Bölüm 65.

73 4 0
                                    

Hellooğğğ. Nasılsınız? Yine uzun bir aradan sonra yeni bölüm geldi. Umarım seversiniz. Ve şaşırtıcı ama sonraki bölümü de yazmaya başladım. Onu da en kısa sürede paylaşırım umarımm. Bol bol yorum yapmayı unutmayınn. Keyifli okumalarr.

Tatilde geçirdiğimiz her gün, bu tatile ne kadar ihtiyacımız olduğunu daha iyi anlıyordum. Neredeyse bir haftadır buradaydık ve her şey sorunsuz ilerliyordu. Yastıklarla dolu kamelyada uzanırken kucağımda uyuyan Brooke'un minik saçlarıyla oynuyordum. Artık küçük bir tokayla toplanabilecek kıvama gelmişlerdi. Onun büyüyüşüne eşlik etmek o kadar güzeldi ki başımıza gelen tüm kötü şeyleri bile iyi kılıyordu. Derin bir nefes alarak başına bir öpücük kondurdum. Ardından Cameron sular damlayan vücudu ile tam bir Yunan tanrısı gibi sudan çıkarken onu izledim.

Evet hanımlar, bu gördüğünüz benim kocam.

Usul adımlarla bize yaklaşırken ona baktığımı görüp gülümsedi. Eliyle saçlarını karıştırıp fazla sudan kurtulurken güneş gözlüklerimi aşağı indirip onu daha dikkatli süzdüm.

Lanet olsun, muhteşem görünüyordu.

Havlusunu alıp üzerime eğilirken yüzüme sular damlıyordu. "Gördüğün şeyden memnun gibisin, West." diyerek beni öpünce gülümsedim. Sadece onaylayan bir kaç mırıltı çıkarabilmiştim. Beni öperken biraz fazla oyalanınca arkasından gelen Taylor "Hava mı sıcak yoksa Cameron mu? Üstündeki sular buharlaşıyor dostum." diyerek gülünce benden ayrıldı. Brooke başına damlamış olan bir kaç damla sudan rahatsız olmuş gibi kıpırdayınca üzerine örttüğüm ince örtü ile başındaki damlaları aldım. İç çekerek uyumaya devam etti.

Cameron muazzam bir şeyi böldüğü gerekçesiyle Taylor'la güreşmeye başlayınca güldüm ve Joseph'in kum olmamak için zıplaya zıplaya yanıma gelişini seyrettim. Havlusuna güzelce kurulandıktan sonra yanıma uzandı. "Tanrı burayı yaratırken bize acımış olmalı. Cennetin fragmanı gibi." Başımla onu onaylarken gerçekten haklı olduğunu düşünüyordum. "Hadi, Brooke'u bana ver ve denize gir. Bu gün hiç yüzmedin." deyince denize baktım. Güneş batmaya başlamıştı ve harika görünüyordu. Gözlerim Brooke'a ve ardından Joseph'e kayarken "Uyuyalı çok olmadı. Sorun yaratmayacaktır." diye geveliyordum ki Joseph kollarını açtı. "Hadi Sky. Geveleme ve minik kurabiyemin tadını çıkarmam için onu bana ver." Gülerek Brooke'u olabilecek en yavaş şekilde Joseph'e verdim. Ufak bir iç çekerek gözleri aralandı. Joseph ise usul usul sallanarak Brooke'un sırtını sıvazlıyordu ve neyseki küçük kız uykuya devam etti. Joseph'e öpücük atarak teşekkür ederken kum içindeki Cameron ayağa kalktığımı görüp bana doğru koştu. Ne olacağını bildiğim için gülüşümü bastırmaya çalıştım. Tahmin ettiğim gibi Cameron beni kucağına alarak denize koşarken ona sımsıkı sarılmıştım. Sonunda oldukça ısınmış olan vücudum tuzlu su ile buluşunca Cameron'a minnettardım. Çünkü bu şekilde bir zorlama olmadan suya girmem dakikalarımı alacaktı. Gülerken suyun altında bacaklarımı ona dolayıp aramızdaki mesafeyi yok ettim. O da tıpkı benim gibi gülüyordu ve gülerken inanılmaz görünüyordu. Bir elimi yanağına götürüp gülüşünü izledim. Fark ettiği an alt dudağını ısırarak yüzüme baktı. "Ne?" Başımı hafif yana eğip onu öptükten sonra "Seni çok seviyorum Cameron West." diyiverdim. Gülümeseyek beni tekrar öptü ve "Bebeğimiz olsun istiyorum." dedi. Kahkaha atarak onu itince nihayet aramızda ufak bi mesafe olmuştu. "Kes şunu! Zaten küçük ve mükemmel bir bebeğimiz var." dedim hala gülerken. Tuhaf ama Cameron'da hala gülüyordu ve küçük bir çocuk gibi bana bakarken "Evet bebeğimiz mükemmel. Ama sana aşığım ve bir tanecik bebeğimiz olması lüzumsuz geliyor. İkimize bir bak. Genlerimizi çoğaltmak zorundayız. Harika bir sürü bebek yapmamız gerek." dedi. Ona su atarak kaçtım. "Saçmalamayı kesin Bay West. Biz güzel bebek fabrikası değiliz." Şaşkınca bana bakarken "Eğer kazanırsam bir sürü bebek yapacağız, Bayan West." dedi ve dalarak yüzmeye başladı. Üzerimdeki şaşkınlıktan kurtularak ona katılmam uzun sürmemişti.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: May 27, 2022 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Sen, Ben ve Çok Daha FazlasıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin