan ne yapıyor  he? " Dedikten sonra gülüp göz kırptım.

Yola bakarken tekrardan dikiz aynasına baktım. " La yoksa bayıldı mı? " dedim Müdür 'e gözlerimi yuvalarından çıkarıp büyütürken.

Soruma karşılık oğlumdan " hav hav!!!" diye cevap aldığımda arabayı durdurmuştum hemen.

Elimle başını omzundan kaldırdığım da gözleri kapalı dudakları düz çizgi halindeydi. Yüzünü ellerim arasında aldım yanağını baş parmağım ile severken Defneye seslendim.

" Defne... Defne (!)" Bir hareketlilik ya da yüzünde bir mimik kıpırtısı yoktu.

Dikiz aynasından oğluma baktım.

" Aferin Müdür baba aferin heh! Şimdi ayvayı yedik oğlum! " Patilerin üstüne başını koydu suçlu bir çocuk edasıyla bana bakarken hemen koltuğun üstüne yattı sevimli yüzü ardından asılırken başını patilerin arasına gömdü.

Birde nazlı nazlı bana kuyruk sağlamaz mı ey Allah'ım!" İçimden çarpık çarpık güldüm ama Müdür Beye kaşlarımı sattım ufak olsa da.

" Hiç öyle bana arkanı dönüp kuyruk sallama suçlusun oğlum şimdi uyanınca başımın etini yiyecek etini!! " Dedim baş parmağımın ucuna üç parmağımın ucunu birleştirerek başımın kenarına vurdum üç defa.

' Et ' deyince asılan suratı düzeldi başını kaldırıp bana baktığında havlamış kulaklarını havaya dikmişti hemen ardından dilini çıkarmıştı ' He he!' diyerek.

" Yok lan öyle senin bildiğin et değil deyim olan et bak oğlum biz insanlar her söze atasözü, deyimler yaparız anladın mı? " dedim.

Ama bana göz devirerek götünü döndü başını patilerin üstüne koyarak suratsız suratsız gözlerini kapattı. Sanki göz devirmeden önce ' hay  göttümdiyerek göz devirmişti.

' seviyorum lan bu çocuğu!'  gülerek dikiz aynasında ona baktım ha bu arada da Müdürle konuşurken daha ilk dakikada Defneyi omzuma yatırmıştım.

Üstüm başım Müdür'ün boku olmuştu Defne sayesinde tabi kendisini çikolata sanıyordu boku aklıma geldikçe o görüntü ister istemez yüzümde çarpık gülüşüme engel olamıyordum! Ciddi ciddi köpeklerden korkuyordu ha bunu arabaya her adım attığımda tir tir titreyen kaskatı ellerimin arasında olan incecik vücudundan fark etmiştim.

Bayıldığına göre varlığından bile korkuyordu  göz ucuyla arabanın akıllı bluetooth telefonuna baktım arayan ' Berat İplikçinin ' ta kendisiydi ağızına sıçtım!!!

Düğmeye basarak sesine bok doldurdum piçinin arabanın içinde yankılamasına izin verdim.

" Söyle!"

" Yarın büyük gün oğlum hazır mısın sevdiğin kadını Ateş İplikçinin altına atmaya!" dediğinde kahkaha atmıştı amına koyduğumun çocuğuuuu!

" Sevgili babacığım inanır mısın ikinize umurunda değilsiniz! Ne o sonradan kazandığın sevgili  " yatalak" Oğlun "  oğluna yatalak demem sinirini bozuyordu her zaman.

Mafyanın Bakıcısı Where stories live. Discover now