31. Kapitola

583 22 0
                                    

Pozeral som sa z okna na kvapky dažďa, ktoré dopadali na okno jeho auta. Išli sme už dobrú hodinu ak nie viac a v rádiu púšťali samé hovadiny, takže Yoongi každú chvíľku prepínal stanice.

,,Už sme tu Kostička." pohladil ma na stehne a pobozkal ma na líčko. Bola to samostatná chata, nijakú som široko ďaleko nevidel.
,,Milujem ťa." znova ma pobozkal, ale už na pery. Odpútal som sa a sadol som si cez neho.

,,Aj ja ťa milujem." pohladil som ho na líčkach a objal som ho okolo krku. Čakali sme kým prestane tak silno pršať, ale dážď mal iné plány a stále silnel. Pridali sa ku nemu aj hromy, takže sme museli aj s taškami a kuframi bežať do chaty. Celý premoknutý som drkotal zubami.

,,Poď pôjdeme do sprchy a zohrejeme sa." pobozkal ma a potlačil ma do kúpeľne, kde zasvietil. Celá miestnosť bola zladená do žltá. Vyzliekli sme sa a postavili sme sa pod sprchovú hlavicu. Bol som celý červený, keď sme sa navzájom umývali.
Chcem mať také telo ako má on, ale som veľmi leniví cvičiť... Pritúlil som sa ku nemu a začal som sa s ním bozkávať. Chytil ma pod zadkom a keď nám bolo už teplo, tak so mnou na sebe vyšiel von. Usušili sme sa a obliekli sme sa. Skryl som svoje prekvapenie pod posteľ a išiel som dole pomôcť Yoongimu s jedlom. Spravili sme si gyros s hranolkami na obed a na večeru.
Hjooooj dal by som si kebab. Sledovali sme telku, kde išiel nejaký horor bez poriadnej pointy, takže to nebolo strašidelné.

,,Papie?" usmial som sa na neho a sadol som si na jeho rozkrok. Zohol som sa ku jeho ušku, keď sa na mňa pozrel a pobozkal som ho za ním.
,,Nejdeme už do izby? Mám tam pre teba prekvapenie." pobozkal som ho na krku.
Fakt to chcem spraviť? To, že nie je cesty späť som si uvedomil, keď som sa ocitol skoro celý nahý na posteli.
,,Počkaj!" povedal som keď mi začal robiť cucfleky. Odtiahol som sa od neho a z pod postele som vybral šatku.
,,Na chvíľku ti zaviažem oči." pobozkal som ho a urobil som mu za hlavou mašľu. Zliezol som z postele a na skrinku vedľa postele som vybral lubrikant a kondómy. Nastavil som dobré intimčo svetlo, keďže sa dalo prestavovať a obliekol som si červené prádielko. Sadol som si na neho. V sekáči som to zohnal za 500¥... Včera som sa nudil a bolo za lacno.

Rozviazal som mu tú šnúrku a dal som mu to dole

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Rozviazal som mu tú šnúrku a dal som mu to dole.

,,Tak ako vyzerám?" uhryzol som sa do spodnej pery. Pocítil som jeho ruky na svojom zadku. Cítil som ako som červený až za ušami.

,,Úžasné zlatko... Mám na teba neuveriteľnú chuť." pobozkal ma ale, ja som sa od neho rýchlo odtiahol a položil som si ruky na jeho ramená.

,,Aj ja na teba. " uhryzol som ho do pery. Hladil som ho na hrudi, pričom som mu dráždil bradavky.

,,Čo?" díval sa na mňa ako na zjavenie.
Ja chcem sex! On ma chce jebať! Čo je na tom také nepochopiteľné!? Stláčal som mu rozkrok a bozkával som ho na krku.

,,Ja to opakovať nebudem..." kývol som mu na stolík kde to všetko bolo vyložené a začal som mu honiť. Chytil mi ruky a uväznil ma pod sebou.

,,Vážne to chceš?"

,,Áno, inak by som tie blbosti nekupoval." povedal som mu a zamračil som sa. Dal som mu chodidlo na penis pod nohavicami a začal som s ňou pohybovať. Trošku to ním trhlo ale začal ma vášnivo bozkávať. Hladil ma po celom tele a s bozkami prešiel na môj krk.
Konečne! Usmieval som sa a ťahal som ho slabo za vlasy, keď mi začal robiť cucfleky. Zrýchlil som s nohou a on sa odo mňa odtiahol.

,,Kebyže ťa niečo bude bolieť, tak krič." len som prikývol.
,,Na štyri baby." Udrel ma po zadku a ja som sa otočil na brucho. Stiahol mi kraťasky úplne dole, roztiahol mi od seba polky a oblízal mi otvor. Uhryzol ma do jednej polky a ja som slabo zapišťal, keďže som to nečakal. Pobozkal ma viackrát na tom mieste a už som len počul ako si otvoril tubičku s lubrikantu. Prehol som sa v chrbte a objal som vankúš. Vošiel do mňa jedným studeným prstom, kvôli ktorému som znova zapišťal, keďže to bolo veľmi studené. Striaslo ma. Trochu som sa zavrtel. Postupne som v sebe mal jeho celú päsť.
Boy ja som chcel sex nie fisting... Vošiel do mňa celou rukou a pomaly ju roztváral ako dáždnik. Triasol som sa a nahlas som vzdychal.

,,Ah Papie-ah!" prehol som sa silno v chrbte.
,,Prosím!" prosil som ho hodnú chvíľu. Ak chce vidieť ako trpím, tak nech sa na mňa pozerá ako som na záchode po miske melónu, celej pizzi a kyslých uhorkách s klobásou... Posadil ma na kolená a oprel si ma o svoju už holú hruď. Zobral si jeden z kondómov na 16cm a dal si ho na penis.

,,Ty si mi ho asi meral." zasmial sa.
Nie len ťa dobre poznám... Obtrel si ho o moju dierku, chytil ma za boky a začal do mňa vstupovať. Zas tak to nebolelo ako keby si ma, tak dôkladne nepripravil. Preplietol si so mnou prsty a naše ruky som si dal na svoje bruško. O chvíľku bol vo mne celý. Hladkal ma na bruchu a pobozkal ma. Z vonku sa ozývali hlasne hromy.
,,Si taký uzučký..." udrel ma po zadku a začal do mňa pomaly prirážať. Túlil si ma ku sebe a začal mi dráždiť bradavky. Bolo to príjemné a páčil sa mi ten pocit plnosti. Išiel som si hlasivky vykričať, keď o dosť zrýchlil. Na chvíľku prestal a začal ma bozkávať. Slabo do mňa prirážal a potom sa odtiahol od mojich pier. Prehol som sa v chrbte, keď znova zrýchlil a spadol som do perín. Tlačil ma na kríže, nech sa prehnem viac a ťahal ma za moje teraz už dlhšie vlasy.

,,Papie!" pomaly som si vykričal hlasivky, keď začal prirážať oproti mojej prostate. Stínal som v rukách obliečky. Toto je tak super! Zaprel som sa o matrac a snažil som sa prirážať oproti nemu.
Po tomto ma bude fakt bolieť riť... Po pár minútach som konečne vyvrcholil a on o chvíľku po mne do kondómu. Zvalil som sa na posteľ a on vedľa mňa a pritúlil si ma na svoju mužnú hruď.

,,Bol si úžasný Minnie... Odkiaľ som ťa vyhrabal? Dýchaj, nie že mi tu skolabuješ." zasmial sa a pobozkal ma. Horko ťažko som mu to opätoval a prehodil som si cez neho nohu. Chytil mi tú nohu a prikryl nás len dekou.
,,Zlatíčko moje, som rád, že si si na svoje poprvé vybral mňa." pobozkal ma na čele a pohladil ma vo vlasoch. Bol som veľmi červený.

,,Aj ja som za to rád... Milujem ťa Yoongie..." pobozkal som ho a ľahol som si na neho.

,,Aj ja teba Jiminie..." pohladil ma na chrbte. Pobozkal som ho párkrát na krku a už som len cítil jeho ruky na svojom zadku. Bol som po tom akte dosť unavený.
,,Dobrú noc baby." pobozkal ma a pohladil ma vo vlasoch.

,,Dobrú papie." pobozkal som ho aj ja a položil som si hlavu na jeho hruď. O chvíľku som zaspal.

-Sevas Kostičky!❤️
Nebojte sa nezabudla som na vás včera, len sa mi nechcelo už opravovať chyby čo som spravila a na moje prekvapenie ich nie je toľko ako zvyklo. Dúfam že sa vám smut páčil úchyláci moji. 😈

Pa pa❤️

Asshole - [Yoonmin] [DOKONČENÉ] Donde viven las historias. Descúbrelo ahora