#53

9.7K 457 19
                                    

Díl věnuji Biance! Když nemůžeme být spolu,nebo aspoň ty v tom Švícarsku. Mám tě strašně ráda a záleží mi na tobě,těším se na novou story!♥ promiň,že nemám tolik času:(

*Harry*

Oba dva sedíme vedle sebe a rychle dýcháme. Lehce na táhnu ruku k čelu,kde nahmatám krev. Nakrčím ret,načež zaskučím,mám ho pořádně natrhlý. Jsem špinavý a asi mám něco s rukou,ale cítím se skvěle. Zayn mi dal to,co jsem potřeboval celou tu dobu a to pořádně do huby. Skoro jsem se nebránil a nechal ho,ať si dělá co chce, jak s mým ksichtem,tak s celým tělem. On se však umí ovládat,protože kdyby ne,zkončil bych jako Niall. Kouknu po něm,vypadá uvolněně,ale pořád naštvaně. ,,Děkuju" řeknu pouze a on se po mě rychle podívá,trochu nakrčí obočí a natočí hlavu.

,,Za co kurva?" nechápe nehezkým tónem.

,,Otevřel jsi mi oči" vysvětlím prostě ,,choval jsem se jako kokot" svěsím hlavu,své viny jsem si vědom.

,,To máš pravdu" odplivne si a postaví se,načež ze sebe opráší prach. ,,Můžeš mi kurva říct,proč se chováš jako naprostej kretén?" vyjede na mě,když zvedne pohled od svých kalhot ,,ona je z tebe dost v prdeli" Ella,tahle jediná je ta moje,teda alespoň byla. Zachoval jsem se jak kretén,myslel jsem si že to,že na ní budu srát po tom,co mi dala sbohem,bude skvělé pro oba. Byl jsem kokot. Bylo ale zvláštní vidět její slzy,které jsem ale způsobil já. Já a moje blbost. Ale ty slzy byl důkaz,že ji na mě záleží.

,,Já..nechtěl jsem Zayne" povzdychnu si ,,miluji jí nade všechno a chtěl jsem ji dát volnost" ignoruji jeho ironické vykulení očí ,,dala mi sbohem a já to vzal po svým,myslel jsem,že máte spolu něco vy dva a já jí chtěl.." nedokončím,protože ucítím,jak mě pálí oči. Rychle zamrkám a zvednu hlavu od svých prstů k Zaynovo očïm.

,,Chtěl jsi jí ublížit" dokončí můj předešlý monolog a já chtě nechtě kývnu. ,,Podle tebe to možná mělo logiku,ale pro ní to nikdy nebyl konec,dokonce si s tebou chtěla promluvit a možná.." nechá vytratit do ztracena a já nechápavě vykulím oči ,,a ne,my dva jsme jen kamarádi,toť vše" pokrčí rameny a usedne zpět vedle mě.

,,Zayne?" upoutám si jeho pozornost ,,pomoc mi ji získat zpět" zaprosím a kouknu na něj nejsmutnějším pohledem,co umím.

,,Udělal bych to kvůli Elle rád,ale nic ti neslibuji" řekne prostě a rozmáchne rukama. Nic neříkám,jen vytáhnu z kapsy krabičku cigaret a nabízím mu,jednu si vezme.

***
*Ella*

Stálé pípání přïstrojů,které se zdálo až nekonečné,se ozývalo od zdí nemocničního pokoje a mě bylo zvláštně úzko. Na chvíli jsem usla a zdále se mi o mamce,jak jsme s ní a s tátou byli šťastní. Jak mě brávali na prolejzačky a pak na zmrzlinu. Teď po její smrti je však konec jak se šťastným rodiným životem,tak i se vztahem s tátou. Teď žije prací a já jsem mu ukradená,smutnbé. Byla tu párkrát i Amanda,ale neřekla mi nic nového,prostě nemohla. Nic nového se nedělo,jen tady Niall mrtvolně ležel a já ho pozorovala,třeba to,jak se mu pravidelně zvedá hrudník. Držela jsem ho za ruku a brečela,nebo byla prostě zticha. Celou dobu jsem ale nemyslela jenom na Nialla,Harry a Zayn se tam vbloudili hned několikrát! Snad neudělala Zayn žádnou kravinu.

,,Zayne?" vytočím hnedoočkovo číslo a čekám na odpověď,nervózně si přitom hraji se šnůrkou od mikiny. Z druhé strany je slyšet nějaké mumlání,není mu však rozumět. ,,Zayne,jsi tam?" zkusím to znovu.

,,Ahoj Ell,jojo,jsem tu" ozve se konečně jeho příjemný hlas,což mě uklidní. ,,Potřebovala jsi něco?" zeptá se mě ,,a jsi pořád v nemocnici?" dodává,vykouzlí mi to úsměv na tváři. Alespoň jemu na mě záleží.

Bad boy  / h.s.Where stories live. Discover now