#41

8.8K 452 10
                                    

Byla jsem tak moc v citovým rozpoložení a celkově unavená,že jsem po usednutí na Harryho postel okamžitě usnula. Poslední,co si pamatuji je,že mě příkrýval a pak už jen černočerná tma. Byl to jeden z těch nudných spánků beze snů,takže jsem se prakticky dobře a pořádně vyspala. Když jsem se ale probudila,čekalo mě překvapení ve stylu Harryho pažích okolo mého těla,což bylo víc než zvláštní ale nádherný pocit. Snažila jsem se je dát dolu,ale on mě zachytil ,,nechoď" zachraptí probuzeně a párkrát zamrká.

,,Ale já musím ještě domu pro věci do školy" vymlouvám se a chci mu dát ruku z hrudníku,ale on ne a ne pustit. Je jak malý kluk,který se nechce pustit své nejoblíbenější hračky. Podle jeho dechu jsem mohla usoudit,že už nespí,ale pořád má zavřené oči,taže si k němu lehám zpátky.

,,Hodná" usměje se a já protočím panenkami ,,navíc se po snídani naložíme do auta spolu a já tě dovezu domu,kde si vezměš věci a pak pojedeme do školy" z jeho slov se mi až zamotá hlava. My dva spolu do školy? Je to sen? Vážně ty slova vyslovil a to mi vyšle teplý pocit okolo celého srdce,které se ihned zatetelí radostí.

,,Děkuji" zamumlám a otřu se rty o ty jeho,což mu způsobí na tváři malý úsměv. Pořádnĕ se na nĕj nalepím,už jenom pro to teplo,které z nĕj vyzařuje.

,,Já děkuji tobě a to za všechno" promluví po chvíli a natáhne se pro další a tentokrát pořádný polibek.

***

Asi půlhodinu před začátkem školy už vycházím z domu,který po sobě zamykám. Táta si nejspíše ani nevšiml,že jsem byla pryč,protože mi nenechal ani pitomý vzkaz. V čistých jeansách,tričku,mikinĕ,bundĕ a beanie,ke které dodám šálku se konečnĕ cítím v teple. Vážnĕ se dost ochladilo,zima byla za dveřmi a první pololetí taktéž. S báglem na zádech jsem došla k autu,ve kterém na mĕ Harry čekal a nasednu,načež za sebou bouchnu s dveřmi. ,,Připravena?" zeptá se a když kývnu na souhlas,tak konečnĕ nastartuje. ,,Jo a mám v autĕ topení,takže se neboj,že by jsi umrzla" zasmĕje se Harold a já na nĕj vypláznu jazyk. Sprosťák jeden!

Po pĕti minutách přijíždíme ke škole a já znejistím. ,,Jsi si jistý?" kouknu po nĕm a on se jen nechápavĕ zašklebí ,,jestli se se mnou chceš takhle veřejnĕ ukazovat" upřesním a on povytáhne obočí. Možná ta otázka vyznĕla divnĕ,ale přeci jenom on je hvĕzda školy a já..já jsem já.

,,Naprosto" usmĕje se a po zaparkování se nahne pro pusu. Tu mu s úsmĕvem vĕnuji a hravĕ mu při tom zkousnu ret. Než stačí nĕco říct,tak rychle vyskakuji z auta,on mĕ hned následuje a když vystoupí,přitáhne si mĕ za pas k tĕlu. ,,Jedna nula" zašeptá mi do ucha a skousne mi lalúček,to mi vyšle do tĕla elektrický šok a já se zachvĕji. Nechápavé pohledy z obou stran mĕ znervózní,ale snažím si jich nevšímat.

,,Co teď máš za hodinu?" kouknu po kudrnáčovi a on se zamyslí.

,,Asi..tĕlák" zamručí nespokojenĕ. Docela mĕ to zklame,mohli jsme mít hodinu spolu,třeba matiku. Dokážu si představit,jak zábavnĕjší předmĕt by to byl.,,Ty?" vyrušímmĕ chraplák z rozjímání a já sebou cuknu.

,,Anglinu" brouknu a kouknu mu do očí,ve kterých svítí plamínky ,,což znamená,že se budeme muset rozloučit" dodám,ale oči z těch jeho nespouštím .

,,Jo,to asi jo" ušklíbne se a tam u skříněk, kde stojíme,si mě přitáhne za boky a hladově políbí. Jsme sice překvapena, ale po chvíli začnu spolupracovat ,,po tom si tě najdu" mrkne na mě nakonec a na patě s otočí. Uvidim jen jeho záda, mizející v davu. Pokrčím nad tím rameny a s učebnicemi si to namířím rovnou do učebny, kde na mě čeká Bettyna.

,,Ahoj" pozdravím jednoduše a usednu vedle ní. Hlava se ji od telefonu,co drží v rukou zvedne a věnuje mi ironický úsměv.

,,No ahoj,včera jsi se už neozvala, takže chci slyšet novinky" oznámí mi a mobil zastrčí do kapsy vojenských kalhot. Poviprávím ji všechno o mě, Harrym a našem večeru až ránu. O drobnostech ale raději pomlčím, je to naše soukromí. Po zazvonění se čas sune jako šnek a já pomalu ale jistě umírám nudou. Chvíli si miluji hlouposti do sešitu,nebo jsme na mobilu, což mi taky dlouho nevydrží a já se nemám jak zabavit. Pořád myslím na Betty udiveyý výraz, když jsem ji říkala, jak to mezi mnou a Harrym je. Vypadala překvapeně, tak jako ti,kteří nás viděli na chodbě. Další hodinu máme matiku,takže bych se s nim mĕla vidĕt,ale bojím se. Bude se i před ostatníma chovat takhle? Před svýma kamarádama a Carol? Zvonek mĕ vytrhne z rozjímání a já se zakousnu do rtu,načež následuji kamarádku ven na chodbu a od tuď do další učebny,konkrétnĕ matiky.

Ve třídĕ jsme mezi prvními,takže usedáme na naše typická místa vzádu u oken. Betty mi nadšenĕ vypráví,jak se chystá s rodiči o vánočních prázdninách lyžovat. Já budu ráda,když strávím Vánoce s tátou alespoň na pĕt minut. ,,Nazdar krásky" objeví se Harryho kudrnatá hlava za Betty a ta leknutím povyskočí a spraží ho pohldem,co ho donutí k smíchu. Má skutečnĕ krásný hlas. Od kamarádky se však přiřítí ke mnĕ a políbí mĕ na rty,tenhle jednoduchý čin mi vypraví motýlky do celého tĕla.

,,Nechte si to na večer!" zasmĕje se ode dveří Louisův hlas a já jsme ráda,že nemá blbý keci jak na mojí osobu,tak na náš..vztah,ano,říkejme tomu vztah.

,,Když ono je to tĕžký" mrkne na nĕj se smíchem Harry a postaví se,dosud dřepĕl vedle mĕ. Po jeho slovech se ale ozve hlasité zalapání po dechu a já se ušklíbnu. Carol.

,,No to ne! Zakletá Ella a Styles? Kurva Stylesi,ty nemáš vkus" vypískne znechuceným hlasem a její blonďatá palice se usadí i s ostatníma blondýnama na svoje přední místa.

,,Drž klapačku" ozve se Liamův hluboký hlas a mĕ povyskočí srdce,on se mĕ zastal! ,,Je ti do toho úplný hovno" dodal a Harry ho obdaroval vdĕčným pohledem. Zatímco Carolin obličej vypadá,jako by jí nĕkdo trefil pánvičkou (Biancoooo?:D) a třída,která zatím dorazila chytne hlasitý výtlem,který stiší až přicházející učitel. Harold mi vĕnuje poslední polibek na čelo a jde na své místo vedle Louise. Liam sedí před nima a když zachytí můj pohled,nenápadnĕ mrkne. Zayna nikde nevidím a kdybych ho vidĕla,asi by mi to bylo fuk i přes to,jak se mi zhnusil.

,,Tak oanstvo,napíšemw si menší písemku" ozve se po zazvonĕní učitel a tím ukončí poslední šeptání,které nahradí hlasitý nesouhlas.

,,A shit" ozve se kamarádka,čímž mĕ donutí se potichu rozesmát ,,a jinak to mezi vámi nevypadá tak špatnĕ" pousmĕje se ,,přeju ti to,Ell".

,,Dĕkuji" lehce ji stisknu ruku a oboum nám vytrhnu z notesu dva čistý stránky na tu pitomou provĕrku.Když dopíšem,je znovu nudné vyučování a mĕ hlavou bĕhá pár smaragdových očí. Zatím to vypadá až podezřele dobře,je to takové to ticho před bouří..

______________________________________________________
Přidávám nĕjak často :D tohle je mimochodme hodnĕ divný díl :D
Ale tak chtĕli jste,aby byli spolu..tak uvidíme,jak jim to dlouho vydrží(?) :D^^
Jak jsem slibovala na FB profilu (je v popisku,hned přidat!) tak je tady,protože nevím,jak budu mít čas přidávat >>>> známky :/
Jinak mi napište názor do komentářů (minulé byly krásné:')) a ohodnoťte to hvĕzdičkou^^
Miluji vás♥
Baaaaaaaaaaaaj
PS: tolik přečtení?:O fakt to roste :O♥
PPS: #3 v romance,tak jak dlouho se tam udržím? :D

Bad boy  / h.s.Kde žijí příběhy. Začni objevovat