#13

12K 550 9
                                    

Betty bydlela ve vcelku skvostném domě nedaleko naší oblíbené čajírny. Její rodiče i mladší sestry Thea a Violet byli strašně milí a hodní, holky byly menšími kopiemi Bet, velké hnědé oči, vetší spodní ret a nepatrné ďolíčky,jen černé vlasy měly skoro pod zadek, byly vážně roztomilé! Všechny tři jako by jejich matce z oka vypadly! Byla to milá žena s milou tváři a úsměvem na rtech, její otec byl takový ten milý chlapík s vtipy a pivním břichem. Všichni mě ale hezky uvítali a ukazovali my dům, hodná rodinka, byla jsem jim vděčná,že se mě neptali na rodinu a důvod stěhování, ale nejspíš jim to Betty vysvětlovala, za což jsem jí vděčná.

Když konečně odjeli tleskly jsme si o sebe dlaněmi a Betty mi nabídla koupelnu, kterou jsem s vděčností přijala. Zalezla jsem si do koupelny a napustila si plnou vanu teplé vody s trochou pěny co byla na poličce. Svlékla jsem ze sebe jeansy,halenku a jen ve spodním prádle jsem se postavila před zrcadlo, které vyselo nad umyvadlem. Mé hnědé oči ( pokud si někdo pamatuje, psala jsem na začátku zelené,za což se omlouvám! Udělala jsme prostě menší změnu:-P ) propalovali tu holku naproti mě, která se ve svém černém krajkovém spodním prádle promenádovala po koupelně a koukala jak vypadá. Neměla jsme nějak velký objem hrudníku, což bylo k docela hubené postavě a menšímu,ne nějak extra, vzrůstu docela v pořádku. Hodně lidí mi postavu chválilo ale já jen nejedla nějak špatně a cvičila, teda alespoň jsem se snažila, jsem holt líná, no.Zhubla jsme i po matčině smrti.. ne, na to myslet nechci!

Zalezu si tedy do už plné vany a umyji si hlavu šampónem co stojí vedle lahvičky s pěnou,oholím si nohy a podpaždí. Vykoupaná vylezu z vany a ovážu si jeden ručník okolo pasu a druhý okolo vlasů do turbamu a vběhnu do Betyina pokoje, ta sedí u noťasu a spokojeně na něco kliká.

,,Tobě to trvalo!" vypláznu na ní jazyk a její poznámku ignoruji.

Ona se zvedne a s dvěmi ručníky jako před tím já odkráčí do koupelny.Po deseti minutách se vrací, jak to sakra stihla?!

Potom si vybereme oblečení,já zvolím klasiku černé jeansy s trikem lososové barvy se zipem na zádech, je ale takové moc volné, takže pod něj černé tilko. Betty si vezme černé mini,které ji pěkně zvýrazňují dlouhé nohy,potom už jenom doplňky, zvolím tedy ty černé diamanty od mamky, mám zen set prostě strašně ráda. Bet jenom pár velkých černo stříbrným kruhům na ruku, s botami tápu, ale nakoc zvolím Betiiny boty ne klínku,překvapivě v lososové barvě a Bet mé černé jehly, vypadá jinak,vyzívavě.. Já nechám vlasy do francouzského copu přes pravé rameno a Bet si gelem udělá rozcuch, má ty vlasy vážně docela krátké(!)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Je půl deváté a my stojíme před barem galaxie,je vážně hezký a stylový,zaplatíme a vydáme se do středu dění. Já najdu jeden volný box skoro až v zádu a Bet mezi tím dojde pro pití,přinese dvě koly s rumem a každé panáka na uvítanou. Kopneme ho do sebe a vyrazíme tančit. Mezi tím mě přijde požádat docela dost kluků o tanec a já vždy přijala, byly někteří totiž vážně hezcí!

Najednou mi někdo poklepal na rameno a já se zmateně otočila. Stál předemnou hezký kluk mého věku,měl nádherné modré oči,Horan..

,,Zatancuješ si se mnou, vílo?" Usmál se na mě zářivě.

,,Samozřejmě!" opětovala jsem mu úsměv a on mě na docela pěkný ploužák vytáhl mezi ostatní páry.

Tancovali jsme alespoň 3× za sebou, bylo to s ním tak fajn! Nemuseli jsme spolu ani nějak mluvit, řekli jsme si vlastně jenom jména a jinak tancovali v tichosti, byl tak jemný a hezký!

Seznámila jsme Nialla Betty a ta mi ho schválila,sama se celý večer nezastavila!

U další písničky jsme si konečně popovídali, například že má Stylese za nepřítele už od základky a jeho sestru několikrát málem dostal, prý ho to po třetím pokusu přestalo bavit (naštěstí?!).

Vytáhl mě na další ploužák ve kterém jsme se do něj pořádně zapřáhla a nechala se unášet jeho milou vůní, hlasem a vlastními myšlenkami. Nakonec písnička skončila a já se mu podívala do očí,měl je tak krásně modré.. zrovna se mi snažil něco říct, když mě někdo poklepal po rameni se slovy ,,můžu prosit?".

Jeho chraplavý hlas mě tu najednou tolik překvapil, až jsem sebou cukla. Musela jsem vyhledat jeho oči, prostě musela..

,,Nialle,omluvíš mě na chvíli?" pousmála jsme se omluvně na blonďáka, který se na mě naštvaně podíval

,,Jo, jasně" s timahle slovama se oporoučel někam pryč, sakra!

Podívala jsme se na něj trochu ustrašeně, ale musím říct, že mu to mega slušelo, vlasy stažené do šátku, černé potrhané jeansy a stejnobarevné tričko,Ello drž se kruci!

Přistoupila jsem k němu a on si mě něžně přitáhl k tělu, voněl krásně. Mám s ním mluvit nebo ne? A o čem? Proč jsme ho sakra neodmítla?

Protože je to jednoduše Styles.. Tiskl se ke mě a tančil dál, bylo to krásné,mít jeho višší tělo na tom mém. Když jsme dotančili, otočil se na mě s otazníky v očích,jen jsme kývla a přitiskla se k němu,jemně se pousmál.

,,Jsi krásná" zašeptal mi do vlasů.

,,Říkáš to každý?" vyjede ze mě, lituji toho, ale jsme až moc zvědavá.

,,Jsi první'' snaží se o klid mě zamrzí,když mu odseknu

,,Jo, jasně" prudce si mě od sebe odstrčí a chytne mě za ramena

,,Proč?" polkne ,,Proč to vždycky musíš zkazit?!" oči tmavnou, jen to ne..

,,Co přesně? Nic nebylo, nebo snad jo?" podívám se mu do očí a vyčtu z nic sklamání, udivenost (?) potom se ale podívá sebejistě před sebe do davu.

,,Jistě, že ne" odpoví s klidem a opouští mě někam k boxům, tohle jsme psrala..

Vrátím se tedy sama k baru a poručím si panáka, potom dalšího a zase a zase..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cítím jak mám těžká víčka, když se je snažím zvednout, ale nejde to, bohužel. Když se mi to konečně podaří, otevřu do široka oči, což je chyba. Rychle je zase závřu, světlo je tu moc silné. Hlava mě bolí a v krku mám sucho a hořko. Nakonec se přesvědčím otevřít oči a zaostřit na skříň na proti posteli, co ležím. Kde to vlastně jsem? Neznám to tu, další vlna bolesti mě donutí zavřít zpět oči, ale ne na dlouho. Zase je otevřu a  chci se posadit, ale tak veliká bolest,která přijde, mě donutí zpátky do lehu, au. Najednou uslyším z rohu místnosti smích, co ten tu dělá?!

____________________________________

ahooj jsem tu s novým dílem!:)

chci ihned vote a koment s názorem!:3

ano! zamotám tam i Horana, aby to bylo zajímavé 3:) hehe

Promiňte za chyby,píšu na mobilu:/

další díl vyjde zítra^_^

děkuji za přečtení a čtěte dál!:)

baaaj

Bad boy  / h.s.Where stories live. Discover now