#57

7K 405 15
                                    

Harry byl u mě celou noc,což musím říct,bylo něco nového a krásného. Byla to už druhá noc,co jsem usínala v jeho objetí. Přes noc jsem ale měla čas přemýšlet o svém životě. Tedy hlavně škole,do které jsem tak nějak zapoměla chodit a to doslova. Nebyla jsem tam už takový tři dny,který jsme vlastně ztrávila s klukama. Takže oni tam taky nechodili. Bože můj,až teď si uvědomuji takové základní věci,které mi zatím unikaly. Pane bože,vždyť já na tu školu úplně kašlu a to neberu ohled na to,že skoro propadám z matiky. Fakt nevím,co budu dělat,ale měla bych začít se změnami a to hned od rána.

,,Harry?" dloubnu do spícího kudrnáče vedle mě ,,Harry" políbím o na nos,stejně se pořád nehýbe. ,,Harolde vztávej,musíme do školy" ani si nedokážete představit,jako rychlostí otevřel ty svoje mechově zbarvené oči.

,,Cože jsi to právě řekla?" zavrčí s nehezkým obličejem,donutí mě to protočit oči ,,komu voláš?" zeptá se,když si všimne jak hmatám po svém telefonu na nočním stolku ,,sakra Ell" zavrčí znovu. Jen se uchechtnu.

,,Zayne?" zvolám do telefonu,ignorujíc Harryho vraždící pogled,kterým mi dává jasně najevo,co si myslí.

,,Ell?" ozve se z druhé strany ,,co potřebuješ tentokrát?" zeptá se rovnou,v hlase mu dokonce zazní krapet ironie.

,,Jen se chci zeptat,jestli jdeš dneska do školy,mi se tam totiž s Hazzou chystáme" informuji svého snědého kamaráda,načež se natočím na Harryho,který mě doslova vraždí pohledem.

,,Takže jste během noci zase spolu?" uchechtne se Zayn ,,no,každopádně jo,měl bych tam zajít" hlásí né zrovna nadšeně ,,dlouho jsem neviděl Liama a Louise" dodá s ušklíbnutím.

,,Jo,já taky" vzpomenu si taky na Bet,bůch ví,co si o mě myslí ,,takže se asi sejdeme ve škole,ne?" pousměji se.

,,No,mohl bych vás vyzvednout" navrhn,což mě donutí svraštit obočí ,,pokud nebude mít pan Styles problém?" zasměje se a já se k jeho smíchu přidám,ikdyž mě za to Harry probodává pohledem ještě víc.

,,Ale ale,vím že bude nadšený" řeknu s klidem ,,ok,tak nás vyzvedni v sedm,pá Zee" típnu rychle hovor,když si všimnu,jak mě něčí ruce chytly za boky a stiskly. ,,Harolde nech toho,jsem lechtivá!" zasměju se,když s rukama putuje až k podpaždí ,,a začni se oblíkat,za hodinku tu je Zayn!" křiknu a rychle zaběhnu do koupelny,kde se zamknu.

,,Ellino! Sakra já půjdu radši pěžky! A do školy nechci!" zabouchá mi do dveří ,,ale jak chceš!" křikne hnusně a s dupáním seběhne dolů. On si asi neuvědomuje,že do té školy potřebuji jak já,tak on. Rychle se vysprchuji,namaluji a vyčistím zuby,načež se zabalím do osušky a potichounku se odplížím do pokoje. Chtěla jsem vyskočit na Harryro a trochu ho vylekat,ale pokoj je prázdný. Se svraštěným obočím se rychle obleču do jeansů a mikiny a následně seběhnu těch pár schodů,co mě dělí od přízemí. Proběhnu si kuchyň,obývák i koupelnu ,ale nikde nikdo. Žeby znovu zdrhnul? To je kravina,má tady přeci jenom boty a bundu.

,,Harry vylez! Tohle už není sranda!" zařvu na celý barák nejméně po desátý ,,myslím to vážně!" dám si ruce v bok,přičemž se mračím. Ikdyž ho nevidím,vím,že ze mě má přinejmenším legraci. ,,Ha.." mé další zařvání přeruší zabžíkání mobilu v kapse.

,,Vylezu,když mi slíbíš,že nepůjdeme do školy a budeme doma jen ty a já!"  on si ze mě vážně dělá srandu! Chová se jak malej vracek.

,,Já bych tam taky nejradši nešla,ale vzhledem k tomu,že skoro propadám ze všech předmětů a na ty dny,co jsem byla ve škole nemám omluvenku,tak jsem tak docela v loji!" zařvu skoro plačtivě,vůbec mi to nedělá jednoduchý. Po tváři mi sjede první slza ,,Harry prosím,alespoň vylez,ať se s tebou rozloučím,nehodlám kvůli tobě propadnou!" poprosím ho a slzu setřu.

,,Ell" zachraptí hlas vedle mě a já se vyděšeně otočím za sebe ,,byl jsem za gaučem" dodá rychle na vysvětlenou ,,proč jsi mi sakra neřekla,že propadáš?" jsem jediná,které přijde že je už od rána naštvaný? ,,A o omluvenky se nestarej,udělali jsme to se Zaynem za tebe" mávne rukou.

,,Neřekla jsem,že propadám,jen že to k tomu spěje" prohodím ,,ale jak jsi mohl falšovat podpisy?" vyjeknu.

,,Takže nepropadneš,to se neboj" protočí očima ,,věřím ti a vím,že to doženeš" strašně mě štve,s jakou lehkostí to bere. Než se ho však stihnu zeptat na ty omluvenky a vyhubovat mu za laksnost,ozve se příjezd auta s hlasitým zahoukáním. ,,Vzal jsem nám tašky" mrkne na mě a podá mi můj batoh ,,a nestůj tam jen tak,ať Zayník nečeká" dodá ironicky,za což ho probodnu pohledem.

Cesta proběhne až na několik nenávistných pohledů mezi klukama a pár mých relativně v pohodě,za což jsem svým způsobem vděčná. Stejně mi v hlavě běhala Harryho slova "o omluvenky se nestarej,udělali jsme to se Zaynem za tebe" o čem to sakra mluvil? Nebudu do toho teď šťourat,pokud je to zařízené,nehodlám se tím zabývat. A dneska má přiject táta! Sakra.

***

,,Co máte jako první hodinu?" zeptám se Zayna,když čekáme na Harolda,až si dá věci do skříňky. Bojím se jít sama do té třídy,je to jako první den tady. Nejistota a strach,ikdyž jsem tu už docela dlouho. Skoro pololetí!

,,Děják,ale bohužel né s tebou" řekne mi Zee,když se zadívá do rozvrhu ,,drž se holka" poplácá mě po rameni a vydá se na cestu do třídy,před kterou na něj čekají Louis s Liamem. Z pozorování mě vytrhne něčí teplá dlaň na rameni,ihned sebou cuknu.

,,Promiň" zašeptá mi do obličeje Harry ,,zlato já ti věřím,vím,že to zvládneš s Betty i se životem a neboj,matiku pak vyřešíme" políbí mě lehce na rty ,,počkám na tebe po hodině" dodá a položí mi ruce na boky. Podívám se mu do očí a spojím svoje ruce za Harryho krkem,načež se přitáhnu do pořádného polibku. V tu dobu pro mě neexistuje nic jiného,než jeho rty. Než on. Nneí tu žádná chodba plná lidí,kteří přihlížejí,nebo běsnící učitelé. Jen my dva. ,,Miluju tě."

,,Já tebe taky" pousměji se a odtáhnu se. Harry se rozejde ke své třídě za klukama,kteří se teď smějou a on jim každému zvlášť věnuje bouchnutí do ramene,pak se otáčí na mě a pošle mi jeden ze svých úsměvů. Rychle mu ho opětuji a zamířím ke schodišti,první hodina je totiž matika v prvním patře.

Hned co vběhnu do třídy,do které spíše vtrhnu,zůstanu stát ve dveřích a prozkoumávám volné místo. Jedno je u Betty,která si mě ihned všimne a zůstane stát v půli pohybu,doslova zamrzne s otevřenou pusou. A pak u Adama,který si mě prohlíží spíše překvapeně,rozhodnu se pro místo vedle něj. ,,Ahoj" brouknu a on mi kývne,víc nestihne ani Bet,která se rozešla k lavici kde sedím s omluvným pohledem. Miluji školní zvonění.

______________________

táák další ultra nudný díl :D nemám ráda,když se nic neděje-_- ale to přijde :D..časem :D

Nevím co bych dodala,snad jen,že se mi jedna holčina rozhodla udělat triler,takže ho máte v médiích:)

A jinak se nám blíží škola-_- do neděle nejspíš nevyjde díl :-/ ale budu se snažit,když napíšete nějaký krásný dlouhý komentář :3 minulý za moc nestály,vzhledem k tomu,že jich bylo asi tak 10-_-

MIluji vás♥

báááj

PS: díl věnuji NIcole za dlouhý koment:3 ještě jednou děkuji:)

Bad boy  / h.s.Where stories live. Discover now