#51

6.3K 426 16
                                    

Pustit písničku v médiích!!

Uhnul pohledem jako první a ruku v ruce s tou zrzkou došel na své místo,asi pět řad před námi. Betty a Louis je následovali,oba se mi vśak vyhýbali pohledy. Jak to mohla Betty dopustit? Vykašlat se na mě kvůli klukovi a ještě k tomu tráví ćas s mým ex. No dobrá,možná to není úplně můj expřítel..ale pořád to moc dobře věděla,nebo snad ne? Z jejich míst se neozývá smích,ani chechtání,je to tím možná ještě horší. Do pár minut trapného ticha mezi mnou a Zayna se konečně kino ztmavý a nastane ticho v celé místnosti. ,,Můžeme odejít" navrhne Zayn a já sebou cuknu a záporně zavrtím hlavou,jsem psychycky v háji,ale nejsem tak slabá,abych utíkala.

,,Je to v pohodě" usměji si na něj a upiji s coly,kterou vezmu ze Zaynových rukou.

,,Já vím,že to musí být hrozný,tak si nehraj na velkou holku a"

,,A co? Mám tedy od tud utéct se slzami v očích,ale vztyčenou hlavou? To chceš Zee? Vážně?" skoro mluvím nahlas,takže se ozve pštení ze všech stran. Harry sedí prakticky předemnou,protože mezi nikdo nesedí,takže jen pár sedaček. I tak si však nechá tu zrzavou palici na svém rameně. Hajzl.

,Dobře,promiň" ozve se po chvilce Zee.

,,Já promiň,přehnala jsem to" je dobře,že je všude tma,ta slza co mi stekla po tvářích byla víc,ne6 porazenecká. Byla ubohá.

,,Až budeš chtít odejít,řekni" koukne po mě pouze,odpovím mu kývnutím a pokračuji ve sledování plátna,kde jsou zatím jen reklamy. Ty byly však lepší než samotný film,který stejně nevnímám,jsme ponořena ve vlastních myšlenkách a že jich není málo. Ty úryvky mi však stačí,nějaký mladý pár se musí vzít,protože ta holčina otěhotní. Pointa téhle komedie je však to,že ani jeden z nich nemají peníze na potrat a tak si to musí nechat až do doby,kdy si na to našetří. Kdž to tedy na konci filmu konečně zvládnou našetřit,tak se na operačním sále za doprovodu milostnho proslovu tozhodnou nechat.Ale přavě v tu chvíli se na mě Harry otočí.

A tam se ro stane,ne jedna slza,ale hned několik. Během minuty jsem na nohách a nezastaví mě ani Zaynovo volání,beru to skokem a během minuty vybíhám ze sálu. ,,Ello!" chraplavý hlas mě znehybní a já zůstanu v stát na místě jako přikovaná.

,,Harry" zašeptám a pomalu se otočím na kudrnáče. Jeho smaragdové oči se mi zabořují do ťech mých a já ztrácím slova. Je krásný,jako vždy. Jeho vytáhlá postava,kterou zdobí kožená bunda a černé úplé jeansy,klasika no. Nevím,jak odtud pryč,takže na sebe jen tak hledíme nějakých pět metrů od sebe. Jeho hluboký dech a můj mokrý obličej od slz,to tedy musí být pohled. Nikdo tu však není,všichni jsou najednou pryč.

,,Jsi v pohodě?" zeptá se mě ještě chraplavějším hlasem,než obvykle.

,,To myslíš vážně? Je mi nejhůř co my kdy bylo" mluvím s ním na rovinu,nechci si na nic hrát a za ničím se schovávat,nemám co ztratit ,,co ty?"

,,Nápodobně" nad tím si pouze odfrknu,přijde mi to k pláči a zároveň k smíchu.

,,Slyšela jsem,že jsou zrzky v posteli dost lamy" ptrohodím s opovržením,ale jen tak tak zadržuji slzy.

Ušklíbne se,tak nějak bolestně ,,kluci z iráku prej taky" poukáže na Zayna,který sedí pořád v sále,asi mi chce dopřát soukromí,které bych radši neměla. Jeho slova mě však znechutí,takže jen zatřesu hlavou. ,,Ello,já jsem s ní nespal,nic spolu nemáme" nevěřím mu ani slovo.

,,Proč Harry? Proč sakra já? Proč jsi musel ublížit zrovna mě?!" slova z mích úst vypadávají dobrovolně jako voda a mě se nechce je ani zastavovat.

,,Takhle to není,nechtěl jsem ti nikdy vědomě ublížit" ztěžka polkne a uhne pohledem ,,ale já už takový prostě jsem" udělá dva kroky ke mě,já však dva od něj.

,,Byla jsem kvůli tobě v sedmnácti těhotná,Nialla jsi málem zabil a já jsem psychycky zničená,takže ano,takhle to je" vysvětlím logicky ,,ale jednu věc nechápu" po mých slovech zvedne hlavu ,,spálila jsme se,několikrát" ironicky se ušklíbnu ,,ale pořád jsem tady,stojím před tebou,protože se od tebe nemůžu držet dál, nějakým zvláštním 'stylem' jsi mě k sobě připoutal a já nevím jak."

Vapadá víc,než překvapeně ,,já sám nevím,jak jsem to udělal,ale věřím,že by ti beze mě bylo stokrát líp" přizná smutným tónem a svěsí hlavu ,,Ello,já se ti omlouvám,za všechno a hlavně za to,že jsi mě musela potkat" tohle mě ale dostane,po tvářích se mi skutálí další slzy. 

,,Ale to já nechci" zaskřehotám,čímž si strhnu jeho pozornost ,,nevím sakra proč,ale nechci,aby jsi mi ze života odešel,sice tě eď nejspíše nesnáším,ale.." nechám konec vyznít do ztracena. Spojí se mnou oční kontakt a udělá nějolik kroků ke mě,já však zůstávám stát. ,,Strašně jsi mi ublížil Harry" zašeptám a položím si pravou ruku na místo,kde mám přibližně srdce ,,a teď jsi tu s nějakou zrzkou a vedeme konverzaci,která stejně nemá budoucnost tak,jako náš pomyslný vztah."

,,Já vím,mohl jsem být s nějakou jinou,ale já jsem s tebou..tedy nejsem,ale byl bych,kdybychom mohli" ironicky se pousměje ,,jen chci,aby jsi věděla,že i potom všem tě.." nedomluví však,protože ho přeruší hlasité zašoupání dveří od sálu,ze kterých se vynoří ta zrzavá palice ,,Zoey" řekne nechápavě a možná i vylekaně Harry.

,,Jé Harry,tady jsi! A prej že jsi na záchodě!" zašvitoří a přiskočí k Harrymu,načež mu obmotá svoje dlouhé pracky,okolo jeho těla ,,a ty jsi?" zeptá se mým směrem ne zrovna mila a já jen tak tak držím klidný obličej.  Harry vypadá pořád zaskočeně a já jen smutně zavrtím hlavou,ty sloiva se už jen tak nedozvím.

,,To není důležitý" usměji se k ní falešně a pak zpět na Harolda ,,snad ti bude líp,než teď" kouknu mu do očí,má v nich bolest.

,,Ello já..ty.." nečekám na další lži,slyby,nebo výmluvy a beru schody to po schodech pryč. Poslední co slyším je Harry,jak volá mě jméno,ale neběží za mnou...

______________________________________________________
Totálně mě sere wattpad těma aktualizacema! Celkově mi vůbec nejde!
Takže senehodlám omlouvat za krátkost dílu a chyby,psala jsem to 3×!!
Jinak si zasloužím názor na díl a určitě i vote! ♥
Chci vědět váš názor na jejich chování,takže piśte!!:)
Miluji vás♥
Baaaaaaj
PS: Vánoce jsou za dveřmi!!^•^
PPS: za tři měsíce máme 130k! :O děkuju!!♥
PPPS: Možná chystám vánoční speciál! :D^•^

Bad boy  / h.s.Where stories live. Discover now