#35

8K 437 6
                                    

Můj uječenej budík skončí rozmlácenej o zeď na zemi. Prostĕ jsem se pro nĕj natáhla a vší silou ho hodila o protĕjší zeď. Ječení hned přestalo a já mohla spát dál. Ano,jsem naivní. Probudila jsem se znovu asi po půl hodinĕ,což mi konečnĕ došla vážnost situace a já se ze svého vyhřátého pelechu odbelhala do koupelny. Už při pohledu do zrcadla jsem usoudila,že můj vzhled je..no dejme tomu otřesný. Vlasy rozcuchané a svĕtlé kruhy pod očima mi moc na kráse nepřidají. Rychle vyčistím zuby, učešu vlasy a nalíčím. Stíhám to jen tak tak,když si v pokoji natahuji svoje úplé jeansy a tílko se svetříkem žluté barvy. Rychle tašku na rameno, jablko do ruky a můžu se vydat na pouť k vzdĕlávacímu ústavu,kam se mi tak moc nechce. Pro rychlejší dopravu zvolím svůj starý,ale pořád dobrý skateboard,na který hned po uzemčení domu naskočím. Betty jsem jako vždy napsala výmluvnou smsku,ať se mnou nepočítá,takže jedu rovnou. Když přijíždím k budovĕ mám tři minuty. Rychle si skate zamykám a mířím k učebnĕ na matiku,na chodbĕ ale vrazím do Louise a Zayna,super.

,,Pozdĕ,pozdĕ?" Zasmĕje se Louis a spiklenecky na mĕ mrkne,z dechu mu cítím zvláštní vůni-zápach,který nasvĕdčuje,že nĕco kouřili.

,,Vidíš,ne?" Zasmĕji se tlumenĕ a kouknu na Zayna,který uhne pohledem.,,Vidím,že vás baví porušovat školní řád a zákony" naznačím. Louis vybuchne smíchy a já ho jen tak tak krotím,kdyby nás nĕkdo uvidĕl,mĕli bychom problémy.

,,Stejnĕ se nám na hodinu nechce" zakňourá brunet a otočí se na společníka,který zatím postává v tichosti. ,,Kámo,serem na matiku?" Zeptá se Zayna,který kývne na souhlas a já jen zavrtím hlavou. ,,A ty jdeš s náma!" Zaraduje se Louis a vezme mĕ za ruku ,,stejnĕ ji nemáš ráda" mrkne na mĕ a vede mĕ chodbou nĕkam pryč.

,,Ne,já vážnĕ musím! Budeme mít průšvih!" Zvolám potichu napůl vystrašenĕ a napůl pobavenĕ. Zayn nás v tichosti následuje do nĕjaké malé mísnůstky,ve které se nacházejí všeljaké mopy, košťata a mycí prostředky. Rychle za námi zamknou a obrátí tři kýble tak,aby se na nich dalo sedĕt,tohle bude zajímavé.

,,Ták" posadí se na jeden z kýblů Louis,na druhý naproti mĕ Zayn a třetí zbyde na mĕ. Nejistĕ si sednu a Louis pokračuje ,,co chcete dĕlat? Já to totiž vím!" Zaraduje se jako malé dĕcko a vyndá z kapci malou kovovou krabičku s..s..trávou. A sakra. ,,Dáš si?" Podá Zaynovi a potom mĕ,oba odmítneme ,,s váma je tedy zábava" ušklíbne se a já se divím,kde se to v nĕm bere. Chvíli sedíme v tichosti,dokud se nezačnu dávit a krchlat z přebytku kouře a nedostatku kyslíku. ,,Dej s tím kurva pokoj" zavrčí Zayn na Louise a svlaží ho pohledem,ten to radĕji típne. Po chvíli se na mĕ ale modroočko podívá a nejistĕ se usmĕje.

,,Jak je to mezi tebou a Harrym?" Nad jeho otázku se pozastavím,nevím co všechno jim Harry řekl

,,Jak jako?" Optám se nevzrušenĕ a kouknu na Zayna,který však znovu uhne pohledem,ok. Loius se zamyšlenĕ kousne do spodního rtu a já se zavrtím,musím z toho ven.

,,Všichny tady víme,že mezi vámi musí nĕco být" řekne pomalu ,,chová se dost divnĕ" odmlčí se a koukne na nejménĕ mluvného člena debatního kroužku, te jen pokrčí ramenama.

,,Nic extra" řeknu popravdĕ a znova znejistím,co tady chtĕjí sakra dĕlat celou hodinu? Myšlenky na Harryho si předem zakážu. ,,A co si nĕco zahrát?" Navrhnu a kouknu na oba,jen pokrčí rameny ,,nĕco navrhnĕte" řeknu a očekávám jakýkoliv návrhy,když jsou ale sticha dodám ,,beru cokoliv.." oboum se rozzáří oči,ups.

,,Mám nápad" vykřikne Louis ,,budeme si touhle flaškou.." natáhne se nĕkam za sebe a položí mezi nás nĕjakou láhev s mýdlem ,,..hrát na otázky" no sakra ,,a kdo neodpoví,musí si nĕco svléknout" dadá na závĕr a mĕ se sevře žaludek,tohle jsem nedomyslela. Najednou mi dojde dech a já jak mluvit,než nĕco stačím namítnout,Louis roztočí flašku. Tohle bude dlouhá hodina 'matiky'. Láhev namíří na Zayna a Louis se uchechtne ,,byl,nebo jsi zamilovaný?" řekne a já se uklidním při pomyšlení lehkých otázek.

,,Jo" řekne Zayn klidně a otočí flaškou. Čekala jsem,že to nějak začne probírat, třeba kdy a do koho, ale tak nic. Láhev namíří na mě a já polknu ,,kolik jsi měla kluků?" zeptá se a já se zamyslím.

,,No.." kousnu se nervózně do rtu ,,v LA jsme jich měla asi.." budou se mi smát? ,,dva." Ne,nikdo se nesměje, jen Louis pokrčí rameny. Rychle vezmu mezi prsty flašku a roztočím ji,zastaví se směrem na Zayna. ,,Do koho si byl,nebo jsi zamilovaný?" vyjede ze mě než to stihnu zastavit, Zayn vypadá překvapeně. K mému překvapení si sundá tričko.

,,Od kud máš vždy tolik trávy?" zeptá se Zayn Louise a já zrudnu. Musela jsme se na něj dívat dlouho,protože jsme si ani nevšimla,že hrajeme. Má hezký hrudník..no.

,,Znáš Eda?" zasměje se brunet a Zayn kývne ,,dává mi slevu" pochlubí se. Nechápu,jak se ho mohl zeptat zrovna na trávu! Teď ale otáčí Loui a padá to na mě, samozřejmě normální otázky jsme už vyčerpali. ,,Jsi pana?" zeptá se a je znatelně vidět, že zadržuje smích. V očích mu ale zářili plamínky zvědavosti. Neodpovím a sundám si svetřík. Louis se může usmát k smrti a já ho svlažím mrtvolným pohledem. Debil.

Zbytek hry mi je vcelku nepříjemný, ale přitom zábavný. Bude to tím, že jsme si asi dvakrát potáhla z té zabalené voňavé tyčinky. Pro jednou mě to nezabije, ne? Mám nakonec sundané ještě obě ponožky a náramky, nemám co jiného svlékat,tekže odpovídám na každou otázku. Dozvíme se o sobě navzájem docela zajímavé věci,asi k tomu přispívá ta tráva. Asi určitě. Oba kluci skončí bez triček,ponožek a Louis i bez kalhot. Normálně bych se asi styděla,ale jak už jsme zmiňovala,byla jsme až moc vysmátá. Ze smíchu nás ale vyruší otevření dveří, díky čemuž se dovnitř dostane sluneční světlo. Za dveřmi stojí kudrnatá hlava s vyvalenýma očima a zděšeným,spíše znechuceným pohledem. Harry projede očima celou místnost a potom vyhledá pohledem mě, oči mu zčernají a já vím, že je zle. Skoro nahý Louis a polonahý Zayn se na něj dívají s otevřenýma ústama, které vystřídají provinilé pohledy. On ale pouze bouchne s dveřmi, přímo mě před nosem a já až díky té hlasité ráně pochopím,že jsme to posrala. Během minuty jsme oblečená a běžím za ním..

______________________________________
Zase něco kratšího:)
Další bude snad o víkendu:)
Jinak je Ella fakt talent :D to ještě neví, co ji čeká 3:) haha
Budu ráda za hvězdičku pro radost a komentář s názorem ^^
Děkuji za přečtení a čtěte dál!:)
Miluji vás<3
Baaaaaaaaaaaj
PS: přemýšlela jsme o dárcích ode mně pro vás k Vánocům :O napadlo třeba dvojitej díl?:) no,jak znáte, nevím jak moje 'chytré' plány dopadnou,ale když tak napište do komentu:)

Bad boy  / h.s.Where stories live. Discover now