•17°

206 18 0
                                    


Денят мина неусетно а с това растеше и напрежението у Куки. Опитах се да го успокоя по всички възможни начини, но той все си намираше кусури. Последното нещо, което ми каза преди да изхвърчи от къщата си беше "Немога да отида облечен в тези дрехи". Разбира се за неговото мнение аз нямах глас.

Шест часът наближаваше а от него и следа нямаше. Знаех, че ще дойде тъй като ми обеща, че ще ме вземе със себе си. Започнах да си мисля толкова много варианти като този, че просто се е отказал да отиде. Но бързо мисълта ми изчезна след като през вратата влезна напълно нов Jungkook. Долната ми устна удари пода а клепачите ми уголемиха размера си. Сърцето ми започна да прескача удари. Беше облечен в черен смокинг с червена  вратовръзка. Под трите закопчани копчета на сакото си имаше черна риза, която перфектно очертаваше добре оформените му гърди. Косата му беше добре зализана на едната страна. Затаих дъх и веднага след това се изчервих. Беше толкова елегантно красив. И всичко това беше само мое. Той се приближи към мен и притисна тялото ми към своето.

- Какво ще кажеш?- каза и погледна надолу към тоалета си.

- Ам.. изглеждаш невероятно!- след, което той ме целуна. Сякаш цялото притеснение, което той излъчваше преди вече го няма.

- Трябва да тръгваме ако не искаме да закъснея!- хвана ръката ми и ме издърпа извън рамките на къщата. Започнахме да ходим доста бързо, от което се спънах няколко пъти. След като излезнахме от гората Куки гордо се запъти към една сива добре почистена кола. Когато се приближихме достатъчно видях, че на шофьорското място имаше един добре изглеждащ мъж. Започнах да мигам на парцали, за да осмисля какво се случва. Но Куки бързо разясни нещата, след като ми отвори врата на задната седалка.

- Това е приятелят ми Юнги, за който ти говорех! Може би си се досетил, че и дрехите са ми от него! Сега той ще ни закара до ресторанта! Хайде!- каза ми и постави устните си върху мойте за мигновена целувка. Беше излишно да коментирам ситуацията за това и не казах нищо. Влезнах в колата и веднага видях една малка пълна с радост усмивка.

- Мин Юнги приятно ми е!- представи се той.

- K-kim Taehyung на мен също!- след като се запознахме той се обърна към Куки и проговори.

- Мислех, че половинката ти е момиче! Но добре те разбирам защо си го избрал!- усмихнах се на коментара, който направи. А Чон от своя страна леко го удари по рамото.

Пътувахме в тишина докато колата не спря да се движи и Кук и Юнги не излезнаха от местата си. Това трябваше да означава, че и аз трябва да направя същото. Огледах се и видях  един голям ресторант. Беше обзаведен със скъпи мебели. Всичко беше пипнато и изискано до уснови.

Погледнах към чернокосото си гадже и се приближих до него с усмивка.

- Знам, че ще се справиш! Ти си най-добрия!

- Така е приятел! А сега върви и бъди малко по уверен!- включи се Юнги.

- Благодаря ви! Скоро се връщам!- каза и закрачи към заведението. Надявам се да се върне с добри новини.

Видях, че Юнги се беше облегнал на колата за това направих същото. Постояхме така известно време, но той развали тишината.

- Е, Taehyungie от кога сте заедно?

- Мисля, че все още няма седмица! Не е много, но аз наистина го обичам! Привързах се към него!

- Излишно е да ти казвам, че не искам да бъде наранен, нали?

- Няма да го направя ако това имаш в предвид!

- До колкото виждам си добро момче затова ти вярвам!- аз само кимнах и отново зачакахме Кук.

 

🙋🗑️

The changeWhere stories live. Discover now