#26

10.1K 464 15
                                    

Společně jsme vašly do přeplněného sálu plného lidí,kteří tancovali a celkově se bavili. No tancovali..bylo vidět že v sobě už mají nějakou tu skleničku. Nalevo byl bar,ke kterému jsme ihned zamířily. Cestou k němu jsme se začínaly vlnit do rytmu hudby,kterou pouštěl DJ fakt skvělou. Bar byl obklopen lidmi,kterří se navzájem překřikovali a snažili se získat pozornost pěti číšníků,kteří vypadali vcelku v klidu. Betty mě procpala až k jednomu z nich a sama si stoupla vedle,načež nadhodila sexy úsměv.

,,Moc to na mě nezkoušejte,slečno" mrkne na ni ten nejbiší číšník ,,jsem šťastně zadanej!"

Myslela jsem,že umřu smíchy,Bet zbledla a něco zakoktala,takže jsem musela převzít iniciativu já ,,dáme si dva koktejly..em..třeba šťastný pátek?" navrhnu a otočím se k Bet která souhlasně kývne.

,,Ten doporučuji,je velmi dobrý a celkem oblíbený" pousměje se číšník.

,,Tak dvakrát,děkujeme" opětuji mu úsměv a už za pár chvil držíme naše drynky a procházíme k jednomu volnému stolku s křesílkama,na která následně usedáváme.

,,Líbí se nějakej?" mrkne na mě spiklenecky Bet a vezme mezi rty úzké brčko jednoho z nápojů.Rukou si prohrábnu vlasy,dám noho přes nohu a až potom se kouknu po oklolí. Hezkých klukůtu není zrovna málo,přímo naopak! A to beru v úvahu,že má půlka sebou doprovod ,,Mě se třeba líbili ti kluci u toho sloupu a navíc si nás pořádně prohlídly!" šťebetá kamarádka a nedbá na mou odpověď. Ano,vím o kterých mluvila,ale upřímně nebyli nic extra. Pod pojmem se mi zjeví Harry,okamžitě si mám chuť si nafackovat! Asi po pěti minutách přicházejí nějací dva dobře vypadajíci kluci a zvou nás na tanec,ochotně přijímáme. Mě se ujme Aaron,sexy brunet s namakanou postavou,ale něco mu chybí..mozek. Celý tanec mluví jen o své kariéře modela,proto děkuji Bohu když tanec končí! Ani Bet,která se směje mému zájemci,se po tom,co si konečně zase sedáme,nejeví nějak nadšeně,takže čekáme dál.

Za dobu sme tady jsme stihly vystřídat hromadu kluků! Někteří byby vážně zajímavý a někteří naopak nestáli za řeč,takže jsme se s Betty docela pobavili a stihly vypít několik šťastných pátků.

Asi kolem desáté hodiny byla párty v plném proudú ajá tančila s nějakým klukem -jméno si už nepamatuji- který mě odvážně pamoval svýma dlaňema a při mojí mírné opilosti mi to ani nějak extra nevadilo. Najednou byl ale ode mně odtržen Zaynem,který se tady objevil z čista jasna ,,vypadni" zavrčí na toho opilého kluka a bez svolení si mě vypůjčína tanec.

,,Co to jako bylo?" zeptám se naštvaně teho tmavookého kluka který se mnou tancuje a on se jen ušklíbne.

,,Ještě řekni,že se ti to líbilo" řekne znechuceně.

,,No to ne,ale tak.." nevěděla jsem co říct ,,díky,asi to nebyl dobrej nápad" musím uznat že mě ohmatával vážně odvážně.

Jemně se pousměje,zkousne si ret,je u toho mimochodem strašně roztomilý a potom se mi podívá do očí ,,jsem rád že jsem ti mohl pomoct" mrkne na mě.

,,Jsi tu sám" dalo by se říct,že mi to vyklouzlo ,,myslím s klukama" to taky není to pravý,sakra. Vidí jak se topím v rozpacích,ale s potutleným úsměvem se na mě pořád dívá,blb.

,,Jsme tu všichni" zasměje se ,,Liam,Louis..i Harry" odpoví mi konečně a podívá se mi vcelku podivně do očí ,,jsi si jistá,že to takhle chceš?" Nechápu ho,ví o tom? O všem co mezi mnou a Harrym bylo?

,,Co všechno víš?" zeptám se s klidem a upřu pohled na podlahu po námi,najednou mi přijde strašně zajímavá.

,,Jen to,že Harry nebyl několik hodin k nalezení a že je to kluk,který může mít každou" zvednu trochu nechápavě pohled ,,máš na lepšího" skoro šeptá,mě ale začne přemáhat zlost.

,,Třeba tebe?" nečekám na odpověď ,,vůbec mě neznáš a do hlavy mi stejně vidět nemůžeš" mluvím,no skoro na něj už křičím ,,takže si ty tvoje pitomý keci raději nech,stejně ti do toho nic není!" písnička už končí ale mi stejně stojíme metr od sebe.

,,Jak chceš,až mu naletíš jako ostatní krávy tak si na mě vzpomeneš,mě ale budeš už volná!" řekne hrubě,na podpadku se otočí a nakonec oschází. No a co? Je mi volnej,já se chci totiž bavit. Jdu k baru kde nemusím nic říkat, protože mi to číšník rovnou podá a se sklenkou v ruce jdu rovnou do středu dění. Tancuji bohužel až moc zuřivě a povede se mi na sebe vylít skoro půlka drinku. Naštvaně si prohlídnu škody a zjistím, že to odneslo pouzetričko. To se vyčistí, stačí trocha vody..takže zířím rovnou na toalety. Je tam skoro volno,takže přejdu rovnou k zrcadlu,kde se sebe skoro až leknu. Naštěstí mám docela napito, takže mě to až tak moc netížím. Místo toho si na jeden z kapesníčků, co mám v kapse své mini sukně (ta malá kapsička mě už častokrát zachránila) napustím vodu a začnu drhnout. Bohužel neúspěšně, flek je pořád znatelně vidět. Zvednu hlavu a zůstanou úlekem stát,zanou totiž stojí kudrnáč!
,,Chybĕl jsem ti?" zeptá se svůdnĕ,v jeho hlasu je ale znatelnĕ znát alkohol. Jsem šťastná že je tady,nevím proč,ale jsem ráda že je mi nablízku. Pomalu se ke mnĕ přiblíží a chytne mĕ za holé boky. Na celém tĕle mi naskočí husí kůž,jeho dotyk je až paralizující. Otočím se čelem k nĕmu a hned spojím naše rty,tohle mi chybĕlo.
,,Moc" zašeptám do polibku a nechám se víc přivinout. Líbáme se už docela odvážnĕ,ale mĕ se to líbí a jemu zřejmĕ taky. Spokojenĕ se usmĕje a posadí si mĕ na jedno z umyvadel. Tam mi začne líbat krk,načež ho hladovĕ skousne. To jedno zkousnutí mi ale najednou vyjasní hlavu. Všechen alkohol zmizí a já jsem najednou střízlivá. Odtáhnu se od nĕj a podívám se mu do očí...
_____________________________________________________________________
Ahoj po týdnu u dalšího dílu^^
Ano,potřebovala jsem to takhle ukončit :D aspoň se budete tĕšit na pokračování :D^^
A musím vám strašnĕ moc podĕkovat za 14k! Než jsem psala omluvu,bylo tam 'jenom' 9k! Navím jak to dĕláte,ale mĕ se to líbí!!♥ mocmocmoc vám dĕkuji:') budu ráda za každé vote pro radost a komentář s názorem!♥
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dnes vyjde prolog k novému příbĕhu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ten příbĕh mám pořádnĕ promyšlený,takže se máte na co tĕšit!♥ prosím podívejte se na odkaz v komentech na ten příbĕh,udĕlá mi to radost♥:')
Jinak dĕkuji za přečtení a čtĕte dál!:)
Miluju vás♥
Baaaaaaaaaaj

Bad boy  / h.s.Where stories live. Discover now