#50

6.9K 427 15
                                    

,,Alison" řeknu bez rozmyslů a pohlédnu na kotě. Tohle jméno jsem měla v hlavě už od porvního pohledu na ní a nevím proč.

,,Čekal jsem třeba pohroma,nebo nehoda" prohodí Zayn se smíchem ,,překvapila jsi mě" pořád se hlasitě směje.

,,A to jako poroč?" nechápu jeho vtip. Pravou rukou,kterou odendá z volantu, si přiloží k obličeji a protře si uslzené oči.

,,Aby se hodilo k tvému životu" prohodí po chvíli už klidně ,,zatím ti moc nevychází" prohodí a vrátí ruku zpět na volant.

,,Jo,to máš pravdu" uchechtnu se a pohladím Alison po kožíšku ,,mám mu dát šanci?" otočím se zpot na Zayna.

,,To netvrdím" ohradí se rychle a trochu se narovná ,,jen si s ním musíš rozumě promluvit" vysvětluje pomalu a já mu ochotně přikyvuji na znamení,aby pokračoval ,,nic mu ale nemůžeš slíbit,přeci jenom je tu ještě polomrtvej Niall" za slivo polomrtvej mu dám pěstí do ramena,nemůže se strefovat do takového tématu,je to moic čerstvé. ,,Sorry" řekne vážným hlasem a pokračuje ,,musíš být s Niallem,ikdyž miluješ Harryho" řekne si spíš sám pro sebe ,,prostě to ta kudrnatá palice musí rezpektovat,pokud tě nechce ztratit" shrne to a já jen párkrát zamrkám. Žertuje? On si snad vážně myslí,že je to tak lehký?! Harry je ten tip,co nemůže něco,nebo snad někoho respektovat. Vždy je tvrdohlavý, neústupný a schopný pro to někoho zbít. Je toho schopný pro mě,což je z jedné strany neuvěřitelné a z druhé děsivé.

,,Hmm" zabručím nepřítomě a zbytek cesty mlčím.

***

Rychle se tepleji obleču,je přeci jenom večer a já nechci být doma nemocná,ikdyž ležet doma a nemuset do školy je lákavé. Dneska jsem se tam ale ani neukázala,hned po příjezdu jsem byla doma a věnovala se Alison,která si to doma zamilovala. Je mi blbý ji tu nechávat samotnou na noc,ale kino se Zaynem zní lákavě,takže se přemůžu a navleču na sebe huňatou mikinu. Na kino jsem kývla z důvodu odreagování a vidiny nějak ztráveného večera,lepší než sedět sama doma na zadku anlitovat se. Rychle si do kapsy od jeansů strčím mobil s novou simkartou (tu starou mám zchovanou,přeci jenom nějaké smsky si ráda někdy přečtu) a seběhnu dolů,kde si loknu ze skleničky s vodou. Mám to přesně,protože se mi rozezní domovní zvonek ve chvíli,kdy si nandavám boty,abych počkala venku. Za dveřmi stojí vysmátý Zayn,který se místo mě zaměří na malou Al,která ho přiběhne přivítat,ok no. Kolem krku si obmotám šálu,na ruce rukavice a teplou zimní bundu na ten odhalený zbytek. Venku je zima jako na severním pólu.

,,Páčko Alison a nezlob!" zařvu na kotě a zabouchávám dveře,ktere následně zamykám. ,,A co ty?" otočím se na svého společníka ,,na co jdeme?" usměji se s otázkou na patě a vyjdu k autu,.který tu ale nestojí.

,,No,takže jsi na to kápla" zasměje se ,,jdeme pěšky,je přeci jenom hezká noc,možná trochu zima ale,,"

,,Trochu?!" vyjeknu a oklepu se po návalu první husí kůže po celých stehnech.

,,Trochu víc" připouští a pomalu se rozejde směr kino,ihned ho následuji ,,ale přeci je jenom ani ne měsíc před vánoci,takže to ber jako předvánoční procházku" pokrčí rukama a já ho zpražím pohledem.

***

,,Máš vybráno?" zeptám se ho,když se společně díváme na program ,,já totiž ne" naznačím mu,aby se konečně vymáčkl a řekl mi,že už má vybráno.

,,Ne,nemám páru,ale vzhledem k tvojí situaci bych bral tuhle komedii" ukáže na dobře vypadajïcï plagát a já souhlasím ,,jak je libo" zazubí se a vytáhne peněženku ,,platím" mrkne na mě a já souhlasím,přeci jenom jsem si toho tolik sebou nebrala.

,,Ale colu kupuji já" zaksichtím se ,,a velkou!" zdůrazním s potutleným úsměvem.

,,Tak to beru!" pokrčí se smíchem ramena. Rozejdu se tedy k pultu na druhé straně a nadiktuji milé mladé prodavačce svoji objednávku a následně ji zaplatím.

,,Bet?" podivím se,když ji spatřím ani ne pár kroků peřed ní. Před svoji jesinou nejlepší kamarádkou. Oči se mi ale rozšíří,když spatřím po jejím boku Louise,který ji drží kolem pasu a vedle ní,z druhé strany Harryho. Ten ale k mému překvapenï drží kolem pasu nějakou zrzku,s dlouhými vlasy a velkými zelenýma očima. Kudrnáč po mém zahlídnutí zkamení a naváže se mnou oční kontakt,uhnu však a dlouhými kroky se rozejdu až k Zaynovi,který právě doobjednal lístky a jde směrem ke mě. ,,Pojď" řeknu prostě a vezmu ho za ruku,musím co nejdřív do sálu. Rychle ho za ruku dotáhnu až na naše sedadla,do kterých se hned zabořím a vydechnu,jen tak tak zadržuji slzy.

,,V pohodě?" pohladí mě Zayn po ramenu a já přikývnu ,,viděl jsem to a je mi to líto" pokračuje v hlazení mého ramena,mezitím co já koukám do prázdna.

,,Bolí to" zašeptám zničeně ,,strašně moc" dodám a z oka mi vypadne první velká slza.

,,Já vím,ale teď musíš být silná,jdou totiž na stejný film" řekne chladně a já rychle zvednu hlavu ke vchodu do sálu. Zayn měl pravdu,celá čtveřice stojí u dveří a rozhlížejí se po něm. Setkám se se smaragdovým pohledem a tentokrát neuhýbám,musím se na něj podívat. Musím.

_________________________________________________
Kratší díl,zase :D-_-
Jinak díky za jméno pro kotě,výběr byl těžký a nerozhodný,protože jste posílaly vážně hodně nápadů,děkujů!^•^
Ale padlo jméno Jasmine,které jsem se rozhodla použít do nové story!^•^ (kterou plánuji až na příští rok) za to mocmoc děkuju!!^•^
Rychle vote ahlavně KOMENTÁŘ  s názorem! :)
Miluju vás♥
Baaaaj
PS: už 50 díl! Wau! ♥

Bad boy  / h.s.Kde žijí příběhy. Začni objevovat