#61

6.5K 401 27
                                    

Děkuji za 200k přečtení,je to opravdu veliké číslo a já si ho dost vážím! Děkuji vám všem!♥

Vážnost svých slov si plně uvědomuji a přes to to neberu zpět. Může po mě chtít úplně cokoliv,což mě děsí. Čekám,že bude chtít mé tělo,nebo něco podobného. Jenže jeho slova a hlavně vážnost jeho slov mi vyrazí dech.

,,Svatbu" řekne klidným hlasem,který mi po těle roznese husí kůži a na čele vytvoří vrásku.

,,Proč zrovna svatbu? Je ti devatenáct,není na to trochu brzo?" nechápu. Je to totiž hloupost,chtít po mě něco takového,leda by..

,,Nebí to kvůli mě" vysvětlí,čímž přeruší proud mých myšlenek. Mám nutkání na něj začít řvát a nadávat mu do těch nejhorších stvoření,jenže vím,že by to ničemu nepomohlo. Znovu dám hlavu dondlaní a zakroutím s ní ze strany ne stranu.

,,Chceš ublížit mému vztahu s Harrym a zároveň se zavděčit tátovi?" podívám se na něj konečně s pozvedlým obočím. ,,Tak tomu říkám ubohost" odfrknu si a setřu si pozůstatky slz,přičemž se snažím svou mysl přesvědčit,aby nemyslela na vážnost situace. Zrovna když začíná otevírat pusu že něco řekne,otevtřou se dveře a o do nich strčí hlavu paní Horanová se starostlivým úsměvem.

,,Můžeme už dál?" zeptá se pomalu a já hned kývnu,nehodlám s ním dál nic řešit. Vrátí se tedy na chodbu,nejspíš aby dala vědět ostatním.

,,Být tebou,tak nesoudím" zasyčí na mě Niall ,,a ano,patří k tomu i omezení Stylese,tomu by jsi to taky měla oznámit,svatba bude totiž brzo" dodá s hnusným úšklebkem,který zmizí během minuty. Jeho oči totiž vyhledají ty otcovo,ve kterých je vidět radost,ze synova života.

***

Pomalu se natáhnu po zvonícím budíku a vypnu ho. Posadím se a slastně se protáhnu,načež si promnu narudlé a stále napuchlé oči,načež zamžourám kolem sebe. Chvíli se jen tak dívám kolem sebe,čekajíc na zázrak typu snídaně do postele. Jenže se to samozřejmně neděje,proto jsem nucena vylézt z pod deky a opustit pokoj,abych vše stihla.

Místo termínů písemek se mi hlavou honí budoucnost,do které bohužel písemky nezařazuji. S Liamem jsem od včerejška nemluvia,takže Bůh ví,co si teď myslí a hlavně doufám,že nic nikomu neřekl. S Harrym jsem taky nemluvila,což mi dělá větší starosti.

Namažu si rohlík máslem a hodím na to tři kolečka salámu,s touto snídaní vyrazím nahoru,zpět do pokoje. Rychle vytáhnu jeansy a tričko s véčkovým výstřihem černé barvy,které jsem dostala od táty ještě v LA.

***

,,Musí to být vážný,když se chceš setkat v půl sedmý" zabručí Zayn,když mu otevřu dveře od domu. Má roztomile rozcuchané vlasy a lehce našpulené rty,vypadá unaveně.

,,No,dá se říct že jsem dost v háji" pokrčím už smířeně rameny a pustím ho dál ,,jo a na svatbu si vem smoking s kravatou,je víc in než motýlek" upozorním ho,než dosednu na gauč. Zee vytřeští oči a sedne si do křesla.

,,Vtipkuješ,doufám" pozvedne při tom obočí,jako by sledoval,že si z něj nedělám legraci ,,já mám totiž jen moztýlky" dodá posmutněle. Protočím nad ním oči přesto,že mi už jenom jeho společnost pomáhá.

,,Niall chce udat Harryho a taky to udělá,pokud si ho nevezmu,došlo mu totiž,proč to udělal" informuji už bez legrace,přičemž se opřu a lehce si koušu nehty. Nemůžu tomu sama uvěřit,že se to děje.

,,No tyvole" poví Zayn překvapeně a skenuje mě při tom pohledem. ,,Víš o tom,že máš na výběr,že ano?" zeptá se mě a já kývnu,ikdyž si myslím opak. ,,Harry za to nese plnou zodpovědnost a ty si kvůli tomu přeci nezkazíš život! Vždyť ti teprve bude osmnáct!" zavrtí Zee hlavou a hlubice vydechne.

,,Jenže se tohle celé děje kvůli mě" informuji ho né zrovna nadšeně ,,a navíc ho miluju,když půjde do vězení,nezvládnu to bez něj a nikdo neví,kolik mu dají let" fňuknu,do očí se mi derou slzy. Zayn si sedne ke mně a pořádně mě obejme.

,,Jenže když si vezmeš Nialla,tak se s ním moc výdat nebudeš" ušklíbne se,musím mu ale dát za pravdu ,,nechápu toho kluka,je to magor" zamračí se ,,uvědom si,že se budeš vdávat jen proto,aby si ten debílek šplhnul u tatíka a tobě tím kazí život" nad jeho slovy se pousměju,přestanu ale hned,co pokračuje. ,,Možná ale,že to Har.. No nic."

,,A mluv,dělej" probodnu ho pohledem a on protočí očima. ,,Zayne dělej" odsednu si od něj co nejdál,abych na něj dobře viděla.

,,Co když ti ten život zkazil právě Harry?" zeptá se mě,přičemž se na mě nekouká a hryže se do rtu. Taky sklopím pohled a povzdechnu si,prohrábnu si vlasy a vstanu,abych mohla dojít k oknu.

,,Tuhle otázku jsem si už taky párkrát položila" pousměji se,dívajíc se na zamračenou oblohu ,,jenže pak si vzpomenu,jak nudný život bych měla" ušklíbnu se. ,,Buď bych byl s Horanem,nebo bych si našla zase někoho jinýho,který by mi zamotal hlavu a přivedl mě do průšvihu" otočím se zpět k Zaynovi.

,,Stejně tvůj život nechápu" překříží si ruce na hrudi a zakloní hlavu tak,že má dobrý výhled na strop ,,nechápu tvýho tátu,tebe a díky tobě vlastně celý okolí,který jsi změnila už jen svojí přítomností" svěří se mi a zavře oči.

,,To jsme dva" dloubnu ho do ramena ,,a teď pojď,jinak přijdeme pozdě" zatáhnu ho za ruku ,,tak jako tak mi to budeš muset pomoc vyřešit" trochu hraně se zasměju a vytáhnu unaveného kamaráda na nohy.

***

Celou cestu jsme se o tom ale nezmínili,asi se k tomu prostě nedala nijak vyjádřit,protože to byl takový..zvláštní. Řešíme jeho tátu,mámu a otcvovo snoubenku,přičemž zjišťuji,jak moc si jsme blízcí a svým způsobem měbto hřeje u srdce.

Ve škole si,mimochodem jako už od rána,zkontroluju celý mobil ve snaze najít Harryho číslo. Třeba jako nepřečtenou smsku,nebo nepřijatý hovor,jenže nikde nic. A dokonce není ani na hodině matiky,kam se Zaynem dojdeme a sedneme si vzádu k oknu. Zkusím mu i zavolat,ale je to jako by se po něm slehla zem..

____________________________________________
Krátký díl o ničem,ale já teď nevím jak dál,abych se dostala k tomu finále:D:(
No..uvidíme:D
--> no,hodně z vás typovalo,že bude chtít Niall Ellu do postele:D jenže jste se spletly..
Ihnd všichni komentář,kde mi napíšete,co si o dílu i o ději myslíte!!^^
Nevím,kdy bude další,ale snad nějak na začátku týdne:/ podle času,no..
Miluji vás úplně všechny!!♥:D
Baaaaj
PS: mám uzavřený známky a dopadlo to líp,než mělo!^^ (je mi fuk,že vás to nezajímá!!:D)
PPS: kde je Harry?:D

Bad boy  / h.s.Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang