60. Kapitola

303 11 2
                                    

V meste sme spolu pobehali skoro každý obchod kým sme našli niečo čo by sa páčilo aj Yoongimu. Mám na sebe pekné spodné prádlo, červené šaty aj s takým svetríkom a ku tomu som si dala priehľadné pančušky. Yoongie mal čierne rifle, ktoré mu boli užšie ako naposledy keď ich na sebe mal a mikinu.

,,Yoongie aha!" zapišťala som trochu a ukázala som na tričká pre páry. Potiahla som ho ku tomu a začala som sa v tom prehrabávať. Nakoniec som našla tričká s nápismi 'The boss' a 'The real boss'.

,,Je to pekné..." povedal s menším úsmevom a hladkal ma na chrbte. Otočila som sa k nemu a priložila som mu tričko na hruď s nápisom 'The boss'.

,,Poď si to vyskúšať!" zobrala som aj to druhé a potiahla som ho do kabínky.

,,Radšej nie.." povedal ale nechal sa mnou ťahať aj tak ďalej.

,,Nevymýšľaj!" zasmiala som sa a v kabíne som si vyzliekla šaty aby som si to vedela vyskúšať. Yoongi na mňa ešte chvíľku pozeral kým si to tričko nezačal skúšať tiež.

,,Ten idiot si musí vodiť chlapa za sebou ako psíka?" započula som blízko nás známe hlasy. Zatiaľ som sa to nereagovala a prezerala som sa v zrkadle.

,,Hm! S tímy vlasmi vyzerá strašne, nevyzerá ako žena ani náhodou." povedal druhý hlas a potom mi došlo, že je to mierené na mňa. Sklopila som si pohľad a mračila som sa.

,,Má veľkú riť." Povedala tá prvá baba a Yoongi bez trička trochu odtiahol záves, tak aby nebolo vidno mňa. Pozrela som sa mu cez rameno na baby, ktoré k nám stáli chrbtom.

,,Peknú ty doska!" povedal a ony dve sa zľakli. Yoongi sa na nich pozeral ako keby ich chcel zmraziť Elsinou zázračnou silou. Skrylall som sa za záves.

,,A vie ten chlap, že je tiež chlap aj tá mužatka?" opýtala sa moja bývalá spolužiačka tej druhej ako keby sme ich nemali počuť a mne sa po líci nespustila slza.

,,Krava sprostá!" zasmiali sa spolu.

,,Predstav si, že som s ňou chodil, keď bola ešte len chlapom... Piče..." povedal hlasnejšie a dal záves naspäť. Objala som ho okolo pása on mňa ako medvedíka. Usmiala som sa a pobozkala som ho na krk.

,,Si perfektná, zlatko." pobozkal ma na čelo a ja som sa začervenala.

,,Milujem ťa, papie." pošepkala som to a pobozkala som ho na krku.

,,Aj ja teba. Ideme?" zodvihol mi bradu, tak aby sa mi pozeral do očí a ja som prikývla.

,,Len si zoberiem menšie číslo a môžeme." Povedala som a obliekla som sa naspäť. Upravila som si maskaru na tvári a bola som si vymeniť to tričko. Zaplatila som to a vyšla som za ním pred obchod kde ma čakal.

Preplietli sme si prsty a išli sme sa najesť, dali sme si kebab a ja som si spomenula na to ako si odo mňa pýtal, vodu a udrel ma po zadku, keď som mu ju nechcel dať. Rozosmial som sa a Yoongi chvíľku nechápal ale po vysvetlení sa tiež zasmial.

V parku sme si sadli a začali sme jesť. Bavili sme sa na blbostiach, spomínali sme na náš vzťah predtým a došli sme na to, že nám obom chýba sex ale ja nechcem nič uponáhľať a on s tým súhlasil. Jediné čo nemôžem je, pobehovať pred ním v červenom pradielku. A toho mám doma veľa.

Zákerne som sa usmiala a on sa zamračil. Pricucla som sa na jeho citlivý kŕčok a on potichu vzdychal. Sadla som si cez neho a začala som jesť.

,,Ideme do toho tesca?" opýtala som sa ho a on prikývol. Zobral si ma na ruky, keď dojedol a asi nechcel čakať kedy to dojem ja.
Nečudujem sa mu, pretože nie som ani za polovicou. Došiel, tak so mnou až do tesca cez polku mesta.
Ja by som na to nemal silu.

Asshole - [Yoonmin] [DOKONČENÉ] Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz