•5°

257 19 2
                                    

- Може ли да науча името ти?

- Из-винете?- помислих, че не съм чул правилно.

- Как се казваш?- повтори същото от преди минута по по прост начин и сега се чувствам като идиот.

- Kim Taehyung! А т-твоето е?

- Jeon Jungkook приятно ми е да се запознаем!- каза и протегна голямата си ръка, за да се здрависаме. Приех я. Този контакт ме накара да настръхна и това не остана незабелязано от него тъй като се подсмихна.

- Знам, че не е одачно да го кажа, но искаш ли да влезнем вътре набрал съм чай!- каза ми и повдигна найлоновата торбичка, която държеше.
- Можем да се опознаем! Само ако и ти искаш!- Боже как да не искам? Момчето с кафявите очи, в което се влюбих още първият път, в който го видях ме покани да се опознаем. Нещо нереално се случваше.

- Ами...- наведох глава.
- Да, з-защо не!

Когато влезнахме в така тясното помещение усетих една топла вълна на уют. Огледах се, от дясната страна имаше матрак, на който беше постлан червен чаршаф. Имаше малко нощно шкафче отново направено на ръка, но добре получило се. Отгоре на него имаше малка купчинка дрехи и една доста красива свещ. Беше с червен восък. От лявата страна имаше маса около, която бяха наредени два малки стола. Там стоеше и Куки. Пред него имаше електрически котлон, от който той стопли водата, за да направи чай. Учудих се на модерния уред, защото ако го сравним с всичко останало не  беше по възможностите му. А аз дори и това нямах. Приближих се бавно към масичката и погледнах Куки за разрешение, че мога да седна на стола. Той ме разбра и поклати глава положително.

След няколко минути той плавно остави чашата с горски чай пред мен. Няколко почти невидими пари от топлината на чая погалиха ноздрите ми.

- Това мирише страхотно!- казах аз дори без да се запъвам в думите си.

- И на вкус е същото! Гарантирам ти го!- аз само се усмихнах и отпих от топлата напитка. Най вкусния чай. Убедих се в това.

- К-какво се е случило?- казах аз и несигурно протегнах ръката си към белега на Куки, който се намираше на бузката му. Леко го погалих а той от своя страна затвори очите си. Веднага след това махнах ръката си и зачервих бузки.


💛🤗

The changeWhere stories live. Discover now