35. Kapitola

408 19 4
                                    

Po Vianociach prišla jeho príprava na maturitu, na ktorú som mu naozaj dôkladne pomáhal. Maturuje z Kórejčiny, práva, etiky, angličtiny a z matematiky. Nie nepýtal som sa ho koľko je 2+2, je veľmi múdry, čo sa tochto týka.

,,Právne Systémy?" zavzdychal som s jeho penisom v sebe a zošitom v rukách. Zastavil som sa a čakal som na jeho odpoveď.

,,Monoteizmus- jeden štát, jeden systém práva. Spätom so štátom- právo vzniká so vznikom štátu, štát právo vytvára, ale aj vylučuje a kontroluje..." začala som pomaly na neho dosadať aby to mal ťažšie ale vedel to. Vyskúšala som ho ešte z dvoch otázok ale vedel to, tak som mu spravila odmenu na konci týždňa pred skúškami - Opakovanie všetkého.

,,Spravil som všetko dobre!" Vybozkával som ho to ráno aby mal šťastie a aj ho mal. Spravil všetko dobre na jednotku.
Som na neho hrdá, to je môj chlap.

,,Sadkaj si tu a povedz si o čokoľvek budeš chcieť!" povedal som mu a stiahol som ho na najbližšiu stoličku v ich dome. Spravil som mu ramen a japchae ako to chcel.
Jeho babka Tae ma učila japchae na Yoongiho obľúbený spôsob. Chýba mi, mám ju rád.

Išli sme ešte v ten večer ku jeho babke a jeho appa sa dopredu opil jak doga, pretože si myslel, že nespravil maturitu.
Jazdil opitý za volantom...
Asi nevidel Yoongiho kódex odkedy spolu chodíme.

WARNING! OD TEJTO ČASTI BUDE JIMIN POUŽÍVAŤ ŽENSKÝ ROD!!! NA PÁR ČASTÍ BUDÚ ROZPÍSANE LEN JIMINOVÉ SPOMIENKY!!!
(Dám to až sem, pôvodne to bolo v minulej časti)

O mesiac na to som sa prebudila v nemocnici a nepamätala som si na nič z toho večera, ale jeho postrelený appa povedal, že to spravil, to isté aj Yugyeom a jeho nová celkom vierohodná priateľka Crystal tiež. V ten večer mi vraj Yoongi rozbil hlavu a zmlátil ma, lebo som ho provokovala s Yugyeomom a postrelil svojho appu, lebo mu v tom chcel zabrániť... Za prvé nikdy by som mu to nespravil, po druhé Yugyeom nie je gay a ani bi a po tretie, nie je ani na také gay srandičky. Babka Tae sa niekam stratila.
Neviem, čo sa s ňou stalo a nechcela som tomu veriť a ani som tomu neverila. Možno sa im jeho appa vyhrážal ako to povedal Yoongi vo svojej výpovedi, lebo mi to spravil náhodou, keď ma bránil.
Jeho appa ma nikdy nemal rád.

Po tom začali moje náhle zmeny chovania alebo obliekania sa a eomma začala veľmi piť, možno aj viac ako appa predtým ako umrel.

Celé noci som preplakala a chodila som za ním vždy keď som vedela, no keď sa o tom eomma dozvedela, tak začala zúriť a ja som sa musela odsťahovať do Soulu s Hyuniem. Neviem ako všetko vybavila, tak narýchlo, ale asi musela byť už dopredu nachystaná.

,,Zbaľ si veci! Odchádzaš! Nebudeš sa už stretávať s tým násilníkom!" zakričala po mne v jedno poobedie a vybrala my kufre s pod postele. Nič som nechápala a snažila som sa ju zastaviť.

,,Prečo? Prečo mám odísť?!" opýtala som sa ju trochu hlasnejšie za čo som dostala veľmi veľkú facku. Spadla som na zem a udrela som si hlavu. Znova.

,,Ty po mne nekrič! Však si nič nepamätáš, takže to nevieš naisto! Všetci tvrdia to isté, len on nie, takže na tom niečo asi, že bude!" kričala po mne naďalej a začala ma baliť ona sama. Hádzala mi veci do tašky.

,,Prosím ťa, eomma, nechcem ísť nikam... Už za ním nepôjdem, sľubujem len ma nikam neposielaj!" prosil som ju dlho, ale ona ma neposlúchala. Rozbila mi mobil, ktorý aj pošliapala a vypojila mi ruter.

,,Heeej!" prišiel za nami Jihyun a spadla mu sánka, keď videl ako ma mama balí.
,,Čo sa tu kurva deje?!" asi mal byť ticho, keďže dostal dobre mierenú facku.

,,Buď kurva ticho, lebo pôjdeš s ním! To, ako rozprávaš je už hrozné! Povedz mi od koho to máš do piče?!" bola pravda, že rozprával škaredo, ale mama rozprávala v poslednej dobe ešte horšie a nadávala nám za všetko čo sme spravili zle, alebo si našla iné hovadiny, za ktoré nás zdrbala, takže to tu bolo peklo a bez nej raj.

,,Od teba!" povedal jej a ona ho znova udrela. Bála som sa jej, tak ako predtým appu, ktorého som v nej na malú chvíľku videl.

,,Choď do svojej izby ty malý sopliak!" povedala mu a on s rýchlim krokom odišiel. Už som len počula buchnúť dvere, než so mnou znova pokračovala.
,,Zistím ja, že sa s ním nejako bavíš a si v riti Jimin! Moje rozhodnutie nezmeníš! Odchádzaš! Dobaľ sa!" Odišla mi z izby a ja som sa s plačom musela pobaliť. Vzala som si všetko. Ak má tú nechce, tak tu nebudem. V autobuse som sa ocitla vedľa Jihyuna. Myslela som si najprv, že si eomma asi nevšimla, že si vyprevádzala obe deti, no potom som zistila, že ona veľmi dobre vedela, že je tam so mnou. Odišli sme obaja bez rozlúčky a už som od vtedy nevidela Yoongiho a ani Taeho. Všetkým sme napísali, že sme museli odísť, cez Hyunieho mobil.
Môj bol už na dobrom mieste.

,,A čo teraz?" opýtal sa ma Jihyun na ubytovni, keď sme si vybali veci. Stiekla mu slza po líčku.

,,Neviem Hyunie..." objala som ho.
,,Niečo už vymyslíme..." pobozkala som ho na čelo a on sa ku mne viac pritúlil.

,,Chýba mi Wonnie!" rozplakal sa úplne. Je to jeho prvá láska a ja ho úplne chápem.

,,Ja viem zlatko." plakali sme spolu celú noc v objatí.
Ja ho neopustím. Nebude kvôli mne hladovať. Postarám sa o neho, keď iný nie.

Po pár dňoch v Soule som si našla brigádu v tescu za 12376¥ (skoro deväť eur) na hodinu. Zvládali sme to dobre keďže nám každý mesiac mama posielala 275188¥ (skoro 200 eur) ale mali sme aj obdobie kedy nám mama neposielala nič a vtedy sme veľmi šetrili.
Nie, že by sme za všetko hneď utrácali ale nechceli sme skončiť ako bezdomovci.

-Ťauko Kostičky moje 😂❤️ konečne som sa prinútila opraviť pár predpísaných častí.
Ako ste sa mali zlatíčka? Chýbala som vám? 💩❤️
Čo všetko ste už za Júl stihli?

Papa❤️

Asshole - [Yoonmin] [DOKONČENÉ] Where stories live. Discover now