#20

10.9K 513 7
                                    

Matika mě za mák nezajímá,proto se radši pohroužím do svých myšlenek. Nakonec vyvodím jen jednu věc,jsem kráva! Po tom včerejším 'nedorozumění',kdy jsem to kapánek podělala,jsem to vzala rovnou domu a to bez Harryho.Ten tam jen očarovaně stál a hleděl za mnou,vím to,jeho pohled mě pálil hluboko do zad! Každopádně si při ohryzávání svojí letitý propisky uvědomuji,že jsem to v tu dobu chtěl a to je kámen úrazu.. Jenomže je tu problém,že já ho ve skutečnosti nemiluji,jen mě fyzycky přitahuje,což mu radši říkat nebudu,ale s Niallem je mi zase strašně dobře..a..a..já se s ním mám dnes sejít! Úplně mi to vypadlo! Má na mě čekat před školou,malej,snad ho neuvidí Stylesovo parta! Proč mi na tom vlastně záleží? Je mi to fuk a Harry ví,jak to mezi námi je a včerejšek byl prostě chyba.. A když je řeč o kudrnáčovi,ten se ve škole ani neukázal.

Tohle se změnilo do předposlední hodiny-tedy dějáku,který máme po nich v učebně dějepisu. Šle jsem se sklopenou hlavou a vůbec si ho nevšimla,bohužel jsem do něj narazila a z rukou mi vypadli věci,tedy učebnice a pár sešitů.Carol se svými kamarádkami se mi začaly smát jako pitomé,ale přestali když se Harry sehnul,posbíral mi věci a při předávání se mi vpil do očí. Jemně se pousmál a potom se otočil na podpadku a doběhl svojí partu. Carol mě celou hodinu probodávala očima  a Bet,které jsem to celé převyprávila,byla totiž na toaletách,se na mě zase koukala jako na magora. Tak co je lepší?

Když byl konečně konec té mučírny,vzaly jsme s Bet naše batohy a vyšly z budovy školy. Hned jsem si všimla mého blonďáka,co se suveréně opírá o své černé a nablískané auto.Pár dívejk se za ním i otočilo,ale on si všímal jenom mě,aww.

,,Ahoj princezno" usměje se něžně a políbí mě na nos. Betty se jen zaculí,potom do mě ale drcne loktem,vychází totiž Harry a jebo banda. Stejně jako včera si mě Harry hned všiml,ale na rozdíl od včerejška šel přímo směrem k nám! Kluci ho nechápavě následovali,když procházeli kolem nás Harry na mě mrkl ,,čau zlato" potom propíchl pohledem Nialla,který tam nechápavě stál,s rukou okolo mého pasu. ,,Debil" ucedí blonďák a více mě stiskne ,,jedem k tobě?" jen kývnu,chci být dneska s ním ,,Bet,jedeš s náma? Hodím tě cestou domu,jestli chceš." navrhne ten slaďouš.

,,Ne,v pohodě,radši se projdu" usměje se kámoška a před odchodem na mě povzbudivě mrkne,blbka.

,,Tak co podnikneme?" podívám se na řidiče a pohodlně se zapřu do křesla.

,,Filmy?" usměje se a vyjede ze školního parkoviště

Doma mu ukážu dům,ikdyž ho už viděl,tedy alespoň jídelnu a kuchyňa a potom se rozhodneme pro popcorn,filmy,gauč..prostě romantika. Schoulím se k němu na gauč a zavrtám se do deky,kterou přeze mně přehodil. Niall mě celou dobu jemně hladí po zadech čas od času mi dá zamilovanou pusu na čelo,tomuhle se říká vtah! Jenomže vtah bez lásky? Dá se to tak vlastně nazvat? Ono není,že bych ho úplně nemilovala..jenom prostě je mi s ním víc,než dobře,rozumím si s ním,dá se s ním mluvit a hlavně mě má rád! Ale je tu jen jeden problém. Harry.

==================================================================

Asi po osmé hodině večerní se vrací domů táta,nějak brzo,ne? je docela vysmátá a úsměv se mu zvětší po spatření Nialla.Ten vypadá nervózně,ale to tátovi zjevně nevadí a hned se ho snaží zapojit do konverzace mezi 'tátou a přítele dcery'  musím se nad tím pousmát. Najednou mě ale krutě zamrazí,táta se totiž optá na včerejší večer! Niall vypadá překvapeně,ale na všechno odkývává. Nečekám dál a vyběhnu rychle schoy nahoru,snad Niall pochopí. A také že pochopil,nahoře byl během dvou minut po mně!

,,Co to sakra bylo? A proč si myslel že jsme byli včera spolu?" zeptá se naštvaně,já jen nasucho polknu.

,,Byla jsem včera s Bet ve městě a táta by mě jinak nepustil,promiň.." řeknu a skloním hlavu k nohám,abych vypadala že mě to vážně mrzí,nechci to tak rychle zkazit!

,,To je v pohodě,jen jsem se bál,že jsi byla s jiným" řekne už klidným hlasem pár cenťáků přede mnou,stojí prakticky nalepený na mě a kouká na mě těmi svými modrými očkami.

,,To bych ti neudělala!" zalapám po dechu,on si mě ale jen přivine a hladově políbí ,,já vím" zašeptá do polibku.Líbá dobře,uvažuji v duchu,ale potom mi v hlavě proběhne nehezká poznámka,za kterou se hned cítím strašně-Harry líbá líp..

______________________________________________________________________________

Tak jsem tu zpět! :3

Děkuji za minulé komenty,jste zlatíčka♥

snad vám nevadí,jak to teď Ella 'krosí' :D ale musíte uznat,že v tom má guláš :D

Pro koho by jste se rozhodli vy? :O já vím,že nemáte čím posuzovat,je to teprve nazačátku,ale chci vědět váš názor v Elliině těle! :) :D

Já se budu snažit přidat zase nějaký lepší díl,než byla 19,zdála se mi totiž jako totální sračka :/

ale to je jedno,hlavní je váš názor,který mi napíšete do komentů! :3

děkuji za přečtení a čtěte dál! ♥

baaaaaaaaaj

PLUS-kdyžtak mrkněte na GML :)

Bad boy  / h.s.Where stories live. Discover now