#23

10.8K 474 10
                                    

Křečovitě jsem svírala mobil,zve mě ven. Zase. Zase s ním půjdu vnoci ven. Ale tentokrát to nedopadne tak,jako minule! Převleču se do legín a mikiny přes hlavu s kapucí,do kapes dám mobil a klíče. Seběhnu schody do kuchyně a kdyby se táta náhodou vrátil dřív,než já načmárám mu na kus papíru vzkaz,který následně přichytím magnetem na ledničku. Na nohy tenisky a už zabouchávám a zamykám vchodové dveře. Rázným krokem si to štráduji rovnou ke kostelu,na myšlenky není čas,no..je,ale já je tam radši nechci. Zase tam stojí,opřený o zeď a pokuřuje cigaretu a ano,ZASE je tak kurevsky sexy.Achjo. Odrazí se od zdi a jde pomalu ke mně,propaluje mě tím svám pohledem a já jdu skoro do kolen. Když už stojí předemnou pomalu se žačne naklánět,já mu ale položím ukazováček a prostředníček na rty a bolestně stisknu oči,bojím se jeho reakce. Citím,že teplo které vyzařovalo t jeho těla se zmenšuje,otecřu tedy oči a setkám se s těmi jeho. Vidím v nich bolest,sklopím pohled a zašeptám.

,,Takhle to dál nejde.."

,,Tak se na Horana vyser." také šeptá,ale oči neodvrátí.

,,Ráda bych,ale.." hlas se mi zlomí,nechci ale musím to udělat.

,,Ale..?" nakonec zvednu hlavu k němu,smaragdy,dva velké zelené smaragdy plné bolesti a možná vteku,které čekají odpověď.

,,Nemůžu" řeknu a snažím se odvrátit pohled,tentokrát ale bere mojí tvář do dlaní oběma rukama,ach.

,,Nevěřím ti" zašeptám a zamrkám,pomalu mě začínají pálit oči.

,,Tak to se ti dívím,s žádnou jsem se totiž ještě nescházel v noci,jenom kvůli jejímu machrovi" odfrkne ,,vždycky jsem měl to,na co jsem si ukázal"

,,Změna je život" snažím se o malý úsměv.

,,Ale já nemám rád změny" zasyčí ale mojí tvář nepouští,stojíme u zdi jak dva solné sloupy,super.

,,To jsme dva" chvíli je ticho,Harry ale nemá rád nejspíš i ticho.

,,Já se tě ale jen tak nevzdám" mírně se pousměje a skousne si dolní ret.

,,Vždyť mezi námi nic niní" připomenu,chováme se jak Romeo a Julie,ale bez lásky,tedy nevím jak on..Najednou si mě ale přitáhne k sobě a vášnivě políbí,tohle jsem nečekala a snažím se odtáhnout. On mě ale nechce pustit a naopak upevní stisk,pochvíli se už ani nebráním a polibky mu oplacuji.

,,To si nenalhávej" odtáhne se a mrkne na mě,potom se na patě otáčí a odchází! Teď tam zase stojím sama já a chce se mi brečet,vždyť já ho kurva miluju..

Po příchodu domu zjišťuji že jsem sama i doma a tak se zamknu i v pokoji. Lehám si na postel,tak jak jsem a dívám se do stropu. No Featherová,to jsi to zas posrala! Nadávám si v duchu a vytahuji mobil z kapsy,mám dvě nové sesemesky,jednu od Bet a druhou..od Nialla,to už začínám pomalu brečet. Slzy mi stékají po rozpálené tváři a pomalu tečou až na polštář pod mojí hlavou,ani se nenamáhám si je setřít.Myslela jsem,že něco vyřeším ale místo toho jsem se dotoho víc dostala.

Ráno vstávám už před šestou hodinou ráno a hodlám toho využít. Hned si lezu do vany abych smyla jak pot z vlasů,tak jeho dotyk. S oblečením neváhám a rovnou beru úplé černé jeansy a šedou tenkou úplou mikinu s černým všitým nápise 'GoodGirl!' ,na namalování si dávám záležet jen v linkách,jinak klasika.Táta dorazil až k ránu a ještě dospává,proto se s jablkem v ruce plížím do předsíně. Tam si na sebe dám koženou černou bundu na černé vansky na nohy,s batohem na rameně zabouchávám dveře a vykračuji směrem k Bet,na kterou mám podle včerejší domluvy čekat před barákem,potřebuji s ní mluvit,potřebuji poradit! před domem jsem na čas a zrovna stíhám vycházející Batty,které to ve svých vojenských kalhotách,které zvírazňůjí její štíhlé nohy hrozně sluší,ona na mě ale shlíží spíše utrápeným výrazem,napsala jsem jí totiž,že jde o Harryho. Máme čas a tak to vezmeme přes park,mezitím ji stihnu vylíčit všechno od začátku do konce.

Bad boy  / h.s.Where stories live. Discover now