#2

16.7K 631 3
                                    

Ráno se probudím podvědomě v deset a slastně se protáhnu, potom si uvědomím,jak a v čem jsem usla a pohled do zrcadla mě v tom utvrzuje, no super! Vypadam jak magor, každý vlas na jinou světovou stranu a oblečení zmačkané. Zamířím tedy rovnou do koupelny, kde ze sebe sundám oblečení a vlezu pod krásně teplou vodu.. ách. Ve sprše strávím alespoň hodinu,nakonec spláchnu šampon, který mi už leze do očí a konečně vylezu.

Jenom v ručníku okolo pasu a s turbanem na hlavě se postavím před umyvadlo se zrcadlem a začnu s hygienou. Potom se lehce nalíčím, takže trochu meke-up,řasesenku,lesk a pudr. Vysuším si vlasy fénem, potom je rozčešu a vyžehlím, nakonec opustim koupelnu stále jen v ručníku okolo pasu a zaběhnu do pokoje abych na sebe hodila spodní prádlo, tepláky a vytahané tričko na doma. Uvědomím si až teď, jaký mám hlad a seběhnu schody dolu kde slyším tátovo prozpěvování,že by měl dobrou náladu jako tenkrát..?

Seběhnu tedy schody a spatřím tátu u sporáku jak "vyrábí" palčinky,musím se nad ním pousmát. ,,Jak ses vyspala,Princezno?" osloví mě jemně, asi se bojí mojí ranní výbušnosti.. ,,jo,v pohodě" pousměji se nad bezesnou nocí. Táta mi nandá na talíř rovnou dvě palačinky a podá mi jahodovou marmeládu,bez kterých nemají chybu ,,doufám, že mi pomůžeš s vybalováním, máme toho sice míň,ale pořád to nemůžu zvládnout sám a.."  znám ty jeho monology ,,neboj, počítám s tím, klidně hned po snídani'' přerušim ho s klidem ,,no..dobře, to jsem rád" řekne rozpačitě nad moji ochotou pro nový domov.

Hned co dojím, následuji tátu do obýváku,kde mu pomůžu se skládáním všech skříní (pěkná makačka, uf!) zajdeme i do mého a tátovo pokoje na sestavení všejakého nábytku a nakonec už jenom vyndáme ostatní 'dekoraci' jako polštářky, svíčky, fotky, obrazy na stěny a tak podobně.

Když máme všechno hotovo, svalíme se na gauč a koukáme na přihloupé pořady v TV, je mi tak nějak konečně po dlouhé době dobře, ale na jak dlouho?

__________________________________
další díl! :D
zase docela nudný, ale 'zítra' to začne! :D
půjde se do školy 3:) hahaha (ďábelský smích) :D
takže čtěte! :)
baaaj

Bad boy  / h.s.Where stories live. Discover now