48. Kapitola

278 16 0
                                    

Taehyung's pov

,,Ahoj TaeTae!" prišiel za mnou Jungkook večer po medzismenke. Ja som bol v práci na ranke a až do teraz som ležal v posteli. Nachádzame sa v našom byte, v ktorom spolu žijeme už skoro tri roky. Sadol si ku mne a dal si dole prepojené tričko.

,,Ahoj Miláčik! Choď sa umyť prosím ťa." zasmial som sa a pobozkal som ho. Objali sme sa a on si ma vysadil na kolená.
Smrdká mi tu.

,,Čo je zlatko moje?" opýtal sa ma a pobozkal ma na líce.

,,Mrzí ma stále to to s Minnom, vadí mi to čo povedal, že sme len bývalí kamarátmi..." povedal som mu a znova mi ušlo zopár sĺz a vzlykov.

,,Tak za ním pôjdeme znovu, ak chceš. Porozprávate sa spolu a určite to potom bude ako pred tým." uisťoval ma dookola už pár dní, odkedy som sa od Yoongiho dozvedel zo pár vecí, o ktorých som nevedel a bol to šok, keď som ho uvidel ako babu.

,,Nebude! Sklamal som ho! Kookie on mi to neodpustí!" viac som sa mu rozplakal v jeho náručí a skryl sa do jeho hrude.

,,Určite áno, len sa neboj srdiečko. Stretol som dnes v Kauflande Jihyuna a ver mi dlho som ho prehovárať aby mi niečo povedal. Literally volá ma Cock!" povedal celý vyvedený z miery a ja som ho náhodou poškriabal na hrudi.

,,Čo?! Čo si zistil!?" opýtal som sa ho s naširoko otvorenými očami.

,,Vraj tu v nedeľu bol, kvôli svojej babke a ona ho naháňal s krížom v ruke a teraz chodí vraj za Yoongim, takže je v Daegu."
Asi pôjdem navštíviť dedka1.

,,Pôjdeme sa na neho pozrieť?! Prosím!!!" držal som si ruky pred sebou a šúchal som si ich o seba. Bol som ako šteňa, ktoré si prosí pamlsok.

,,Ak to tak veľmi chceš Anjelik." pobozkal som ho od šťastia. Chce si podľa mňa u mňa vyžehliť to čo napísal Minniemu v záchvate zúrivosti. Vtedy ho veľmi vytočila jeho eomma a appa, pretože mu zobrali úspory na vysokú, kvôli zimnej záhrade, o ktorú sa jeho matka aj tak nestarala a po mesiaci jej všetky kvety zvädli a na záhradníka už peniaze nemali. Skoro som jeho eomme strelil, keď mi to Kookie povedal. Kookie má už dvadsaťdva rokov a už sa podľa mňa necíti na vysokú. Jedine, ak som jeho osobný učiteľ ja.

Pôjdeme o tri roky obaja na vojenčinu spolu nech mi ho nejaký hunter neuloví a tak by to malo byť dobré pre náš vzťah.
Neodpútavať sa od seba a pomáhať si.

,,Ďakujem ti drahý!" pobozkal som ho na obe líca a na čelo. Postavil som sa a vytiahol som ho so sebou na nohy.
,,Ideme sa spoločne okúpať?" uhryzol som sa do spodnej pery. Pobozkal som ho na hrudi a jazykom som mu oblízal pot z jednej jeho bradavky.

,,Hm... Nie som proti." zasmial sa a zodvihol ma na sebe ako koalu. Ruky si z mojich bokov premiestnil pod môj zadok a spolu sme sa presunuli do našej menšej kúpeľne.
Tu sa toho stalo už veľa... Kook si zlomil ruku, ja som si rozbil hlavu a ešte Kook sa popálil nejako na nohe.

,,Sprcha alebo vaňa?" opýtal sa ma a položil ma na zem, vyzliekol mi tričko a pohladil ma na bokoch. Obtočil som si ruky okolo neho a pritúlil som sa k nemu. Jeho ruky skĺzli na moju riť.

,,Sprcha, tam sa lepšie trtká." poznamenal som a oblízal som mu bradavku. Vkĺzol mi rukami pod nohavice a stiahol mi ich nižšie.

,,Ty divoch!" udrel ma slabo po riti a pobozkal ma. Potiahol som ho za vlasy a on mi zavzdychal do úst.
Toto miluje ako mňa.

O dva dni neskôr

,,Zlatko, vieš kde sme ubytovaný?" opýtal sa ma Kookie, keď prišiel do izby len v upane. Ležím nahý na bruchu v posteli a čítam si knihu Will Grayson.

,,Zasa v nejakom love hoteli?" zasmial som sa a otočil som sa na neho hlavou. Hľadel som na neho cez okuliare.

,,Ako to vieš?!" dupol si a zatiahol nám závesy. Oproti nám, žije starý odporný úchyl, ktorého sme pristihli ako si nás natáčal, takže ho išiel potom Kook pozdraviť, ale najprv ma musel dorobiť.

,,Všade kam sme išli po Kórei sme boli v nejakom love hoteli." zasmial som sa a ďalej som si čítal. Počul som niečo spadnúť a Kooka som už len cítil ako si na mňa naľahol.

,,Ale tam mám aspoň istotu, že nás nikto nenahlási, keď ťa budem klátiť." zasmial sa a objal ma. Obtrel som sa zadočkom o jeho kamaráta a otočil som sa k nemu. Obtočil som si okolo neho nohy a aj ruky.
,,Už si pobalený?" hladil ma na bruchu a bozkával ma na krku. Prikývol som.

,,Ošukaj ma už Kook!" pobozkal som ho. Už sa cítim ako nimfoman. Ak by sme nemuseli chodiť do roboty, tak by sme spolu asi vkuse iba šukali.
Nesťažoval by som sa. Sex sme spolu mali tak pred štvrť hodinou, takže sme sa nemuseli zaťažovať prípravou.
Raz za deň to stačí.

-Ahojte Kostičky!❤️ (◕ᴗ◕✿)
Prišiel rad aj na náš nimfomatický pár, ktorý predbehol Yoonmin xd. Posledných pár dní som závislá na pintereste a kvôli jednému rpg som našla zaujímavé veci, ktoré si ešte možno shipy v tejto knihe vyskúšajú. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Papa❤️

Asshole - [Yoonmin] [DOKONČENÉ] Where stories live. Discover now