10. Kapitola

847 33 32
                                    

,,Tak mi aspoň sprav dve wifonky!" Yoongi sa mi zasmial do uška.

,,Sadni si a nevymyšľaj." dal som mu do polievky wifonku a položil jedlo pred neho. Rozstrapatil som mu vlasy a pustil sa do robenia cesta. Yoongi si sadol tiež ku stolu a vybral nejaké veci z tašky.

,,Tae ti znova posiela domáce, vraj nemohol prísť, pretože má ísť doučovať Jeona."

,,Alah ho ochraňuj." prežehnal som sa. Ja by som ich dvoch nikdy nenechal sám. Ešte naschvál by som sa k nemu nasáčkoval, alebo mu to doučovanie dal sám, ale samých by som ich tam nenechal, v žiadnom prípade nie.

,,Neboj sa o neho, však ho naposledy skopal, keď nám nadával do buzerantov." objal ma okolo pása.

,,To áno, ale Jeon mu to nikdy v škole nevracia, inak by ho vyhodili z taekwonda a pravdepodobne má na Taeho crush, tak neviem, že či by mu to aj nevrátil, ak si Jeon znova nejako začne a vyprovokuje Taeho." odpovedal som mu a dal mu pusu na líce.

,,Idem do izby..." povedal Jihyun a odišiel aj s polievkou do svojej izby. Len som si povzdychol. Dúfam, že to tam znova nezostane ako naposledy... Doniesol to vonku z izby po mesiaci...

,,Nič mu neurobí maximálne príde o prvú pusu..." zasmial sa Yoongi.
Ten si o ňom myslí, že je až tak nevinný? Aspoň niekto...

,,Haha o tú prišiel keď mal tri roky so mnou." ukázal som na seba hrdo prstom.

,,Ty sa nezdáš." zasmial sa a capol ma po zadku. Potichu som vzdychol.

,,No nezdám, pretože som reálny. Naberiem ti polievku alebo si počkáš na palacinky?" opýtal som sa ho a oprel som sa zadkom o linku. Dal som mu svoje ruky okolo krku a pozrel som sa mu s malým úsmevom do očí.

,,Polievku, nemám rád sladké." povedal mi, tak som mu teda nabral. Položil som ju na stôl.

,,Ďakujem." Pobozkal ma. Opätoval som mu to s úsmevom.
,,Inak mám sa ťa opýtať, že či by si nešiel so mnou s kamarátmi na chatu, a vraj mám pozvať aj Taehyunga." povedal mi a sadol si na vysokú stoličku. Pritiahol si ma k sebe do objatia. Objímal ma okolo pása. Stál som mu medzi nohami a objímal som ho okolo ramien. Bolo to príjemné.
Aspoň sa nechová vždy ako kretén.

,,Eomma ma pustí, len ak pôjde aj Jihyun, ale on asi nebude chcieť ísť." povedal som mu a rozstrapatil som mu vlasy, rôzne som sa mu v nich prehraboval.

,,Pôjde aj moja mladšia sestra, tak sa tam aspoň medzi nami nebude nudiť. Aj, tak tam ide len kvôli tomu, že som jej povedal, že tam nebude jeden jebko, ktorý tam aj tak asi bude, ale nejako som ju vylákať do prírody musel." zasmial sa a chytil ma za stehná zozadu na vnútorných stranách.

,,Kto? Čo jej spravil?" spýtal som sa ho a trochu som sa od neho odtiahol.

,,Moja sestra na neho mala obrovský crush. Aj spolu s Jisoo jej spravili účty na nejakých zoznamkách a dávali jej číslo úchylom. A preto som sa s ňou rozišiel a s ním som sa prestal baviť." povedal mi a ja som sa zamračil.
Čo to je za kreténa, že spraví niečo takéto.

,,To už čo za kokota toto spraví?!" spýtal som sa ho a prekryl som si rukami ústa. Zasmial sa a znova si ma k sebe pritúlil.

,,Kostička. Takéto sa patrí?" spýtal sa ma a švacol ma po zadku. Pokrútil som hlavou. Bol som celý červený. Zakryl som si celú tvár.
,,Kostička ti cvičíš? Máš bombastickú riť!" povedal mi a znova ma po ňom capol. Zavzdychal som potichu.
A zasa je na scéne jeho asshole mood...

,,Yoongi?" pozrel som sa na neho vážne.

,,Áno, Kostička?" usmieval sa.
... Ako kretén...

,,Papaj!" ďobol som ho do čela a začal som robiť pri šporáku palacinky. Pár sa mi ich aj podarilo roztrhnúť ale to mi nevadilo. Vybral som nuttelu a granko, ktoré som dal na stôl.

,,Jihyun! Poď na palacinky!" zakričal som na neho a on hneď dobehol. So smiechom som mu dal na stôl palacinky a dva taniere pred nás. Spravil som si rolky s nuttelou a začal som sa nimi ládovať. Nakoniec sme boli obaja od čokolády.

,,Ďakujem ti braček, bolo to skvelé." povedal mi a potľapká sa po brušku.

,,Keď si už neprosíš, tak si choď umyť tvár, lebo máš nuttelou aj na čele." zasmial som sa, keď sa začal akože utierať tak si to len rozotrel po tvary. On radšej znova odišiel. Zacítil som niečo vlhké na svojej tvary. Bol to jeho jazýček, s ktorým mi len tak jazdil po tvári a bozkami mi dal nuttelou dole z pier. Bol som znova taký červený.
He is little evil or devil? Or both?

,,Bolo to skvelé, Kostička." dostal som od neho poriadneho Francúzaka. Usmial som sa. ,,Už budem musieť ísť... Odprevadíš ma?" opýtal sa ma a ja som len prikývol. Bol som ním omámený. Postavili sme sa spolu a ja som ho vyprevadil pred dvere. ,,Tak ahoj, Kostička." pobozkal ma ešte na rozlúčku. Nemohol som si pomôcť a predĺžil som ešte ten náš bozk.

,,Ahoj Gie..." zavrel som dvere keď odišiel a začal som umývať riad.
,,Jihyun! Dones mi tú misku skôr ako príde eomma!" zakričal som na neho.

-Ahojte Kostičky! XD
Ja by som mala prestať jesť pred spaním, lebo sa mi potom snívajú blbosti. . _.
V sne som chcela dať dokopy Namjoona so svojou tetu a svoju sestru s Minhyukom. S mamou sme prišli domou a robila som si z tety srandu, pretože hovorila, že nemala sex so známosťou s ktorou mala mať, pretože vraj bol ,,žilnatý". Ale Joon aj s Minhyukom boli u nás v skrini. Zistila som to pretože som ju nevedela zavrieť. Strážili s mojimi sestrami všetkých členov zo Stray Kids a nakoniec sa zmenili na malé deti a odišli výťahom preč ale takým ako sú v Anglicku koše vo veľkých budovách... Kill me please someone.... xdddd
Pa pá

Asshole - [Yoonmin] [DOKONČENÉ] Where stories live. Discover now