#12

12.4K 560 8
                                    

..Podívala jsem se na Bet,která měla pusu do O,ta mi tak pomůže,rozhodla jsem se tedy jít normálně ke skříňce,abych si vzala věci na druhou hodinu,tedy dějepis. Šla jsem rozhodně se vztyčenou hlavou až ke skříňce.

,,Můžeš prosím uhnout?" řeknu s klidným hlasem a podívám se mu do očí,on však uhne

,,Nemůžu" odsekne.

,,Já tam má ale věci!" řeknu už naštvaně,on se ale dál ležárně opírá o mou skříňku,debil,fakt!

,,To máš blbý" řekne pouze a dál se vybavuje s Tomlinsnem,který tomu s úsměvem naslouchá,druhej debil.

,,Jenom proto,že tě odmítnu se chováš jako větší kretén?!" zařvu,ale si moc nahlas,pár lidí nás toiž obestoupí do kolečka,sakra!

,,Nedovoluješ si moc?" řekne naštvaně a propíchne mě těma svýma černýma očima.

,,Tak sakra vypadni od té skříňky,nemáš důvod tu stát,je tu plno jiných skříněk nebo laviček! Ty si ale prostě musíš pořád něco dokazovat! Tak jsem ti nedala,no a co?!" najednou všechno utichne,bojím se ho,né teď a tady,ale toho,co bude následovat.. může si na mě kdekoliv počkat,nebo na mě omylem narazit,kdyby alespoň nebyl tak krásnej..aw! Ne,ani na to nymysli! Vždyť se s ním hádáš před celou školou!!

Styles otevře pusu,že něco řekne ale najednou se od někud přihrne Zayn a šťoucne do svého kamaráda a něco mu pošeptá,docela dlouho,pak se na mě ale oba podívají a beze slova zmizejí i s Tomlinsonem který stál celou dobu vedle Harryho. Najednou jako by se celý svět pohnul a lidi zase začali chodit do svých tříd a učeben a ke mě se přihrnula Betty stále s pusou do O.

,,Jak můžeš být tak statečná?!" spíš blbá,pomyslím si v duchu ale na ní se výmluvně usměji a s věcmi už volné skříňky se přesuneme do druhého patra na dějepis.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Po náročném dni, kdy jsme nikoho ze Stylesovy party neviděly(Rachel prý tvrdila že po našem konfliktu se do školy nevrátili)jsme se s Bet rozhodly Přo cestu domu. Proč a kam šli? Ne! Mě to nemá proč zajímat! Rozhodla jsem se na to nemyslet a to my šlo nejlépe u knížek, mé droze. Odmítla jsem tedy Bet a její plán zajít nakupovat, celkově jsem se nechtěla toulat po městě,mohla bych ho totiž potkat a to ne, díky.

Zalezla jsme si s konvičkou čaje, horou knížek a noťasem plným filmy nahoru do pokoje a jen v teplákách, vytahaném triku a rozpušěných vlasech se natáhla na mé skvěle pohodlné postely. Strávila jsem tam prakticky celý den a dolů chodila jen na záchod nebo doplnit čaj. Táta přišel už v šest, což je podezřelý a s dobrou náladou.. co to sakra je?

,,Tati? Můžu se tě zeptat?" Táta s úsměvem přikývl a podíval se na mě v tázacím pohledem. ,,Proč vypadáś jako veverka na fetu?!" začal se strašně smát a já podstoupila pravě včas, když mu vytryskl čaj z pusy a bohužel i nosu, fujky.

,,Nemůžu mít dobrou náladu? zeptal se nevinně a dál utítral co naprskal. ,,,Vyklop to!" zazubila jsem se na tátu, který se vážně blbě usmíval.

V sobotu přijdou na večeři můj šéf s manželkou a pro mě je to víc, než výhodné, potřebuji tedy, aby jsi se snažila a uvařila.

,,Moment, cože?! Já? je to moje návštěva?" vyjela jsem ,,ne, to ne, ale nebylo by špatné se ukázat v dobrém světle a navíc..jsi to jediné, co mám.." nojo, zase jsou v tom city, sakra!

,,Dobře, dobře! Uvaříma uklidím, ale ty mi s tím pomůžeš,ne?" znejistím.

,,Samozřejmě!" vykřikl s úsměvem a vzal mě do medvědího obětí, tohle mi chybělo..

Zbytek večera byl zalezlý v pracovně a já ve svém pokoji. Zítra je pátek a po něm konečně víkend! Je uspokojivé že jsem tu zatím vydržela týden, přeci jenom je to tu vo hubu. Ale co s víkendem? V sobotu máme tu tátovu návštěvu ale jinak nic.. co ale ta diskotéka zítra? Byl by to hodně špatný nápad? Nemyslím se Stylesem, ale jen tak s Betty, to není tak špatné, ne? Ale stejně mě tam něco táhne.. spíš někdo, ON,neuvědomuji si, že mi může kdykoliv ublížit, nebo si to spíš nechci připustit. Je tak záhadný, zlý,sexy a..a..je to Styles,prostě Harry který má otce ředitele  firmy a proto si myslí bůh ví co!.. Moment, firmy? U jaké přesně?! Ne, to by byla až moc špatná náhoda, tedy doufám!

Nakonec ale usínám blaženým spánkem už v deset večer, celý večer se mi naštěstí  nic nezdá.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ráno bohužel zase nestíhám, rychle spáchán hygienu a vlasy nechám jemně kudrnaté splývat na ramena, na sebe oblíbené černé úplé jeansy a bílou halenku kterou moc nenosím,lehký meke-up a dole zase jablko do ruky a s baťohem na ramenou spěchám ke kostelu za Bet. Ta na mě zase čeká po deseti minutovém zpoždění, ono není lehký projít tři ulice na podpadku! Ona ale nevypadá naštvaná, naopak tak nějak spokojeně. Hned co přijdu se o svojí dobrou náladu podělí

,,Mám na víkend byt pro sebe! Takže u nás jako přespíš a půjdeme do víru velkoměsta!" usměje se spokojeně na svůj plán,no musím uznat že to je lákavé!

,,Ok, tátovi to vadit nebude, ale hned zítra musím být doma, taťulda má oběd se šéfem a manželkou" protočím nad tou představou oči ale hned se vrátím k plánovaní ,,půjdeme na tu dnešní diskotéku v tom klubu jak mě zval Styles, bereš?!"

Ta blbka má zase pusu do O a vykulí na mě oči.

,,Ty tam vážně plánuješ jít? Rovnou za ním?" mluví docela nahlas až se lidi otáčejí, trochu ji ztiším přiložením prstem na rty a pokračujeme dál cestou do školy.

,,Ne,chi se jít ale pobavit, ne s ním ani za ním, prostě jen tak my dvě, bereš?" mrknu na ní. Jen souhlasně kývne a mírně se pousměje.

Celý den probíhal docela dobře, Stylesovo parta se neobtěžovala do školy, takže jsem se mu nemusela vyhýbat a učitelé byli nejspíš stejně znudění jako mi a tak nás nechali v klidu. Cestou domů jsem uvažovala jak to říct tátovi, ale ten to vzal jako přespání u kamarádky a nějak to neřešil, super! Zbalila jsem si batoh se vším, co potřebuji, oblečení,kosmetiku a pěkné naditou peněženku. Bet i já jsme se rozloučily s usmívajícím se tátou, kterému jsme slíbila zítřejší návrat a zamrzelo mě,že mu musím lhát, ale jednou poprvé a naposled to snad  nebude vadit, ne..?

Dneska bude každopádně náročně užitá noc!

_____________________________________

Nový díl! ^_^

zase sorry za chyby a pěkné počtení:)

mimochodem mám s tímhle příběhem velké plány! ^_^ :D

takže dávejte vote a nějaký komentář,prosím:):D

další díl zítra:3:D bude konečně pořádný^_^

baaaj

Bad boy  / h.s.Where stories live. Discover now