#54

7.2K 421 20
                                    

Pomalu,ikdyž nerada se vymaním z Harryho sevření,ve kterém jsem byla celou noc. Stoupnu si vedle postele a slastně se protáhnum,přičemž pořádně nahlas zívnu. Kouknu na toho spícího anděla,kterému do tváře padají kudrliny. Vím,že je to jen chvilkový stav štěstí tak,jako byly ty ostatní s ním. Teď už jen čekám,až to skončí. S bolestí v hrudi vyjdu z pokoje a po schodech sejdu dolu jen v tričku a spodním prádle. Hned v kuchyni dám vařit vodu na čaj a podívám se do špajzky,která je však prázdná. Poslední dobou skoro nejím,nemám na to čas ani náladu. Každopádně tady není nic k jídlu,takže mi nezbývá nic jiného,než se vydat do obchodu. Teď se tam ale nemám jak dostat,takže nám budou muset stačit sušenky.

Zayn: Mám si pro něj přiject?

Já: Haha,strašně vtipnej

Zayn: Takže to vyšlo?

: Jo,přímo na jedničku

Zayn: Tak to jsem rád:)

: Já zatím taky..

Zayn: On se bude teď snažit,tím jsem si jistej! A jestli ne,tak mu to moje pravačka nařídí..

: Co bych si bez tobe jen počla?!

Zayn: Taky by mě to zajímalo!

Lehce se pousměji,načež pohlédnu zpět k prázdné špajzce. Ihned mě napadne další způsob,jak by mi mohl Zayník pomoc.

: Ale něco bych od tebe přeci jen ještě potřebovala :O

Zayn: Osudová láska naztačí?! Už ta byla těžká!

: Haha! Ne,jen potřebuji,aby jsi zkočil nakoupit,přeci jen se nemám jak dostat do krámu :(

Zayn: Co by to přesně mělo být?-__-

: Všechno možný! :D nic tu nemám,fňuk! :'(

Zayn: Vyděračko! Pfff,kdy ti to mám dovézt?

: Hned!! Jestli máš čas? :O

Zayn: Pro tebe? Vždycky!

Upřímně nevím,jak může existovat někdo,jako je Zayn. Je to nejlepší kamarád,kterého si můžu přát. Je tu pro mě,když je Harry kretén (takže pořád).. Ale teď vážně,Zayn pro mě hodně znamená,takže se modlím,aby se to nějak nezvrtlo. A teď k Harrymu..jeho proslov. Bože on je takový vůl! Ne,ale fakt,vždyť si s mým nejlepším kámošem hrál na opilého jen proto,aby se dostal ke mě. A to je to krásné. Dostal ke mě,jen ke mě. Vážně ho miluji,i přes všechny ty kraviny co mi udělal. I přes to,že skoro zabil Nialla. Tohle mě mrzí a štve zároveň nejvíc,řekl však,že je mu to líto,takže mu věřím. Ano,já mu věřím. Bože.

,,Už jsi vzhůru?" ozve se za mými zády chraptivé zavrnění,díky němuž se mi obsipe tělo husí kůží,hlavně když si obmotá obě ruce okolo mého trupu a otočí k sobě ,,je to škoda,mohli jsme být ještě nahoře" políbí mě na nos a vysedí na linku za mnou.

,,Ale ty svůdníku" uchechtnu se a věnuji mu cudnou pusu na rty,přičemž mu projíždím rukama v těch jeho rozcuchaných vlasech,které momentálně připomínají květák. ,,Jak jsi se vyspal?" podívám se mu do očí a on se tak zářivě usměje..tak,jak to umí jen on.

,,Přímo dokonale ti řeknu" uchechtne se ,,spát vedle tebe je vždycky to nejhezčí" usměje se a nátáhne se pro polibek,já mu však hravě uhnu a seskočím z linky. ,,Jak to teď vlastně plánuješ do budoucnosti?" zeptá se už trochu jiným hlasem,smutnějším řekla bych.

,,Harry já.." kousnu se do rtu a doju až k němu,který tady stojí uprostřed kuchyně jen v boxerkách a tričku. Vypadá tak rozkošně a nevinně,přičemž ho jeho tetování dělají tak dospělého a sexy. ,,Nevím,jak to teď bude dál,ale pokud budeš stát při mě,tak budu bojovat" v očích mu zajiskří. Vyhoupnu se na špičky a věnuji mu polibek ,,říkala jsem ti ale,že ti nemám co nabídnout" uhnu pohledem a dojdu ke konvičce s už vychladlým čajem. Vytáhnu z poličky nad hlavou tři hrnky a všechny zaliju. ,,A připrav se,za chvilku tu bude Zayn."

,,Víš že mi máš co nabídnout" cuknu sebou,stojí přímo za mnou ,,a toho Zayna mi vysvětlíš" zamračí se,pokrčím rameny a projdu kolem něj. Vyběhnu do pokoje,kde na sebe natáhnu legíny. V koupelně si vyčistím zuby a lehce se namaluji,k tomu ještě vlasy do vysokého culíku a můžu zase dolů. Překvapí mě,když nenajdu Harryho v patře,takže seskáču schody a rozlídnu se po přízemí. Z hledání mě vyruší zvuk tekoucí vody,který vychází s koupelny v přízemí.

,,Zayn nám zakel nakoupit" zavolám z obýváku,když uslyším,že přestala téct voda ,,nic tady není,nestíhám chodit nakoupit,takže byl tak hodnej a přiveze nám nákop" vysvětlím a přepnu na další program,zase nic pořádného nedávají,jak nečekané. ,,Ještě řekni,že ti to vadí!" zasměji se,když vedle mě usedne se svým hrnkem,pořád zamračený.

,,Ne,mělo by snad?" koukne na mě se zvednutým obočím ,,já jen,že je to tak skvělej kámoš,že ti jezdí na nákupy,kdy si vzpomeneš" ušklíbne se,což mě donutí protočit oči.

,,nepřeháněj to,ano?" natočím se na něj ,,Zee je skvělej kamarád,kterýho si vážím,to je všechno" ubezpečím ho s kapkou sarkasmu ,,přeci jen jsem s ním včera usínala" dodám a rychle se zvednu,neustojím to však a spadnu rovnou Hazzovi do klína.

,,Chovám se jak blb,co?" koukne po mě posmutněle.

,,I žárlivost je příznak toho,že ti na mě záleží" uchechtnu se a obmotám ruce okolo jeho jkrku ,,ale kroť se,jo?"

,,Pro tebe všechno" usměje se a políbí,zatím to vypadá slibně. Oba sebou cukneme po otravném zavřeštění domovního zvonku ,,kurva" zakleje Harry a pomalu mě ze sebe sundá,potom se rozejde ke 'dveřím. Já ho rychle následuji,než ale otevře,bere mě kolem pasu. Žárlivka.

,,Nazdar lidi" zasměje se Zayn a každýmu z nás podá velkou těžkou tašku,plnou potravin ,,tak jsem trochu nakoupil pod podmínkou,že mi něco uvaříš" koukne po mě a já poslušně přikývnu,ignorujích Harryho protočení očima. ,,A kde je vlastně Alison?" zeptá se,když se zuje.

,,Alison!" vyjeknu a opustím tašku s nákupem. Já zapoměla na Alison! Kde vlastně je?!

_____________________________

Další díl!!! :D♥ sice kurevsky krátkej,ale no co! :D

A jinak,připadám si jako Ella-_- já na to kočku úplně zapoměla! :D neví někdo,kde je? :D beze srandy,já sama nevím,kam jsem ji dala!! :D sakra!! :D Alison kde jseš?!!

A jinak názor na díl? :O vote a koment,povinně!! :D♥

A co Vánoce? Dostali jste všechno,co jste si přáli? :O:)

Jinak vyšel nový díl Androfobie,tak se prosím koukněte! :3 Strašně mě ta story baví! :D♥

Miluju vás♥

Báááááááááááááááááááááj

PS: čím víc komentů,tím dřív bude díl! :D:3

Bad boy  / h.s.Where stories live. Discover now