Mafyanın Bakıcısı-32

1K 457 210
                                    

Defne ' den

Odanın içini gösteren dış camdan bakarken Kemal ' de  benimle birlikte  Ömer ve o kıza bakmıştı kız, mı? deyim , yoksa kadın mı? Yoksa kaşar mı? Bilemedim?!!

Ama bu Mavi denilen , şıllığı bir yerden gözüm ısırıyor fakat nereden?! Gözlerimi kısıp düşünmeye başladım.

" Çok yakışıyorlar dimi? Ben dedim abi dedim sana çok iyi geliyor dedim yok ilah istemiyorum dedi. Ama Mavi anne çok güzel bakıyor abime böyle gözleriyle bir başka seviyor be! Tabi abim öyle deyince Mavi anne de  kardeşim diyor abime!"

Derin bir nefes çektim içime.

" Kemal kardeş ayağa göt ayağa bilir misin?" dediğimde şen şakrak kahkahası  kulağıma geldi.

" Eh bende diyorum ama abim kardeşim diyor yurttan beri abime özel ilgisi var. Gerek şey ols-" başımı çevirip Kemal'e baktım sinirle!

"AY TAMAM SUS YETER! BOKUNU ÇIKARDIN HA!"

Benim sinirlerim tepeme çıksın! Kemal bey keyifle gülsün oldu paşam başka! Derken zaten güldüğünün farkındayım.

Bana doğru bir adım attığında gülerek "benim abim istersin Mavi anne direk kucağına atlar bak şuraya! " Tekrardan cama çevirdim başımı Kemal de benimle birlikte bakmıştı cama.

Daha doğrusu Ömer ve o kadına.

Ömer'in elini avuçları arasına almış elinin üstünü öpüyordu! Beyefendi de gülümsüyordu hı ben yapsam soğuk, soğuk bakar! Bakışlarıyla içimi derlerdi.

' Hoş bakışlarıyla bile beni etkiliyordu bu adam! Durumum hiç iyi doktor!!!'

' Salak sen zaten doktorsun sus!'

' Sana ne be bundan amına koyayım'

Ömer'in gözleri beni bulduğunda kafamı salladım alt dudağımın kenarını ısırarak! Beni görür görmez kaşarı hızlıca kendine çekip sarıldı sıkı sıkı.

Çenesini omzuna koyup gözlerini kapatmıştı omzunu öperek o kadının! Gözlerimin fal taşı büyüklükte olduğuna eminim şuanda çünkü tepem atmakla birlikte kaskatı olmuştum!

" Anlayacağın  o kadın mavi anne değil! Keşke olsa abim çok mutlu olur vallahi!"

Dişlerimi sıkarak sinirle soludum!

" Kemal siktir git (!) Bak elim kaşınıyor bi siktir git buradan (!)  Bi siktir git lan buradan (!)"

Kahkaha attı " Ay ay zevkle! " Dediği anda gözlerimi kapattım bel boşluğuna attım sol elimi sağ elimin üstünde yumruk yaptım.

Avuç içimi kaşıdım terlemeye başlamıştı çünkü! Kemal odanın içine girerken ben sakinleşmeyi diledim dişlerimi birbirine bastırıp gözlerimi kapattım. 

Şu on dokuz saniyeden beri birbirine sarılıyorlardı Ömer'in göz kapakları kapalı , kalem çekilmiş upuzun kirpikler o kadar güzeldi ki kusursuz  yüz haltında ve o eşi benzeri olmayan esmer bebeksi tenine çok güzel uyum sağlamıştı o upuzun kirpikler

İçimde oluşan istek çok büyüktü şuan bas baya Ömer'in kirpiklerine , o esmer yüz hatlarına dokunmak için can atıyordum!

Gözlerimi açtım gibi " Eeee!! Yeter lan sikerim böyle işi!" Hızla kapıyı açıp içeri girdim! Herkes bana bakarken benim hedefim o mavi bok anneydi.

Yatağın kenarına yaklaşıp hızlıca onu kolundan tutup Ömer' den çektim ala sarılıyordu sarılıyorlardı!!!

Üstünde siyah renkte deri mont en azından kumaş bakımından deri olduğunu var sayıyorum! İç kısmı kısacık bir siyah atlet , başında siyah koni şeklinde bi şapka, sarı saçlar ise kıvrak ve dalgalıydı. Şapkadan arta kalan kısımları öne almışken geri kalanlarını arkaya ve omuz kısmına atmış! Alt kısmına deri kapalı mavi kot giymiş ayakkabı olarak da siyah yüksek topuklu bir şey seçmişti.

Mafyanın Bakıcısı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin