37. Kapitola

318 18 0
                                    

,,Prepáčte slečna pomohli by ste nám?" ozval sa za mnou hrubý hlas a ja som si myslela, že skolabujem.
To je... To je... Snívam?

,,Áno?" ozvala som sa k nemu jemnejším hlasom. Otočila som sa a pred sebou tu som mala mladý chlapčenský pár. Zastavilo sa mi na chvíľku srdce, keď som ich zbadala.
Tae... Kook... Som pre nich už mŕtva...
,,Čo by ste potrebovali?" slušne som im vykala a usmiala som sa na nich... Falošne. Rýchlo som klipkala očami, pretože som sa snažila zahnať chuť rozplakať sa.

,,Hľadáme tieto veci, vedeli by ste nám pomôcť?" ukázali mi zoznam a ja som ich povláčila po celom tescu keďže bolo rozdelené na rôzne sekcie a z každej jednej niečo potrebovali.
,,Toto je všetko, prajem vám krásny zvyšok dňa." poklonila som sa im mierne a išla som si vykladať ďalšiu klietku. Keď som to už nevydržala, tak som ušla na záchod, kde som si trochu poplakala. Potom som si upravila maskaru a tvár okolo pier kde som mala rozmazaný červený rúž.

,,Myslíš si, že to bol on?" započula som mne známy hlas jedného chlapca z toho páru.

,,Áno! - Aj keď fajn teraz má prsia ale som presvedčený, že to je on... Má ten istý hlas len jemnejší a tvár tiež, aj keď sa vie dobre namaľovať... Trochu sa zmenil..." a znova, no iný...
Toto bol Tae.

,,Trochu? Je to transka! Dal si prirobiť cecky a stavil by som sa, že si dal amputovať penis." so sklopeným pohľadom som okolo nich oblúkom prešla cez dve sekcie. Vedela som, že sa bavia o mne... o kom inom predsa.
Oni sú môj bývalí priateľ a najlepší kamarát Kim Taehyung, Jean Jungkook lámač sŕdc a ja som transka s kozami... a zatiaľ aj s penisom!

Odniesla som už prázdnu klietku dozadu a odišla som sa prezliecť, keďže mi skončila poobedka. Dala som si vlasy viac do tváre a tašku s vecami na chrbát. Kúpila som si niečo na jedenie a posadila som sa na zástavku. Autobus by mi mal prísť o desať minút. Bolo už pozde večer, tak som už chcela byť doma s Jihyuniem, predsa len sa tu stane najviac znásilnení v Kórei za celý rok. Párkrát som si odhryzla z bagety a zabalila som si ju naspäť do batôžteku.

Postavila som sa na odchod, keď sa predo mnou zastavilo auto odkiaľ vyliezol Tae. So sklopeným pohľadom som sa ich snažila rýchlo obísť.

,,Nebež! Jimin!" chytil ma za rameno a potiahol si ma k sebe.
Čo to robí?!

,,Nechaj ma!" zakričala som po ňom a vytrhla som sa z jeho pevného stisku.

Pútala som na seba pozornosť, ja viem ale podarilo mi to, lebo som vypenila. Odstrčila som ho od seba až skoro spadol na zem, keby ho Kook nechytil. Dala som si ruku cez ústa a chcela som prejsť okolo nich k tej zástavke ale Kook ma chytil za lakeť.
Čo odo mňa ešte chce?!

,,Kam ideš?! Prečo mu taktom ubližuješ?? Nič ti nespravil! Chcel ťa vidieť, lebo si mu už veľmi chýbal!" vybehol po mne Kook.
Tohle si v piješ mladej!

,,Ja mu,- že mu ubližujem?! Haha už ste zabudli na to ako ste mi ublížili vy mne!?" zakričala som po nich a vytrhla som sa z jeho rúk.
,,Som pre vás mŕtva, takže by som mu mala byť u riti..." zamračené som sa na nich pozrela a viac som si k sebe pritúlila ten svetrík. Na to, že je Jún tak mi je zima, ale tých pár minút to už vydržím. Ako tak som ich odignorovala a vybrala som si kartičku na bus. Objala som sa okolo bokov a rozplakala som sa. Vreckovkou som si napravovala občas make-up .

,,Mám ti od Yoongiho odkázať, že sa teší na tvoj ďalší list a, že by ťa chcel vidieť. Mali by ho už o rok pustiť za dobre chovanie. Dúfa, že mu veríš ešte aspoň ty." Naklonil sa ku mne Tae a ja som sa udrela do hlavy.

,,Verím mu... Nikdy som o ňom nepochybovala... Len ja si na nič nespomínam ani po piatich rokoch. Viem, že som s ním mala u jeho babky prespať. Pamätám si len cestu k nemu a potom už nič..." udrela som sa znova do hlavy a smŕkla som do seba. O chvíľu na to ma už Tae objímal.
Môj najlepší kamarát... bývali najlepší kamarát. Znova som o dosť schudol a on má teraz väčšie svaly, takže som vyzerala fakt veľmi málo, keď ma držal. Ťahala som sa z a vlasy a bila som sa ako Yoongi keď je chorý.
Milujem ho... Nezabudol na mňa... Usmiala som sa.

,,Ja som si už myslela, že na mňa chcel zabudnúť, ako ty, keď mi ani raz neodpísal..." utrela som si slzy, ale znova som sa rozplakala.

,,Prečo ste odišli?" opýtal sa ma Taehyung. Asi si vážne nečítal moje správy. Prácu, tak všetko okolo toho som si vybavovala cez Jihyunov mobil. Mala som šťastie, že sa na ňom dali robiť aj prezentácie do školy.

,,Mama nás v podstate vyhodila z domu a poslala nás sem. Nikdy by som do veľkého mesta len tak dobrovoľne nešla... A Kook!" zdvihla som pohľad zo zeme k tomu kreténovi.
,,Mám penis! To, že si dám spraviť silikóny neznamená, že si ho dám odrezať!" bola som odrazu veľmi podráždená a bolo mi jedno, že má počul postarší pár a moja nová kolegyňa.
Aby sa neposrali. Jungkook celý začervenal a babka vedľa mňa sa prežehnala.

,,Vezmeme ťa domov Minnie." potiahol ma Teahyung ku Kookovmu autu. Chytila som sa za hlavu, mala som menšie dežavu.

,,Poď vezmeme ťa domov Minnie!" potiahol ma za ruku Yugyeom k Yoongiho autu ale ja som išiel pomôcť Yoongimu, ktorého bil hlava nehlava jeho otec.

,,Prestaň! Si môj syn, ale si totálny idiot!" povedala mu babka Tae a vtedy dostala aj ona, rozbehol som sa k nej a trochu som ju od nich odsunul.
,,On-on ma... -"

,,Čo je Jimin." zakrútila som hlavou. Nemusí vedieť o všetkom čo sa deje v mojej hlave. Ako by ho to doteraz zaujímalo.
,,Jimin som tvoj-" chcel asi povedať 'najlepší kamarát' ale tým už dávno nie je.

,,Dlho som ťa nevidela a ani som sa s tebou nebavila, sme si už cudzí. Ja viem som úprimná, ale tak to je." povedala som mu a na rovinu a odišla som ku autobusu. Úprimnosť ľudí zabíja a aj ja som kvôli nej umrela. Dlho som si nacvičovala, čo by som mu povedala ľuďom, ak by sa mi chceli opäť votreť do života. Doma ma čakal Jihyun aj s večerou. Naučila som ho variť, nech nehladuje kým som v práci a nekupuje si večne wifonky.

,,Ahoj Hyunie. Čo si robil celý deň?" opýtala som sa ho a sadla som si, tak nech sa viem vyzuť.

,,Bol som vonku nakúpiť jedlo a stretol som Taeho a toho... toho Cocka či ako sa to volá. Boli za tebou? Povedal som Taemu, že robíš v tescu, lebo ma tam už prosil na kolenách, ale nič viac som mu nepovedal." Povedal mi a dal si ruky pred seba. Trochu som sa zasmiala.

,,Aha... Bavila som sa s nimi. Kook sa chcel staviť, že už nemám penis." Pretočila som nad tým oči a vybrala som si špinavé veci do prania.
Dnes som asi prepotila dušu.

,,Si pekná Minnie. Cock a Tae sú kreténi, keď ťa zranili a teraz ťa hľadajú."

,,Ďakujem ti Hyunie." Pobozkala som ho na líce. Je to zlatíčko.

-Ťaute 💩❤️

Asshole - [Yoonmin] [DOKONČENÉ] Where stories live. Discover now