34. Kapitola

539 22 3
                                    

V posledný deň má vzal na raňajky do jednej kaviarne. Tú Wendy sme ešte raz stretli ale to bola už s iným chalanom, ktorého ani Yoongi nepoznal ale odfotil ich ako sa bozkávajú a poslal to Yugyeomovi.
Vycvičil som si ho dobre. Mali sme sex ešte raz ale to sa mi až tak nepáčilo, keďže nám obom smrdelo z úst a celkovo má to bolelo nejako viacej.
Bože, ale je horúco... Pomyslel som si, keď som sa opaloval nahý na plochej streche chaty. Nejako ma vôbec neopálilo na tom kúpalisku a ani v meste, tak som aspoň teraz chytal tmavšiu farbu.

SKIP!

Prázdniny mi ubehli ako voda a aj škola. S Taem sme si hovorili o našich prvých intymnych zážitkoch a zhodli sme sa na jednom.
Konečne nás niekto potrtkal. Yoongi bol mesiac v Chorvátsku so svojím appom a s Lajkou. Písal mi, že ho tam balili baby, ale kvôli mne sa vraj nedal.
Aký je šľachetný. Keď som ho v škole uvidel, tak som po ňom skočil a pobozkal som ho po dlhom čase.
Veľmi mi chýbal. Keď bolo teplo tak sme cez víkendy chodievali kade tade po meste a cez zimu bol na Vianoce Yoongi pri nás.
So mnou...

,,Yoongie poď už je všetko pripravené." pobozkal som ho a potiahol som ho do kuchyne, kde bol už pripravený štedro večerný stôl aj s večerou.
Už sa teším na darčeky a ako si otvorí ten môj! Ten sa poserie! Zasmial som sa a v novej červenej košeli s čiernými rifľami som si sadol za stôl. Milujem červenú, vraj na mne vyniká. Pojedol som už mame nejaké koláče, kým sme sa začalo modliť pri stole.

,,Otče náš, ktorý si na nebesiach! Posväť sa meno tvoje! Príď kráľovstvo tvoje! Buď vôľa Tvoja ako v nebi, tak i na zemi! Chlieb náš každodenný..." rozprávali sme zborovo okrem Yoongiho. Nie som nijako veriaci ale 24. Decembra sa vždy pomodlím.

,,Umyte riad, ja sa hneď vrátim." nakázala nám, keď išla dať darčeky pod stromček, ktorý bol zladený do strieborná. Ja som umývala riad, Yoongi ho utieral a Jihyun odkladal riad na miesto. Potom sme sa nahrnuli ku stromčeku a rozbalili sme si svoje darčeky.

,,Tento je pre teba Jiminie." povedal mi Yoongi a podal mi do rúk menšiu krabičku. S úsmevom som ju otvoril a musel som si zakryť ústa rukou.
No ten je nádherný! Bol tam náhrdelník s príveskom páru držiaceho sa za ruky.

,,Yoongie!" skočil som mu okolo krku a pobozkal som ho.
Fajn... Oproti tomuto stojí môj darček pre neho za nič. Zapol mi ho na krk a ja som sa k nemu pritúlil bližšie.

,,Kriste pane! Koľko to stálo Yoongi?! To si vykradol banku?!" opýtala sa ho moja mama, keď uvidela značku na krabičke.
Pandora...

,,Ani nie, zohnal som to od bratranca za dobrú cenu, keďže vlastní zlatníctvo..." povedal jej a hladil ma vo vlasoch.
Príliš za mňa utráca! Znova som ho pobozkal a odtiahol som sa od neho aby som mu vedel podať jeho darček.

,,Juuuuuuuuj! Minnie! To je zlateeee!" vybozkával ma po celej tvári. Kúpil som mu menšiu Kumamon sadu. Pyžamo, tričko, tepláky, zapaľovač z mojej zbierky, ponožky a notes pre jeho písanie textov. Už mi aspoň nebude posielať texty o mojom tele do správ.
Útle telo a jemná duša, ďalšia fajka by sa ušla... Sexy kosť, je to môj nočný hosť... Aby som ho mohol jebať, musím sa pred jeho mamou skrývať... Zasmial som sa potichu, keďže je teraz ako malé dieťa.

,,To bol fakt Yoongi?" opýtal sa ma prekvapene Jihyun a moju eommu to rozosmialo. Jihyun dostal od eommi kolobežku.
Že za to dala 500 000¥... Odo mňa dostal prilbu nech si znova nerozbije hlavu. A od Yoongiho má chrániče. Spolu s Yoongim sme eomme kúpili sadu tanierov a misiek, keďže sa stále sťažovala na to, že skoro žiadne vďaka mojej nešikovnosti nemáme.
Raz mi to spadlo z rúk! Raz!

Boli sme hore všetci až do pol noci až sa eomma ako prvá postavila, že je už unavená.

,,Dobrú noc Hyunie." pobozkal som ho na hlave, keď už išiel aj on. My sme si povedali, že prespíme na gauči

,,Mám pre teba ešte niečo." pošepkal som mu do ucha a vyzliekol som sa. Mal som na sebe červené spodné prádielko z mašiel.
Nech si ma rozbalí. Prekvapene sa na mňa díval. Myslím, že mu tiekla slinka z kútiku. Sadol som si cez neho.
,,Spravím ti len dobre, keďže tu je mama. Sex môžeme mať nabudúce." pošepkal som mu do uška a pobozkal som ho na krk, kde som mu potom robil aj cucfleky za čo mi on slabo vzdychal do uška. Citil som ako mi rozviazal podprsenku na chrbte a dal mi ju dole z ramien. Hladil ma na hrudi a dráždil mi bradavky.
Krk má veľmi citlivý. Stiahol som mu nohavice aj s boxerkami. Ja by som s ním v sebe kričala, takže to je lepšie, takto.

,,Zober si ho už do úst Minnie." zavzdychal trochu utrápene, keď som ho hladil na stehnách a bozkával som mu krk. Potichu som sa zasmial a začal som mu ho honiť. S bozkami som sa presunul na jeho bruško a spravil som mu tam srdiečko z cucflekov. Vzal som si jeho gule do úst a s jedným prstom som mu obkrúžil dierku. Je to mužská erotogénna zóna, takže mu to bolo príjemné, tak ako mne. Oblízal som ho a vzal som si jeho penis pomaly celý do úst. Hlavou som pohyboval pomaly hore a dole. Zakaždým som mu oblízal špičku a potom som s hlavou zrýchlil. Rôzne som striedal tempo hlavy z rýchleho na pomalé a naopak.
,,Jiminie!" zavzdychal trochu nahlas a spravil sa mi do úst. S úsmevom som to prehltol a ešte som ho pobozkal na špičke. Objal som ho okolo krku a
zvalil som ho so sebou na gauč. Prikryl nás dekou a zapol telku.
Ešte sa nám nechcelo ísť spať.

,,Ste ešte hore?"

,,Ešte áno." Povedal som jej a viac som sa pritúlil ku Yoongimu na hruď.
Zbožňujem ho, to aký je ku mne stále jemný a milý, no dokáže byť aj tvrdý, ak viete o čom hovorím, je to láska a dúfam, že s ním budem ešte dlho.

-Ahojte Kostičky. ❤️
Som už konečne od Soboty doma a dnes som začala opravovať časti čo som zatiaľ napísala.
Vodička na teplom vrchu bola dobrá aj na nočné kúpanie. ❤
Dúfam, že sa vám bude páčiť nové pokračovanie aj keď bude chvíľku bez Yoongiho. ❤️

Pa pá❤️

!!!Tu bolo predtým, že už má hovoriť ženským rodom, ale rozmyslela som si to a zatiaľ to bude normálne.!!!

Asshole - [Yoonmin] [DOKONČENÉ] Where stories live. Discover now