18. Kapitola

633 28 32
                                    

,,Jimin?"
Kurw-... Keď som počul svoje meno, tak som si zakryl aj tvár a utrel som si slzy. Niekto si sadol ku mne a dal mi perinu dole z tváre. Yoongi...
Shit! Pozeral som sa na neho vystrašene, triasol som sa ešte viac.
,,Poď ku mne." iba som pokrútil hlavou a keď sa ku mne načiahol s rukou, tak som sa skrčil a čakal som čo spraví.
Ak má udrie, tak ho udriem naspäť! Pohladil ma na ruke, ktorú som si trochu stiahol ku telu, ale nechal som sa.

,,Prepáč mi Jiminie, nechcel som na teba kričať...,, prisunul sa ku mne bližšie.
"Vynervovali ma tí dvaja s tým, že začať si s tebou bol zlý nápad a iné blbosti a aby som ťa opustil kým je čas, kým ťa nemilujem, pretože Jisoo chce aby to bolo ako pred tým. A vtedy si prišiel ty a nejako mi preplo, pretože ja som sa do teba zalúbil už dávno a neviem či mi to opätuješ..."
Wow... Utrel som si slzy a posadil som sa. Obtočil som si ruky okolo jeho krku a oprel som si čelo o to jeho.

,,Opätujem." povedal som mu a on ma pobozkal. Hladil ma na chrbte pod mikinou a ja som sa iba usmieval a bozkával som ho.

,,Čo sa stalo potom?" zaujímal som sa keďže by sa asi do teraz spolu hádali.

,,Lajka spravila rýchli proces, keď sa do teba začala Jisoo už vážne, škaredo navážať, ja som bol na druhej strane stola a nebijem ženy, deti a ani ľudí čo mám rád, takže jej vylepila Lajka a keď sa postavil aj Changkyun, že ju začne brániť, tak schytal aj on a Jooheon sa na ňu radšej ani nepozrel, keď videl ako Changkyuna poskladalo, lebo chcel zakročiť aj on." zasmial sa a ani ja som sa nedržal so smiechom na uzde.
Asi ju poprosím nech mi robí bodyguarda.

,,Dobre si ju to naučil." pobozkal som ho a viac som sa k nemu pritúlil.

,,Ja viem." zasmial sa.
,,Prepáč mi vážne Kostička." pohladil ma na líčku a ja som mu na ňu dal pusu.

,,Je to v pohode, len už na mňa nekrič, prosím ťa, bojím sa potom..." sklopil som hlavu a oprel som si ju o jeho hruď. Pohladil ma na stehnách a na zadku.

,,Dobre... Ľahni si, hneď prídem za tebou, len sa idem napiť." povedal mi a ja som z neho začal zliezať. Ľahol som si na prikrývku vedľa neho a on sa postavil.

,,Dones prosím ťa aj celú fľašku vody, aj ja som smädný!" poprosil som ho a on prikývol. Dal som si dole aj mikinu keďže mi bolo veľmi teplo.

,,Už som tu..." povedal a zastavil sa vo dverách keď ma videl.
,,Hm... Kostička, neprovokuj ma, inak sa mi znova postaví." díval sa na mňa a zavrel dvere. Iba som sa zasmial a ľahol som si na brucho.
Však nie som nahý! Alebo mám byť? Začervenal som sa a sadol som si na lýtka, tak, že som mal kolená od seba. Vyzdvihol si jedno obočie a uhryzol sa do spodnej pery.

,,Poď už ku mne!" zasmial som sa a potľapkal som na posteľ predo mnou. Vyzliekol si mikinu a nechal si na sebe iba tepláky. Vliezol si ku mne a podal mi vodu.
,,Ďakujem Yoongie." napil som sa párkrát a odložil som fľašku nabok. Prisunul som sa k nemu a pobozkal som ho na jeho holej hrudi, o ktorú som sa následne oprel a objal som ho okolo pása.

,,Poďme spinkať, pretože sa asi neudržím a ty už nebudeš panic..." zašepkal mi do ucha, ktoré mi oblízal a ja som to bral na vedomie...
Ešte chcem byť panic, no... Dal som si na seba jeho mikinu, takže mi bola až po kolená a ľahol som si pod perinu kde ma už čakal Yoongi, ku ktorému som sa okamžite pritúlil.

,,Ľúbim ťa Jiminie..."

,,Aj ja teba Yoongie..."

,,Dobrú noc..."

,,Dobrú..."

Aj ja vás milujem Kostičky a dobrú noc 😂💜
Ale ešte predtým vám ukážem fanart na Sépiaká a Spongeboba, ktorý mi poslala sestra xddd❤️















Aj ja vás milujem Kostičky a dobrú noc 😂💜Ale ešte predtým vám ukážem fanart na Sépiaká a Spongeboba, ktorý mi poslala sestra xddd❤️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pa pá❤️

Asshole - [Yoonmin] [DOKONČENÉ] Where stories live. Discover now