Prológus

4K 187 11
                                    

Dübörgött a zene.
A testek izzadtan fonódtak össze. Alkoholmámortól elködösödött tekintetek, félig lehunyt szemek, imbolygó alakok, akik kezüket a magasba dobva próbálták követni a zene ritmusát, amelyet tompán hallottak, mégis elegendő volt ahhoz, hogy ellepje őket az eufórikus érzés.
A london külvárosában lévő szórakozó hely tömve volt emberekkel. Úgy tűnt, mintha szombat este az egész város egyszerre szeretné kiereszteni magából az egész héten felgyülemlett feszültséget.
Aki belépett az aprócska, mégis tágas épületbe, csak örömteli fiatalokat láthatott, akik egymás után gurították le magukba a különféle alkoholtartalmú italokat, nem foglalkozva a mennyiséggel. Boldogan táncoló fiatalok, akik nem törődtek azzal, hogy a mellettük táncoló ismeretlennel valószínűleg soha a büdös életben nem fognak újra találkozni. De emlékezni sem.
Szombat este jóval éjfél után, már senki sem ismerte a másikat. Senki sem emlékezett az iskolában hallott pletykákra, a folyosón fél füllel hallott történetekre. Itt nem voltak szülők, kiabálás, veszekedés.
Csak zene, alkohol, és a jókedv garantált.
A táncparkett közepén senki sem foglalkozott a párral, akik erotikusan összefonódva, egymást tapogatva, és csókolva élvezték a másik társaságát. Miért foglalkoztak volna, ha ilyenból aznap éjjel egy halom volt?
A két fiú helyzete mégis más volt, mint a többié.
Ismerték egymást, de mégsem.
Találkoztak már, de mégis most először.
-Gyere velem, napsugaram-suttogta az alacsonyabbik fülébe, miközben jobb karjával szorosan magához húzta a kis alakot.
Az ártatlan kék szemek tulajdonosa elködösült tekintettel nézett fel az előtte álló alakra.
Maga az ördög állt előtte.
Nemet kellett volna mondjon neki. De, azok az ismerős zölden világító démoni szemek, egyszerűen megbabonázták őt. A szavak nem jöttek ki a torkán, helyett a teste cselekedett. Heves bólógatásba kezdett, mire a démon szélesen elvigyorodott, és két hatalmas tenyere közé fogta az aprócska fiú puha arcát.
-Egy főnyeremény vagy-suttogta az ajakira mielőtt hosszasan megcsókolta volna, majd elvesztek a táncoló testek között.
  Louis Tomlinson átadta magát az ördögnek...

Hellóka kedves idetévedő!
Ha kíváncsi vagy a folytatásra, kérlek jelezd valamilyen formában❤️

Electric Love-(Larry Stylinson mpreg.) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now