Mafyanın Bakıcısı-20

1.3K 510 295
                                    


1. Gün Düğün günü.

Defne' den

İnsan yıllar içinde nasıl bu kadar değişebilir ağa? Ben mi bu hale getirdim Ömer'i? Bilmiyorum ama bir yandan çok seviyorum b bu halini böyle baktıkça eriyorum yağ gibi bir yandan da böyle olmasını istemiyorum... Çünkü eski Ömer bana bakmaya kıyamıyorken şimdi ki  Ömer ise gözümün yaşına bakmıyor amına koyayım!

' Zamanında  sende bu adamın canını acıttın Defne... Hem de defalarca.'

Hala klozetin başında kusarken başımı klozetinden kaldırdım. " Sen sus be Huriye! Seni vallahi boğarım ha!! Böyle kıt diye gidersin vallahi sinirim tepem de zaten sus!"

Duvara bakıp iç sesim Huriye ile konuşurken Ömer'in adamlarından biri araya girdi. Ben böyle iç sesime, organlarıma ad takmayı seviyordum.

" Bacım iyi misin? " Bacım mı? Nereden baksan benimle aynı yaşıtta bana bacım diyordu küstah! Bunlar niye böyle ya? Hepsi siyah ceket, siyah pantolon giymiş mafya babaları gibi.

Bir tek Ömer kendi zevkine serseri stiline uygun giyiniyordu yiağğ Tam bir serseriydi hareketleri , mimikleri, konuşması, tavrı.

' Ah Ömer ah deseydin böyle utra yakuşuklu , efso,müko, taş, meteor olacağım diye vallahi kendime bağlar bırakmazdım seni!'

" Bir şey yok siz işinize bakın hepiniz buraya geldiniz sanki bir bok var gibi?!  Ben iç sesim Huriye ile konuşuyorum karışmayın bana!" dedikten kolumun ağrısı ile baş başa kaldım.

" Ah! Temel dur oğlum iki dakika lan! Niye ağrıyorsun şimdi durduk yere?!" Çatlayan kolumun ile konuşurken farklı bir ses konuştu. " Bacım Temel kim?" derken bir kez daha kustum.

" Koş lan koş! Abiyi çağır!" Adının " Hasan olduğunu öğrendim kişi sarı saçlı, mavi gözlü kemik yüzlü birisiydi Ömer kadar olmasa da idare ederdi yani.

" Tamam siz çıkın! " Ah anda geldi benimki sesine kurban be!

Bu sefer yalandan kusma numarası yaptım " Öhğğk öhğğğk! Kusuyorum dikkat dikkat!" dediğimde Ömer'in burun kıvırarak güldüğünü hissettim olsun bu da bir şeydi.

En azından ben görmesem bile bana gülüyordu bu da bir şeydi yani.

Önüme gelen saçlarım ile ensem de olan saçlarımı eliyle tepem de topladı. " Abartmıyor musun biraz? Ne o Temel, Huriye Hikayesi? Adamlarım senin oyuncağın değil Defne?"

' Şöyle sert sert bakması yok mu öldürüyor beni!! ( Gözlerinden kalp çıkan emojisi...♾)

Şimdi sen görüsün İplikçi!

" Ömer... Ömer (!) " diyerek yalandan bayıldım  tabi ki de Ömer'in kucağına benden kaçar mı?  Ömer'e yaklaşmanın yolunu bulmuşum kaçınmam ağa!

" Defne... Defne (!) Bu da iyice alıştı ha bir de Recep İvedik gibi bayılmaz mı hey Allah'ım!" Dediğinde gülmek için zor tutum kendimi sakın gülme kızım sakın Defne!

'Hadi al beni kucağına Ömer hadi! '

Ama Ömer Bey beni alır mı kucağına kocaman bir;

HAYIR!!

Size onun yerine sürüklemeyi tercih etti Ömer Beyimiz! Kendisi de arka arka diyordu arada arkasına bakıp ardından bana bakıyordu sanırım açık kapı ya da ayağına bir şey takılıp düşmekten korkuyordu.

Mafyanın Bakıcısı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin