21. Kapitola

662 25 32
                                    

,,A my sme si už mysleli, že sa ani nevrátite." Zasmial sa Kihyun. Schovával som sa za tým Satanom, keďže sa mu podarilo ma vzrušiť.
Správne, len pre to sme sa vrátili.

,,Boli sme vonku len hodinu." zasmial sa Yoongi a potiahol ma na poschodie. Dole mali asi veľkú party a myslím, že som tam videl aj Lajku s detským šampusom a Namjoona s čerešňami na ušiach. Ozýval sa z obývačky celkom dosť hlasná hudba.
,,Ak to teraz vypnú, tak ich pôjdem zaškrtiť." Začal ma bozkávať.
Išiel by som ti pomôcť... Otvoril som si oči a pozrel som sa na neho vyplašene, keď ma chytil za rozkrok.

,,Yoo-Yoongie!" zavzdychal som nahlas a chytil som ho za rameno. Prehol som sa v chrbte. Zhodil ma na posteľ. Vošiel mi svojim telom medzi nohy a sadol si, pričom si nohy mierne pokrčil v kolenách a moje nohy si dal cez svoje stehná. Začal mi ho cez látku boxeriek trieť. Jemne som vzdychal a on mi dal dole boxerky. Mini Chimmy mi už stál v pozore a vytekal mi z neho ejakulát.
Som z neho vážne vlhký... Pri špičke mi ho vzal do ruky a palcom sa hral s mojou špičkou. Šklbal som sebou mierne a hrýzol som sa do päste. Som veľmi citlivý.

,,Ah, Kostička, na teba je taký krásny pohľad." trošku mi ho stlačil a ja som zodvihol nohy viac do vzduchu. Hladkal ma na vnútorných stranách stehien a sem tam ma po nich udrel.

,,Ah!" prisunul som sa k nemu bližšie. Už aj jemu sa v nohaviciach rísoval menší problém. Začal mi ho pomaly honiť a ja som začal zatínať ruky v päsť. Odrazu mi začal honiť veľmi, ale veľmi rýchlo. Druhú ruku si dal na môj krk a začal ma slabo škrtiť. Držal som mu tú ruku a zarýval som mu do nej nechty.
Je to škrtenie, ale prečo je to kurva také vzrušujúce?! Nadával som v mysli a nahlas som vzdychal. Zohol sa mi k uchu a začal mi šepkať rôzne perverznosti.

,,Kurw- Kostička, ak by som si ťa nechcel nechať nevinného, do doby kedy budeme vážne osamote, tak by som ošukal, tak že by sa ti oči pretáčali dozadu. Tak tvrdo, že by si si hodnú chvíľku nesadol. Rozmrdál by som ti ústočká, že by ťa bolelo hrdielko a ty by si sa občas zakuckal... Ah, tá predstava je skvelá!" bozkával ma na krku a ja som sa už nevládal držať stranou, vzdychal som nahlas, pretože som sa blížil ku svojmu vrcholu.

,,Yoonie!" spravil som sa mu do ruky. Vystrel sa nado mňa, dal mi tú ruku z krku dole a tú druhú z penisu. Pričuchol si k mojím spermiam a oblízal ich. Prudko som dýchal a sledoval som ho. Zlízal to všetko.

,,Kostička teraz som na rade ja." vyzliekol si nohavice a dal mi ho pred tvár. Nevinne som sa na neho pozrel a vzal som si ho do úst. Pomaly mi prirážal do úst až po koreň.

Zaprel sa o opierku postele a chvíľku mi ho tam, tak nechal. Zakuckal som sa a začal ho do mojich úst rôzne prirážať. Raz celý a raz do polky a trochu ako keby poskakoval.
Čo som trampolína?! Z očí mi išli menšie slzičky. Začal som hýbať hlavou oproti jeho penisu. Pohladil ma vo vlasoch a zrýchlil. Trochu viac som sa zakuckal ale počul som, tak jeho prekrásne vzdychy, aj keď boli tiché.

Niekto nám zaklopal na dvere, otvoril, ale Yoongi bol rýchlejší a zakryl nás. Tepláky aj s trenkami nám hodil za posteľ a pritisol si ma ku sebe. Upozorňujem, že som mal na sebe stále mikinu, takže som sa ani, tak nehanbil. Stál tam Jooheon a zostal na nás prekvapene pozerať, tak ako ja na neho. Yoongi ho zabíjal pohľadom.

,,Čo chceš?!" vyštekol na neho. Viac som sa k nemu pritúlil.

,,Kihyun vás volá na večeru..."
Haha my máme teraz svoju!

,,Prídeme potom! Nabudúce stačí zaklopať a už choď!" povedal nahnevane a hodil po ňom jeden z vankúšov. Hneď zabuchol dvere a už sme len počuli ako odchádza.

,,Pokračujeme?" Otočil som sa k nemu a pohladil som ho na hrudi.

,,To je jasné baby, papie potrebuje cítiť tvoje skvelé ústočká." pobozkal ma a optrel sa mi svojim penisom o stehno.
,,Baby..." potichu zavzdychá.
Už nie Kostička, ale baby? Zasmial som sa v mysli. Sadol som si na jeho penis a začal som sa na ňom trochu mrviť. Vyrovnal som sa, dal som si jeho ruky na stehná a jeho penis poriadne medzi polky. Chvíľku som len tak na skúšku jazdil panvou dopredu a dozadu a on potichu zavzdychal.
,,Ah Jiminie..." zavzdychal keď som zrýchlil a to o dosť. Udrel ma po riti, takže som trochu sebou šklbol.
,,Bože môj, radšej by som bral tvoje vnútro, ale aj toto je super." masíroval mi stehná. Po hodnej chvíli sa mi spravil na zadok.

,,Aké to bolo Yoongie?" Zliezol som z neho a pritúlil sa k nemu. Hladkal som ho na hrudi a on si ma k sebe viacej pritúlil.

,,Bolo to úžasné, Kostička." začal ma bozkávať a ja som mu to opätoval. Udrel ma po zadku a stlačil mi ho.

-dnes som tu z druhou časťou, to ste nečakali, že Kostičky? Kekeke ( ͡° ͜ʖ ͡°)❤️
Ja dnes asi už rozbije jedno zrkadlo a nie, že by ma sralo ale už som ho skoro párkrát rozbila... Well...
Ako sa vám páčil smut? ( ͡° ͜ʖ ͡°)❤️

Pa pá❤️

(bola som na party a nwm spať xddd... Takže opravujem...)

Asshole - [Yoonmin] [DOKONČENÉ] Onde histórias criam vida. Descubra agora