58. Kapitolai

263 13 0
                                    

Yoongi's pov

,,Ďakujem vám pán Song!" zakričal som šťastne objal som ho okolo krku. Odtiahol som sa od neho rýchlo a objal som Jiminu. Potočil som sa s ňou vo vzduchu a vášnivo som ho pobozkal.
Konečne... Usmial som sa na neho a silno som ju objal. Úplne som sral na to čo povedal appa, keďže som o tom vedel už dávno. Lajka vyzerala, že jej to nie je veľmi jedno ako mne, ale bola ticho.

,,Braček!" objali sme sa aj s Jihyunom.

Skip - V Souli

Držal som dva kufre s vecami, ktoré mi boli ešte dobré a pomáhal som Jimine s Jihyunovou taškou, pretože mal ešte nočnú.
Čo si tam nahádzal kamene?

,,Tak a už sme tu..." Otvorila dvere od bytu na štvrtom poschodí a vošla dnu. Ja som išiel hneď za ňou a ona mi ukázala, čo mám kam dať. Lajka ešte chcela zostať v Daegu so svojou priateľkou. Vedel som, že jej nie je iba ako eomma ale shvaľujem jej ju. Aj keď má už cez 30, tak je milá a zaujíma sa o ňu, viac ako kedy kto iný pred ňou.

,,Tak a tu máme izbu my!" pobozkala ma na líce a hodila si tašku vedľa postele.

,,Konečne posteľ." zasmial som sa a hodil som sa na ňu. Vonia to tu všade ako Jimin. Usmieval som sa, pretože dnes konečne nezaspím sám na starom železe ale s Jiminom na mäkučkej postieľke.

,,Čo je Yoongie?" zasmiala sa a vyzliekla si moju mikinu. Mala na sebe len podprsenku a legíny. Bola mi otočená chrbtom a zohla sa aby dočiahla na pyžamo.
Toto mi určite robí naschvál! Privrel som si oči a sledoval som ju.

,,Nič... Poď ku mne prosím ťa na chvíľku." otvoril som si náruč a čakal som kým ku mne príde. Dlho som nečakal a ona si ku mne priľahla. Objal som ju a pozrel som sa jej s úsmevom do očí. Tiež sa usmievala a objala ma.
,,Som tak rád, že ťa mám!" vlasy som jej dal za ucho a pobozkal som ju na čelo. Jej jemného začervenania som si ihneď všimol a jemne som ju pobozkal.
,,Kostička moja."

,,Oh... Vieš ako mi tá prezývka chýbala?" čelo si oprela o moju bradu a pobozkala ma na krku. Hladkal som ju na jej holom chrbte, pobozkal som ju do vlasov a na čelo.

,,Určite nie, tak ako mne naše zaspávanie vedľa seba." pohladil som ju na líčku a pretočil som aj spolu s ňou na chrbát, tak, že som ju mal na sebe. Usmieval som sa na ňu a dal som jej vlasy za ucho.

,,A čo naše milovanie? To ti nechýba?" opýtala sa ma a sadla si na môj rozkrok, takže by som stvrdol kebyže nie som unavený. Pozorne som ju sledoval.

,,Jasné, že mi to chýba!" povedal som jej a s prstami som ju začal hladkať na jej plochom brušku a bokoch. Potichu zavzdychala a zohla sa ku mne aby ma vedela pobozkať. Bozk som jej opätoval a moje ruky skĺzli na jej zadok, ktorý som jej jemne stlačil.
Je taký mäkučký! Uhryzol som sa do spodnej pery a opäť som ju pobozkal.

,,Pôjdem sa okúpať, pôjdeš potom aj ty?" prikývol som a zasmial som sa. Pobozkal som ju a capol som ju po zadočku. Sadol som si a objal som ju okolo pása.

,,Kretén!" tiež sa rozosmiala a objala mam okolo krku. Po chvíľke sa postavila a zmizla v kúpeľni.
Dal som si dole tričko a vybral som si čistú mikinu a čisté boxerky. Na hrudi na mieste kde by malo byť srdce som si dal vytetovať jej meno pred mesiacom. Joon okrem toho, že je to debil a naprd policajt, robí celkom dobré kerky.

,,Veľmi si mi chýbala Jiminie..." povedal som jej a objal som ju keď vyšla z kúpeľne vo vlnenom pyžamku.

,,Aj ty mne Yoongie." pobozkali sme sa a ja som ju objal silnejšie. Pritúlil som si ju k sebe a pohladil som ju na líčko.

Asshole - [Yoonmin] [DOKONČENÉ] Where stories live. Discover now