52. Kapitola

278 16 0
                                    

Beakhyun's pov

,,Cheny!" zavzdychal som, keď si ma vzal do úst úplne celého. Opieral som sa o dvere z vnútra svojej kancelárie. Zaplietol som si ruku do jeho vlasov a časť z nich som silno stískal. Prirážal som mu do úst rýchlo a tvrdo. Má trest za včerajšok, lebo sa mi neozval a ani mi neodpísal. Rôzne som točil bokmi a prirážal mu juniora až do krku.

,,Dýchaj noštekom baby." pohladil som ho na líčkach. Na chvíľku som sa zastavil kým kašľal a potom som mu znova začal prirážať do úst.

,,Baby!" zavzdychal som naposledy a spravil som sa mu do úst. Všetko prehltol a ja som mu prešiel prstom cez pery.

,,Daddy, ty si taký sladký!" povedal mi a ja som sa na neho usmial. Kľakol som si na kolená a pritúlil som sa k nemu. Pobozkal som ho na čelo a objal som ho okolo pása. Rúčky mi skĺzli na ten jeho dokonalý zadoček.

,,Šikulka moja." pochválil som ho a opäť som ho pobozkal. Postavil som sa z neho a mali sme ísť do jedálne ako každý deň, ale povedal som mu nech ma počká v jedálni, lebo aom išiel na záchod, ale nečakal som, že keď vyjdem zo záchoda, tak mu bude nejaký chalan skákať okolo krku.

,,Deokie! Doniesol som ti obed!" bol pri ňom nižší blondín a hodil sa mu okolo krku. Zašiel som za roh a sledoval som ho.

,,Lu? Čo tu robíš?" opýtal sa ho nervózne a odstrčil ho od seba. Vystrašene sa porozhliadol okolo seba, ale nevidel ma, lebo som za strčil hlavu naspäť za roh.

,,Chcel som ti poďakovať, za včerajší večer, že si prišiel, ale ráno som ťa už vedľa seba nenašiel, tak som ti doniesol obed."

,,Čo?-..." opýtal som sa viacmenej seba.

,,Luhan o čom to hovoríš?" opýtal sa ho Chen. Išiel som k nim, že ho objímem ale zastavil som sa za ním.

,,No o včerajšej oslave, moja eomma si ťa obľúbila a aj ja. Včerajší večer je pre mňa nezabudnuteľný, lepší sex som ešte nezažil!" povedal a mne sa zatmelo pred očami. Zdrapil som ho za golier a on vyzeral, že sa posral.

,,Ty! Že si robí len srandu?!" povedal a ten vedľa nás trochu odstúpil.

,,Baekie! Ja, že si už išiel na obed!" povedal nervózne a vystrašene. Ten chlap sa chcel pridať do nášho rozhovoru ale zavrčal som na neho, tak odstúpil viac.

,,Asi si zabudol no na obed som mal ísť za tebou!" povedal som nahnevane a stiahol som ho na záchody kde už nikto nebol.

,,Bol si s ním včera?!" opýtal som sa ho už kľudnejšie. Viem, že krik neznáša, tak som sa snažil byť ticho.

,,Áno, s kamarátkou sme boli na jeho oslave narodenín." povedal mi a uhryzol sa do spodnej pery. Kebyže na neho nie som veľmi nahnevaný, tak ho do nej aj uhryznem.

,,Ako dlho si tam bol?" určite sa cíti ako na výsluchu ale potrebujem to vedieť. Srdce mi bilo ako splašené.

,,Asi do pol štvrtej..." povedal a zotrel si pot z čela.

,,Spal si s ním?!" zdrapil som ho za ruku, keď som videl, že by už čo najradšej odišiel.

,,Hrali sme nikdy som a fľašu." povedal mi celý bledý.

,,Aish..."
On s ním vážne spal?!

,,Pri fľaši som mal pobozkať nejakú jeho kamarátku ale nespravil som to a dostal som trest sa niekým nechať ošukať... Prepáč mi to! Bol som opitý a svet sa mi točil ako na kolotoči! Nevedel som čo robím." povedal mi a chytil ma za obe ruky ale ja som sa mu vytrhol.

,,Prečo si kurva neodišiel?!" zakričal som od toľkých nervou, čo do mňa vošlo.

,,Prepáč mi to daddy!"
Daddy? On po tých dvoch mesiacoch spávania so mnou vedel, že ma to vždy odmäkčí, ale to je len v našom sexuálnom vzťahu a v tom normálnom sme spolu len druhý týždeň. Vtedy sa správam inak!
Kokos prečo ma žiadal o vzťah, keď ma pri prvej príležitosti podviedol?!

,,Nehovor mi tak! Skončil som s tebou!" zakričal som po ňom a on začal plakať. Robil na mňa puppyface.
To nezmení môj názor s tým kukučom si môže ísť do piče svojej ex. Vyšiel som von.
Dnes obed nechcem. Namieril som si to hneď do svojej kancelárie.

,,Nie toto mi prosím ťa nerob!" utekal za mnou a trhal ma za ruku.

,,Baekie! Prosím ťa zastav!" nariekal a prosíkal ma. Zastavil som sa a škaredo som sa na neho pozrel. Mlčal. Zavrel som sa vo svojej kancelárii

,,Beakhyun! Otvor mi!" počul som ešte pred zamknutím a išiel som ku svojmu stolu.

O týždeň neskôr

Bol som zahrabaný v papieroch kvôli novým väzňom, ktorých mi sem dajú a tým starým, ktorý to tu už opúšťajú. Dostal som od Chena kvety. Musel som ich ihneď vyhodiť, lebo som sa rozkýchal, inak by som si ich možno aj nechal.

,,U telefónu strážnik Baek Beakhyun." Zodvihol som nezaujalo telefón a pozeral sa na spis jedného dievčaťa, čo robilo kiberšikanu a nahováralo iné deti na samovraždu.

,,Dobrý deň pán Baek, pri telefóne doktor Oh. Vaša eomma mala veľkú autonehodu." Zľakol som sa až tak, že mi mobil vypadol z ruky. Rýchlo som si zdvihol mobil zo zeme.

,,Čože?! Čo sa jej stalo?!" opýtal som sa ho a postavil som sa zo stoličky.

,,Má veľmi silný otraz mozgu a silné vnútorné krvácanie. Teraz je na operačke. Mala otvorenú zlomeninu na nohe a zlomené zápästie. Má zlomené tri rebrá a reznú ranu od disku na boku, ale žiadne orgány by nemali byť zasiahnuté, alebo nejako inak poškodené." Spravil som asi tú najväčšiu blbosť. Predstavil som si to. Naplo ma a ja ani neviem ako no dostal som sa ku záchodu na konci chodby než som sa pogrcal úplne.

,,V ktorej je nemocnici?!" opýtal som sa ho so slzami v očiach a keď mi to povedal, tak som si vypláchol ústa a utekal som za šéfom ale pred záchodom ma zastavil ten zasran.

,,Uhni mi z cesty!" zakričal som na neho. Mal som nervy v kýbli.

,,Baek! Porozprávame sa! Prosím ťa!" povedal mi a zatlačili ma naspäť na záchody.

,,Baek to v tú noc bolo iba obyčajné nedorozumenie!" povedal a vytiahol si ma do objatia.
To fakt musíš práve teraz?! Dupol som mu po nohe a on ma pustil.

,,Ja teraz nemám čas riešiť teba a toho chlapa. Nechaj ma!" zakričal som znovu a keď už mi uhol z cesty, tak som utekal za Heechulom.

,,Pane! Musím súrne odísť, moja eomma mala autonehodu." povedal som zadychčane a čakal som čo mi povie. Mal tam svoju mladú asistentku Lalisu sediacu na jeho stole. Obaja sa zľakli a ja neviem, ktorý z nich sa zľakol viac, pretože Lalisa sa strepala zo stola na zem a šéf tiež, keď ju chytal. Môžete tušiť kam ju chytal. Je rozvedeny, takže nemôžem žalovať jeho žene.

,,Yeon?! Kľudne bež Baek!" povedal mi a ja som tak aj spravil. Bežal som si po potrebné veci do kanclu a už som frčal za ňou.

,,Baek kam tak utekáš? Majú v kaufe výpredaj na alkohol?" opýtal sa ma pobavene Namjoon sediaci na Jinových nohách.

,,Mlč Joon!" zakričal som na neho a vyšiel som z toho hurhaju von. Sadol som si za volant a dupol som na plyn.
Než som stihol prísť do nemocnice moja eomma bola už mŕtva...

-Ahojte Kostičky!❤️
Ako ste sa za posledné dni mali? Je divné jesť pri American horror story... 😂

Papa❤️

Asshole - [Yoonmin] [DOKONČENÉ] Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora