Ζωή

183 11 6
                                    


[Λιάκος]

Λι: Λέγε! Που είναι η Λίνα!

Ούρλιαξα νευριασμένος και πριν προλάβει ν'αντιδράσει ένας δυνατός θόρυβος από τον 5ο όροφο του γκαράζ μας έκανε να γυρίσουμε όλοι και να κοιτάξουμε έντρομοι και ξαφνιασμένοι προς τα εκεί.

Ένα δευτερόλεπτο αργότερο είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό ενώ το αίμα μας είχε παγώσει από το φόβο καθώς κοιτούσαμε τη Λίνα να προσγειώνεται με κάποιον από κάτω της, πάνω σ'ένα από τ'αυτοκίνητα και να παραμένει εκεί αναίσθητη

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.


Ένα δευτερόλεπτο αργότερο είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό ενώ το αίμα μας είχε παγώσει από το φόβο καθώς κοιτούσαμε τη Λίνα να προσγειώνεται με κάποιον από κάτω της, πάνω σ'ένα από τ'αυτοκίνητα και να παραμένει εκεί αναίσθητη.

Λι: ΛΙΝΑ!!!!

Ούρλιαξα έχοντας γουρλώσει τα μάτια μου καθώς προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς είχε συμβεί κι έτρεξα μαζί με τους άλλους προς το μέρος της. Πριν το καταλάβω είχα σκαρφαλώσει με μια κίνηση πάνω στο καπό του αυτοκινήτου κι είχα βρεθεί δίπλα της, αγνοώντας τα σπασμένα γυαλιά γύρω της.

Λι: Λίνα! Λίνα! Λίνα ξύπνα!

Ούρλιαζα καθώς την ταρακουνούσα για να ξυπνήσει, όμως δε γινόταν τίποτα.

Λι: Πως το διαόλο έγινε αυτό;!

Γρύλισα γυρνώντας για μια στιγμή προς το μέρος της Μαρίας που βρισκόταν πίσω μου, κάτω από το αυτοκίνητο, κι είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό προσπαθώντας να ανεβεί κι εκείνη στο αυτοκίνητο αλλά ο Μύριος την κρατούσε με τα χίλια ζόρια.

Λι: ΛΕΓΕ!

Μα: ΔΕ ΞΕΡΩ!

Λι: ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΙΣ;! ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗ ΦΕΡΕΙΣ!

Ούρλιαξα ακόμη πιο δυνατά γυρνώντας απειλητικά προς το μέρος της.

Μ: ΛΙΑΚΟ ΗΡΕΜΗΣΕ!

Τον αγνόησα και συνέχισα.

Λι: ΜΙΛΑ!

Μα: ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕ ΞΕΡΩ! Εγώ την άφησα στον 3ο όροφο μαζί με τον Πάνο-

Όλοι: ΤΙ;!

Φώναξαν όλοι γυρνώντας προς το μέρος της έχοντας μείνει με το στόμα ανοιχτό ενώ εγώ έβγαζα καπνούς από τ'αφτιά κι ο Μύριος προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε μόλις ξεστομίσει.

Το Κρυφτό 2: Ένα τελευταίο τραγούδιΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα