42. Kapitola

307 16 1
                                    

Beakhyun's pov

,,Chanyeol, máš tu návštevu." povedal som tomu krásavcovi, ktorý sa na mňa mračil. Veľmi sa mu asi nepáčilo ako dostal včera obuškom po chrbte a musel som ho dať do druhej cely, keďže úplne rozbil zámku na tej svojej.
Jako sorry not sorry. Spútal som mu ruky za chrbtom, keď vyšiel z cely. Pomaly sme vyšli vonku a zavrel som sa s ním vo svojej kancelárii ktorá je zvukotesná. Zamkol som a dal som si žalúzie, nech nás neotravujú iný.

,,TY s MINOM niečo máš?!" chytil ma pod krkom a prirazil ma o dvere. Chanyeol je veľmi žiarlivý a mne sa to občas páči.
Občas.

,,Čože?! Nie! A ukľudnil sa!" Odstrčil som ho od seba a dal som mu facku. Mračil som sa na neho veľmi.
,,Vieš ako nás nachytal, keď náš vzťah skoro praskol kebyže neuhráme, že ma chceš znásilniť? Bol by som kurva pre všetkých!" Vybuchol som.
Hádame sa skoro stále ale on ma výročí vždy viac ako ja jeho.

,,Takto si len pre mňa." zasmial sa ale nečakal tú facku čo som mu dal. Pre jeho nešťastie, toto si beriem ku srdcu, nadávky a tak. Zložil sa k zemi a ja som si sadol na stoličku.

,,Ticho, inak budeš bez návštev." Vybral som si e-cigaretu s príchuťou jahôd a dal som si nohu cez nohu. Otvoril som si okno a sledoval som ako ostatný väzni cvičia. Vyfúkol som ten dym, ktorý neublíži môjmu telu a zavrel som si oči.
Relax... Chill...

,,Dobre už som ticho." povedal a postavil sa. Objal ma okolo pása pri čom jeho ruky skončili na mojich prsiach, ktoré mi začal stláčať a pobozkal ma párkrát na krku.
,,Nie si moja kurva, robil som si len srandu. Si môj krásny babyboy a navyše veľmi sexy, keď si nahnevaný." pobozkal ma na líci. Mračil som sa.
Teraz bude nežný a bude mi lichotiť. Kretén

,,Min nám vtedy ten pokus o znásilnenie uveril a teraz sa mi s tým akože vyhráža, nech pred jeho návštevami zavieram Jennifer na samotku..." pretočil som sa na neho oči.
,,Vieš dobre, že nie som na bokovky ako ty." Povedal som mu s rukami prekríženými na hrudi. Mal asi troch milencov naraz a ja som ich musel premiestniť, kvôli opakovaným bitkám o jeho priazeň. Vytočil som číslo svojho kamaráta z oddelenia na samotky.

,,Ako je na tom? Ešte stále kričí?" opýtal som sa na Jennifer. Bolo odtiaľ počuť veľký krik a nadávky, zasmial som sa. Chanoyel si ma k sebe otočil a začal mi rozopínať uniformu.

,,Ešte áno, nechám si ju tu kým prestane mať náladu ala 'pohryziem ťa!'." povedal mi a tiež sa zasmialy ale nervózne. Usmial som sa a pohladil som Chanoyela vo vlasoch, keď ma bozkával na hrudi.
Len mi teraz nesaj bradavky. Opakoval som si v hlave a ten dilinko to aj tak spravil.

,,Dobre, nechaj si ju tam kým budeš chcieť. Potom sa ti ešte ozvem. Ahoj!" povedal som narýchlo ako sa len bez vzdychov dalo s roztraseným hlasom a vypol som si hovor. Pobozkal som ho a potiahol som ho za vlasy. Pri sexe a vo vzťahu som rád dominantný a to veľa mužov neznáša, no Chanyeolovi to vraj nevadí.

,,Babyboy? Zatancuješ mi?" opýtal sa ma a ja som mu vyhovel, nerobím to často a v tom čo teraz na sebe mám už vôbec nie. Dal som si to na seba aby bol šťastný aj keď sa v tom necítim nekomfortne.

Rôzne som sa vlnil, točil a plazil sa po ňom, jeho ruky som si dal na svoje brucho a obtieral som sa o neho zadkom

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Rôzne som sa vlnil, točil a plazil sa po ňom, jeho ruky som si dal na svoje brucho a obtieral som sa o neho zadkom. Išiel som postupne nižšie a nižšie. Predklonil som sa trochu a vyrovnal som sa. Udrel ma po zadku.

,,Čo som ti o tom povedal?" zamračil som sa a udrel som ho po tej ruke. Pretočil očami a ja som mu dal facku.

,,Nemohol by si byť aspoň raz sub?!" opýtal sa ma, keď som ho spútal a spravil som mu bandáž.

,,Nie." povedal som mu, keď už bol jeho junior skoro vo mne.

,,Vadí mi to! Mohol si si to už dávno všimnúť alebo o mňa chceš prísť?!" aha tak tu je kameň úrazu. Skúša na mne to čo na nich. Zasmial som sa.

,,Čože?! Vieš aký som a akože prepáč, ale ty si s tým súhlasil sám!" postavil som sa z neho a chytil som ho za tvár.

,,Stál mi a už som bol sexuálne frustrovaný! Čo by si robil ty?!"
To si to mňa robí srandu kurw- ja som pre neho fakt len kurva! Dal som mu veľmi silnú facku a jeho zvalilo zo stola až na zem.
Kretén!

,,Našiel by som si niekoho, kto by som chcel!" Obliekol som sa a rozviazal som ho.
,,Obleč sa, kretén!" pokrútil som s hlavou a upravil som sa.

,,Zlatino nehnevaj sa." prišiel ku mne a chytil ma za boky.
,,Prepáč, že som ti povedal to čo som povedal, ale už chcem byť aj ja chlapom."
Len si sťažuj pabo.

,,A čo si? Ženská? Si top! To ti ako chlapovi musí stačiť!" upravil som si vlasy ale on ma za ne potiahol ku sebe.
Mu jebe?

,,Nestačí!" udrel som ho lakťom medzi rebrá a on ma pustil. Trochu zakašľal a chytil sa na tom mieste.

,,Nad tým si mal premýšľať skôr a obleč sa. Inak ťa zviažem a na pleciach ťa odnesiem až do tvojej celi nahého!" zamračil som sa na neho a uštipol som ho do bradavky.
,,Obleč sa herečka." bol som už uhladený ako školáčik v prvý deň školy a vyzeral som možno aj lepšie ako keď som sem išiel. Strčil som ho do klietky ako zviera a zavrel som ho tam.

,,Kretén!" povedal som potichu a poveril som Minhoa a Minhyuka nech to tu strážia a ja si idem dať konečne obed.
Zbiehajú sa mi slinky. Posadil som sa k voľnému stolu, nech sa v kľude najem a začal som papať.
Vynikajúce! Musím pochváliť Jina za to ako to dobre navaril. Navaril gimbap.

,,Baek? Môžem si prisadnúť?" opýtal sa ma niekto. Zodvihol som si pohľad a usmial som sa.

,,Jasné Cheny. Ako sa máš? A čo malá?" opýtal som sa svojho dobrého kamaráta, keď si sadol oproti mne. Je asi tak mesiac po čerstvom rozvode a má ich dcérku v opatere. Vraj ho nachytala s niekým z eskortnej služby ale ani ona mu nebola práve najvernejšia. Môj bratranec a ona si spolu vždy dobre rozumeli.

,,Dobre a zatiaľ aj malá, teraz je u rodičov, kým som v práci... A napadlo ma, či by si ku mne dnes nezašiel na pohárik vína?" hlavu si podoprel rukaou a chytil sa jemne prstami mojej ruky.

,,Prepáč ale dnes mám silu už len na to sa vrátiť domov a spať až do rána." prepáčte, že tu odmietam tak sexy chlapa, ale už ledva držím oči otvorené.
Tá hádka s Chanyeolom ma ale zmohla.
,,ale cez víkend by som čas mal..." usmial som sa na neho a chytil som mu tú ruku, s ktorou ma hladkal.

,,Môže to byť v piatok?" obkrúžil mi ruku medzi prstami a párkrát mi tam zasunul, keďže boli spojené v kruhu.

,,Jasné." Pohladil som ho na ruke a upravil som mu kravatu.

Papa❤️

Asshole - [Yoonmin] [DOKONČENÉ] Kde žijí příběhy. Začni objevovat