#7

12.1K 648 7
                                    

Podívá se mi zpříma do očí a jeho chraplavý hlas se nese třídou ,,Nezáleží na tom, jak se obléká..hlavně že má dobrou prdel!" vítězně se usměje a celá třída se rozesměje! Tedy až na Carol (ta ho propíchává pohledem?!), Bet a mě! Nejhorší je, že cítím, jak rudnu. Vystřelím z učebny rychlostí blesku ven na školní zahradu,tak tohle bylo moc! Vždyť ani velký zadek nemám! Teda,alespoň myslím..! Kdyby to řekl aspoň normálně,jenže to by to nemohl být Styles! Cítím jak brečím, ani si neuvědomuji, že sedím na lavičce. Za chvíli přiběhne Bet celá udýchaná ,,jsi v pohodě?"

,,Co myslíš? Ten kretén mě ponížil pred celou třídou!" vyjedu na ni naštvaně.

,,Ale on tě ponížil, i ne.." namítne kamarádka.

,,Ne,vůbec!" protočím očima ,,mám to brát jako kpmpliment?!"

,,To jsem neřekla!" hájí se bezmocně ,,jenom tě mohl ponížit víc,jak má ve zvyku.." vysvětlila.

,,Jak třeba?" zeptám se pomalu.

,,Minulý rok, tu byla jedna holka, mohla vážit tak tunu, nekecám! A Styles do ní už od začátku strašně ryl a urážel ji přede všemi, ta holka to nezvládla a přešla na jinou školu, ředitelka to řešila jako šikanu"

,,Aha, takže můžu děkovat Bohu, že vážim míň než tunu, aby mě Styles přefik a já se zařadila do jeho stáda?!" zeptala jsem se s klidem.

Kamarádka si zamýšleně kousala dolní ret, asi nevěděla, co mi má odpovědět.

,,Tak to,se totiž nestane. O to se vlastnoručně postarám!"

Betty se na mě usměje a pomůže mi na nohy,rozhodneme se,že mě Bet omluví u učitelky na výtvarku,že mi nebylo dobře, vlastně u všech učitelů, půjdu totiž domů,do třídy by mě nikdo nedostal, i přesto, že se Stylesem žádnou další hodinu dnes nemám. Vezmu si své věci ze skříňky a těsně po zvonění naskočím na skate a rozjedu se k domovu.

Doma se převleču do sportovního a v obýváku si dám karimatku,zapnu DVD a až do čtyř dřu jako kůň, ne kvůli němu, ale sobě! Potom si dám hodku pauzu,ve které mi přijde SMSka od Betty ,,Jak je, lenochu?" pousměji a po zjištění času, kdy zjistím, že je půl páté ji odepíšu ,,Už fajn, nechceš jít běhat :-P ?" pípnutí mobilu mě  nabudí ale ihned pohřbí mé plány ,,Nemůžu,malujeme obývák a kuchynň, sorry :-(". Co se dá dělat? půjdu sama. Skočím pod sprchu, kde ze sebe smyji pot a zklamání z kamarádčiny neúčasti. Potom se převleču do třičtvrťáků, tílka a mikiny okolo pasu,sebou sluchátka,klíče a mobil a může se jít, naposledy se napiji vody a zkontroluji okna a vyjdu na ulici.

Běhám dobrou hodinu se sluchátky v uších, tedy do doby, kdy se mi mobil vybije a celý zhasne, no super! Běhám ale i bez nich. Když tu najednou si všimnu pohybu předemnou a zpomalím,když tu najednou někdo promluví, ten starej chraplavej hlas, který mě dnes tak ponížil.

,,Běháš slušně, ale kvůli mě nemusíš" samolibě se usměje a pokračuje ,,a zdrhat ze školy už tuplem ne."

Zamrazí mě ,,Za a) to není kvůli tobě a za b) jak si můžeš myslet, že jsem odešla ze školy kvůli tobě?" řeknu klidně, ale ve vnitř se klepu jako ratlík, proč sakra?

,,Takže běháš, jen tak, i když máš boží postavu a ze školy odcházíš chvíli po tom,co si namluvíš, že jsem tě urazil?" podívá se na mě s hraným nechápáním.

,,Prosím? Ty mě zesměšníš před celou třídou a chceš mi říct, že jsi mi  lichotil?!" podívám se na něj jak na naprostého debil, kterým samozřejmě je.

,,Ano, přesně" řekne s kamenným klidem.

,,Tak to neumíš lichotit holkám, chlapečku!" vyjedu na něj.

,,To by ses divila" odfrkne nevzrušeně.

Pořád stojíme na jednom místě jako prikovaní.

"Mě stačí tvoje pověst a chovaní, hned mi totiž došlo, co jsi zač" sejmu ho.

,,A co se o mě vypráví?" zazubí se na mě.

,,Nechtěj vědět!" řeknu pořád chladně a chci projít okolo něj. On mi to ale nedovolí, chytne mě pevně za zápěstí a podívá se mi do očí.

"Co kdyby jsi mě sama poznala? Třeba někde v restauraci?" Cože? Si dělá srandu?

,,Ne,díky,nechci mít čas" vytrhnu se mu a rozeběhnu se pryč od něj, domu.

Běžím až k domu, když konečně dorazím, shodim boty, skočím do sprchy,odmaluji se, převleču a zalezu do postele, až tam mi dojde co se stalo a musím se nad tím pousmát, jsem ráda, že jsme odolala..

____________________________________

Konečně se bavili! :D zvrat! :D

dejte tomu alespoň vote nebo moment,prosím!! :/ chci vědět, jestli vás to vůbec baví:/

jinak děkuji za přečtení, konečně to bylo delší (?) :D

další přidám zase zítra:) 

takže baaaj 

PS: moc promiňte za chyby! :/ píšu narychlo :/

Bad boy  / h.s.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα