•12°

229 19 0
                                    

Приближих се бавно към лицето му скъсявайки сантиметрите помежду ни. С замъгленото си мислене слепих устните ни. Целувката беше нежна без излишни действия. С нея исках да покажа всичко, което чувствам. Исках той да го усети. Почувствах го специално. Това беше моята първа целувка и беше с човека, с който за първи път изпитвам такива чувства. Беше с човека, който исках да бъде. След като се отделихме и върнах разума си разбрах, че това не беше правилно. Не обмислих действията си. Ами ако той не желаеше тази целувка? Аз един вид го принудих да го направи. Мина около минута а той все още мълчеше. Реших че имам спешна нужда да изляза на въздух. Това и направих.

Не исках да се отдалечавам много, затова направих няколко прости крачки до най близкото дърво. Поех си въздух и се опитах да се успокоя. Двете бушуващи в огромен скандал мнения в главата ми скоро щяха да ме доведат до главоболие. Това, че той не се отдръпна и това, че не каза нищо след целувката ме озадачаваше още повече. Хората казват не бягай от проблемите си. Това не беше един от сериозните проблеми в живота ми, но един от най-важните за момента. Исках да поговорим, но нямах точните думи. Изгарях от желание да разбера той какво си мисли в момента.

- Да се разходим?- прекъсна мислите ми като застана до мен. Аз просто кимнах с глава.

Вървяхме в тишина докато той не я развали отново.

- Мислех, че такива неща за теб биха били прибързани! Затова и не го направих по рано!- очите ми уголемиха размера си. Сърцето ми щеше да изкочи. Това означаваше ли, че той изпитва същото?

- К-какво?- не намирах думи, с които да опиша колко се радвам в момента. Отново бях щастлив.

- Харесвам те Kim Taehyung! Ще бъдеш ли моето момче?- бях като омагьосан. Сега вече бях принц. В нашата история, която започна сега...

🥺💜

The changeWhere stories live. Discover now