16. Kapitola

678 28 47
                                    

,,Idete vonku? So Shownum ideme robiť guláš a klobásky." zaťukal nám Kihyun na dvere.
Už sa bojí, tak je to správne! Usmial som sa a pobozkal som Yoongiho na krku. Hladil ma na chrbte.

,,Hneď prídeme za vami, kto ešte zostáva v chate?" opýtal sa ho a zišiel mi rukou na zadok. Pozrel som sa na neho, že či to myslí vážne a chytil som mu ju. Preplietol som si s ním prsty na oboch rukách.

,,Tae a Kook." Urazene sa na mňa pozrel a ja som sa iba usmial.

,,Okej." povedal som rýchlo. Pobozkal som ho a obtočil som si nohy okolo jeho bokov. Sedel som tak mierne pod ním.
Keď sme počuli kroky smerujúce preč, tak si ma Yoongi viac pritúlil ku sebe a držal ma na chrbte. Obtočil som si okolo jeho krku ruky a tým som viac tie bozky prehĺbil, no nijako sme sa neponáhľali.

,,Yoongie teraz nie..." povedal som mu pomedzi bozky. Trochu som sa od neho odtiahol. Znova mi ohmatával riť.

,,Len ich tam chcem mať! Ani si nevieš predstaviť ako dlho som ho túžil držať." rozplíval sa. Myslím, že som videl slinku ako mu stekala po brade...
Ehm... Ďakujem? Teraz som nevedel, či som mu mal vynadať alebo len mlčať, tak som sa začervenal. Tvár som si zakryl rukami a skryl som si ju do jeho hrude.
Kretén!

,,Ty si kretén! Môj kretén..." musel som sa zasmiať nad svojími slovami.
Môj! Môj! Môj! Ruky si nedal preč, tak som ho už nechal.

,,Ideme von?" navrhol som to po štvrť hodinke maznania sa, pretože mi už vyhladlo.

,,Ešte päť minúť mami..." hovoril unavene. On na mne zaspal, to je zlaté. Zasmial som sa a začal som ho hladiť vo vlasoch.
Nech ešte chrápe hovädo moje, keď budem už vážne hladný, tak ho uložím a nechám spinkať... Alebo budem sviňa a bude musieť ísť so mnou? Hm... To ešte domyslím... Položil som si hlavu na jeho hruď a objal som mu ruku. Hladil som ju.

,,NEŠ-" rozrazil Shownu dvere a ja som ho mal chuť ukrižovať ako to spravili Židia Bohovi. Škaredo som sa na neho zamračil.

,,Pššššt!" dal som si prst pred ústa a držal som sa na uzde, tak aby odo mňa nedostal výprask. Yoongi si ma k sebe viac pritúlil. Vystrašene sa na nás Shownu pozeral.
Aj ja by som sa na jeho mieste bál.

,,Potom príďte dole Jimin." zašepkal a ja som iba prikývol. Shownu hneď odišiel a ja som sa k Yoongimu viac pritúlil.
Maznanie zbožňujem... Ani neviem ako a zaspal som tiež ale už som sa zobudil na veľký hlad.

,,Yoongie?" zamľaskal som na jeho hrudi.

,,Áno Kostička?" opýtal sa ma už ako keby bol nejakú dobu hore. Stále sme boli v sede. Odtiahol som sa od neho, sadol som si už normálne a pretrel som si oči.

,,Som už strašne hladný..." posťažoval som sa mu a s odutou spodnou perou som si pohladil brucho.

,,Ty si taký rozkošný Kostička." bozkával ma po celej tvári. Začervenal som sa ako paradajka. Zasmial som sa a pobozkal som ho. Obliekol mi svoju mikinu, takže som mal jeho mikinu na svojej mikine, pretože vonku je už zima...
Aspoň, že obliekol poriadne aj seba, inak by bolo zle nedobre!
Spolu sme vyšli vonku, už sa pomaly stmievalo.

,,No tu ste spachtoši. Sadnite si ku stolu, hneď vám naberiem z gulášu." postavil sa Kihyun zo Shownua a my sme si išli sadnúť ku Lajke a Kaiovi, ktorý pozerali nejaký film. Yoongi im chvíľku robil zle, ale keď som ho vyťahal za ucho, tak prestal.

,,Ďakujem." usmial som sa na Kihyuna, keď nám to doniesol a začal som jesť. Musím uznať, že sa im podaril a aj klobásky, ktoré sme mali hneď potom. Mňaaaaam pikantneeee! Tiekla mi slinka, keď som ich videl.

,,Čaute zmrdi!" prišli sem nejaký ľudia.
Zasa niekto? Nie je nás tu už aj tak dosť?... Musel som si sadnúť na Yoongiho keďže boli traja chlapci a nejaká baba. Changkyun, Jooheon, Sehun, Jisoo...
Čo tu robí tá kurva?! Viac som sa pritúlil ku Yoongimu.

,,Čo je Minnie?" len som pokrútil hlavou a pobozkal som ho. Usmial som sa na neho a začal ho sa mu hrať s vlasmi. Začal ma hladkať na bokoch.

,,Mochi?" oslovil ma Tae. Zdvihol som si ku nim pohľad, čiže som sa musel oddeliť od Yoongiho pier, ktoré skončili na mojom krku. Jungkook Taeho objímal odzadu.
,,Môžeš na slovíčko?" prikývol som a postavil som sa z Yoongiho. Jungkook tam zostal a my sme spolu išli tak 60 metrov od nich.

,,Čo je Tae?"











-to uvidíme nabudúce ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ahojte Kostičky! =D❤️
Mala som v pláne toto vydať až napozajtra ale nechce sa mi čakať, takže dieli budem vydávať vždy keď budem mať niečo napísané a už aj opravené. (◕ ᴗ ◕✿) ❤️
Dnes som sa pozrela na matiku a toľko som toho zameškala, že si dneska už po tretíkrát nabíja notebook... Okej tak polovicu z toho času som sa pozerala na videá... (◕︿◕✿)
Čo ste inak dnes robili Kostičky? (◕ ω ◕✿)❤️❤️

Pa pá❤️

Asshole - [Yoonmin] [DOKONČENÉ] Where stories live. Discover now