27. Kapitola

558 26 1
                                    

,,Vstávaj, ty spachtoš o hodinu máme byť v škole!" cítil som ako so mnou niekto trasie a potom ma udrel po zadku. To ma prebralo dostatočne, že som sa vystrel a asi som sa rýchlo pretočil, pretože som skončil hubou na zemi.
Super... Chytil som sa za nos.

,,Že toto sa musí stať vždy len mne..." hundral som si popod nos.

,,Šikulka moja..." zasmial sa a zodvihol ma na posteľ. Pobozkal ma.
,,Dnes si ťa oblečiem ja! Kľudne seď!" povedal mi a išiel mi prekutrať celú skryňu.
Keď mu to spraví radosť... Nie moja zbierka zapalovačou! Sledoval som kde sa hrabe ale našťastie nešiel svojimi šmátralkami na také miesta, kde by nemal.

Vybral mi veľkú ružovú mikinu, o ktorej som si myslel, že mi ju už pred rokom šlohla mama a biele úske ryfle. Hodil po mne nejaké trenky a ružové dedoles ponožky.
Cítim sa ako cukrová vata... Obliekol som sa tak teda a Yoongi si dal čierne veci.
Ak by som si vyberal veci ja, tak by sme spolu aspoň ladili. Dole sme sa rýchlo najedli a ja som nám spravil rýchle raňajky. Do školy sme prišli s Yoongiho autom tak päť minút pred zvonením.

,,Ahoj Mochi! Aká bola prespávačka?" rýchlo ma po vztupe do triedy Tae objal a spolu sme si sadli na miesta. Teda ja na svoju stoličku a Tae na Jungkooka, ktorý mu sedel na mieste.

,,Pichali ste?" opýtal sa ma ten úchylný zajac, čo mi stále chce znásilniť kamaráta. Zabehla mi slina a Tae mu dal pohlavok.

,,Č-čo? Nie! A bola super..." povedal som im celý červený.

,,Čo, že si v svetlích veciach? Už nedržíš smútok?" spýtal sa ma Taehyung a viac sa na tlačil na Kooka. Kook nie je nakoniec taký zlý ako som si to o ňom myslel, ale správa sa stále ako kretén.

,,Držím, ale Yoongi mi vyberal veci..." poškrabkal som sa na krku a vybral som si zošit na dejepis. Tento predmet neznášam a chcem túto hodinu, mať čím skôr za sebou. Učiteľ mi robí peklo z tohto predmetu.
No joj za svoje názori sa vraj nemám vraj hanbiť ale keď poviem, že Nemecký vojaci sa pridávali k Hitlerovi, lebo židia ukrižovali Ježíša alebo, že je gilotina humánna, tak som sprostý, pretože tomu nerozumiem. Jasné, že tomu nerozumiem, keďže nám posledný pol rok len povedal, nech si prepíšeme zo tri strany z knihy a on pozerá Netflix ako keby bol ešte v karanténe a napchával sa čipsami... Mám nervy a to ho ani nevidím. Znova nám na diktoval, že čo si máme prepísať a sledoval tretiu sériu '13 reasens why'.

Podľa mňa to mali ukončiť po prvej sérii a ten seriál má veľmi nezaujal, no za to knihu som si obľúbil.
Clay je zlatíčko. Niekedy v polovici mi zavibroval telefón v Nohaviciach. Písal mi Yoongi, pretože sa nudí na hodine 'umenia a kultúri'... Občas je to fakt strašná blbosť... Musel som sa prezliecť za klauna a nejaký chalan ma zastavil, či nepôjdem jeho malému bratovi robiť šaša na jeho narodeninovú oslavu. Schoval som sa za obra predo mnou a odpísal som mu.

-Jiminie! Chýbaš mi cukrík!❤️❤️❤️

-Aj ty mne Yoongie ❤️ prídeš za mnou na prestávke? ❤️

-To je jasné, Kostička! ❤️ Budem za tebou utekať hneď ako skončí toto nudné peklo... Chcem ťa aaaaa! ❤️

-Už ma máš ty zúfaléc. :*

-Ty z tým neprestaneš čo? ( )

-Tak mám ti hovoriť? Silák? (¯¯)

-Ty si koleduješ o výprask, baby
(✧✿)

-Ja som ale zabudol ako inak ti mám hovoriť (︿)❤️

-Vypýtaj sa na záchod a ja ti to v tých na prvom poschodí pripomeniem. ( )

,,Môžem ísť na záchod?" povedal som po troch minútach čo má totálne ignoroval. Hneď ma pustil a ja som utekal dole. Mám posledných sedem minút, takže nebude až tak vadiť, ak sa už nevrátim na hodinu. Aj tak by si ani nevšimol, keď by som sa vrátil aj minútu pred zvonením. Dole ma už čakal opretý o umývadlo. Uhryzol som sa do pery a išiel som za ním.

,,Meškáš." pritiahol si ma k sebe bližšie a začal mi rozopínať nohavice.

,,Prepáč, Song ma ignoroval, lebo čumel na Netflix..." mierne som sa obtrel o jeho kamaráta s bokmi. Stiahol mi nohavice úplne a spadli mi na zem. Vzal si moje polky do rúk ako včera večer a poriadne mi ich stlačil. Nahlas som zavzdychal a trochu som aj zakňučal.

,,Hm... Za to podpichovanie ti naplácam. Hm... Čo hovoríš na pätnásť rán?"

,,Ale však som ťa tým silákom len pochválil!" dupol som si.

,,Jasné! No to určite... Zapri sa o umývadlo a vstrč na mňa ten svoj zadoček!" pohladkal mi ho a pustil ma. Urazene som ho poslúchol a odul som si peru.
,,Počítaj!"
Teraz sa hrá na dominantného Daddyho? Hm... Vyskúšam to nabudúce naopak? Bude to ešte zaujímavé. Udrel ma prvýkrát, druhý, tretí a nakoniec aj ten pätnásty. Pri tých prvých to bolo zvláštne a pri tých posledných sa mi podlamovali kolená. Celkom to bolelo, ale nebolo to nič na nevydržanie a bolí ma potom zadok.
Mohol aj silnejšie... Uhryzol som sa do pery, aby som tak skryl svoj úsmev. Natlačil sa na mňa zozadu a otočil si mojú hlavu ku sebe. Začali sme sa spolu bozkávať a ja som sa k nemu pritúlil. Keď zazvonil, tak som sa rýchlo obliekol a potiahol som ho ku nám do triedy.

,,Malo mi dôjsť, že si s Yoongim!" smial sa Tae, keď som prišiel s Yoongim do za triedy. Sadol som si na neho ako Tae sedí na Kookovi a on si ma k sebe pritúlil bližšie. Oprel som sa o jeho hruď a počúval som mu tlkot srdca.

,,Dal nám nejakú úlohu?" opýtal som sa Taeho.

,,Referát spraviť dokonca mesiaca na toto učivo čo sme si mali teraz prepisovať." pretočil som nad tým očami.
Znova u toho skončím celý týždeň... Fasa...

-A ja som rada, že tieto veci mám už za sebou. :D
-Ahojte Kostičky! ( ͡°ᴥ ͡° ʋ)❤️
Ako sa máte úchyláci? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aha, tak jediný úchyl som tu asi len ja, keďže píšem túto knihu ale vy ju zasa čítate...
mám tu gang úchylákov... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobrú noc Kostičky! (≧▽≦)❤️

Pa pa❤️

Asshole - [Yoonmin] [DOKONČENÉ] Where stories live. Discover now