✿29✿

95 11 0
                                    

Jimin následující noci vždycky utíkal k Taemu. Byl na sebe patřičně hrdý, že se zvládl vykrást z domu bez toho, aby někoho vzbudil a zároveň se dokázal i šikovně vrátit. Jeho spánek byl hned lepší, když před usnutím cítil, jak se k němu mladší muž tiskne, objímá ho a vkládá mu polibky do vlasů.
 
Akorát se mu hůř vstávalo. Odejít od Taeho se mu totiž líbilo o moc méně, než to, že s ním mohl nocovat. A tak Taemu řekl, že za ním znovu přijde, jenom pokud bude vstávat s ním. A jelikož Tae chtěl, aby za ním Jimin v noci chodil, tak tedy jeho přání splnil. Vlastně to pro něj nebyl až takový problém, jelikož se stejně sám musel dostat zpátky do domu své babičky. Ta byla sice zvyklá, že Tae tu a tam spal na seníku, i tak by jí mohlo být podezřelé, že tam tráví každou noc. Zvlášť, když dobře věděla o Taeho situaci
 
To byl vlastně důvod, proč u ní bydlel. Dřív žil v dalekém městě, kam se jeho matka přivdala. Potom, co ho jeho otec našel, jak se velmi vášnivě ústy věnuje synovi jejich sousedů, chtěl se za každou cenu vyhnout jakémukoliv pošpinění jména jejich rodiny. Sousedovic chlapce od té doby neviděl a Taehyunga za tenhle románek tehdy čekala spousta ostrých hádek s oběma rodiči, při které musel slíbit, že už nikdy nic takového neudělá. Tenhle slib ale porušil, když mu našli vhodné děvče k sňatku a jemu se místo ní zalíbil její bratr. Když i na tento tajný vztah jeho rodiče přišli, byli zklamaní a rozzuření. Nevěřili jeho dalším slibům, ale už nechtěli, aby si vzal to nešťastné děvče. Místo toho ho poslali za jeho babičkou do vesnice, ze které pocházela jeho máma. Věřili, že ho tvrdá práce v babiččině hospodářství uklidní a pokud možno zbaví těchto úletů.
 
Byla to čtvrtá noc, co se spolu s Jiminem sešli, aby ji spolu strávili a Tae musel uznat, že se plán jeho rodičů opravdu hodně vydařil. Hlavně tedy v jeho prospěch. On i Jimin byli takhle spokojení. A tak Tae radši ani nechtěl zmiňovat, čeho si dnes ve vsi všimnul.
 
Jimin si ale hned všiml, že Taeho něco tíží. Byl zamlklý a schovával hlavu k jeho rameni. A to dělal jen, když ho něco trápilo, nebo když byl smutný. 
 
„Tae? Jsi v pohodě?" zeptal se nakonec. Taehyung sebou trošku trhl, protože nečekal, že si toho Jimin všimne tak brzy. I když mu nic nechtěl říkat, vlastně ho potěšilo, že si Jimin všiml.
 
„Nevím," odpověděl stroze Taehyung. Nechtěl ten strach sdílet, protože by to nejspíš Jimina také nepotěšilo. Ale Jimin měl na jeho mlčení jiný názor. V jeho objetí se otočil čelem k němu a přiměl ho, aby se mu podíval do očí.
 
„Jestli tě něco trápí, víš, že mi to můžeš říct, viď?" Jimin Taeho pohladil po tváři a dal mu lehký polibek na rty. Tae přikývl a maličko se zamrvil. Zadíval se Jiminovi do očí a v hlavě si zabručel, že by to přece jenom měl Jimin vědět. Nakonec si povzdechl a začal mluvit.
 
„Dobře. Možná, že se mi to jen zdá, ale… myslím, že lidé začínají něco tušit. O nás dvou. Když jsme spolu dnes šli po návsi, moje babička se na nás dívala tak… pohoršeně. A nejen ona. I někteří jiní se dívali zvláštně. Co když si všimla, že nejsem doma, šla se podívat na seník a viděla nás?" sdělil Tae své obavy a promnul si kořen nosu. Nechtěl radši ani přemýšlet nad tím, co by se stalo, kdyby se o nich ves dozvěděla. Ovšem ani to, že by mohla jeho babička něco tušit, se mu vůbec nezamlouvalo.
 
„Tak to určitě není, TaeTae. A pokud ano, rozhodně najdeme nějaké řešení, ale to určitě můžeme až zítra. Teď pojď spát, je dost pozdě," Jimin se na Taehyunga rozkošně usmál a přitulil se k němu. Tae se pousmál a pevněji svého drahého objal. Jimin měl pravdu. Všechno vyřeší až ráno.
 
~
 
Jin ležel naprosto bdělý na posteli a přemýšlel. Jimin se vykrádal každou poslední noc a on vždy přemýšlel, co je to za úžasnou dívku, že za ní Jimin v noci tajně chodí. Určitě byla z vesnice, ale ve vsi bylo přinejmenším šest dívek, o které by mohl mít Jimin zájem. Byly volné, krásné a ve správném věku. Ale ani s jednou z nich si ho nedokázal představit. 
 
Posadil se a protáhl si záda. Celkově mu to přišlo všechno dost zvláštní. Nikdy Jimina neviděl laškovat s žádnou z nich. Dokonce ho snad ani nikdy neviděl s nějakou dívkou mluvit. Výjimkou byla Dawon, která však nepřicházela v úvahu, protože to by nemusel lézt oknem ven a stačilo by mu jen potají přejít chodbu.
 
Jin by lhal, kdyby řekl, že ho nenapadlo, že Jimin chodil za již vdanou ženou. Ale vždy to nakonec zavrhnul, protože Jimin nebyl typ člověka, který by se zahazoval se zadanou. I když se mu v hlavě ozýval hlásek, který ho přesvědčoval, že lidé umí často velmi překvapit.
 
Jin byl tedy v koncích a s tou nekonečnou zvědavostí nešlo nic udělat. Maličko si povzdechl a zvedl se z vyhřáté postele. Byl strašlivě zvědavý, až nemohl spát a tak se chtěl maličko podívat v Jiminových věcech, jestli nenajde nějakou nápovědu. I když se to jemu samotnému dost příčilo. Po očku zkontroloval Wooyounga, jestli nadále spí a pak začal hledat. Po pěti minutách však nenašel absolutně nic, co by mu mohlo pomoct. 
 
Sám sobě tiše vynadal, že se tak moc nechal strhnout vlastní zvědavostí a prostě jako dobrý přítel nepočká, až se mu Jimin svěří. Ale potom si všiml něčeho, co zase umlčelo jeho svědomí. Na Jiminově polštáři bylo několik stébel sena. Jin jedno stébelko vzal a zamyšleně se na něj podíval. Kdo všechno má ve vesnici seník?
 
Tímto zavrhl pět ze šesti nezadaných dívek. Ovšem šestou zavrhl hned na to, protože povahově by k Jiminovi rozhodně neseděla. Byl tedy znovu na začátku.
 
Pak ho ale praštilo něco, co by sám nazval jen jako poznání. Jimin se od Hoseokova prvního zmizení dost skamarádil s Taehyungem, jehož babička měla seník. Najednou mu to všechno dávalo smysl.
 
„Nebyl jsem s žádnou dívkou."
„Nemám žádnou holku."
„Jednou ti to řeknu. Ale ne teď. Nebylo by to dobrý."
 
Jin si překryl ústa dlaní, když ho to napadlo, aby nevydal hlasitější zvuk a nevzbudil Wooyounga. Jimin se tehdy určitě s někým líbal. Určitě s někým byl. Ve vlasech měl seno a jeho tváře byly trochu rudé.
 
To by znamenalo, že Jimin teď právě byl na seníku Taehyungovy babičky právě s Taem. Jin se zvednul. ‚Asi jsem se zbláznil, ale musím si být jistý,‘ zabrblal si v duchu.
 
Seokjin tedy otevřel okno a stejně jako Jimin z něj opatrně vyskočil. Musel se přesvědčit, že ho neklamaly vlastní myšlenky a sám si jen nevsugeroval nějaké nesmysly. Nespokojeně si zabručel, když ucítil, že mrholí. Netrvalo to dlouho a lehkým deštěm došel na místo. Srdce mu tlouklo jako splašené a jeho ruce se malinko třásly. Jestli ho tu někdo chytí, budou ho považovat za zloděje a to by opravdu nechtěl. Opatrně otevřel dveře od stodoly a tiše zajásal, když dveře nezavrzaly. Tiše postupoval dál, a když zahlédl žebřík nahoru, začal po něm šplhat. A opravdu se objevil na seníku.
 
Málem z toho žebříku sletěl, když uviděl dva spící chlapce, jak se k sobě ze spaní tulí. Taehyung držel Jimina pevně okolo pasu a Jimin měl hlavu zavrtanou v jeho hrudi. Bylo to velmi důvěrné objetí a z toho bylo Jinovi ihned jasné, že jeho dedukce byla správná.
 
Jin dlouze vydechl. Měl pravdu a nebyl si jistý, jestli se z toho má radovat, nebo přemýšlet, co teď s tou informací dělat. To Taehyung byl ta "dívka" za kterou Jimin chodil. Jeho nateklé rty a noční výlety byly kvůli Taemu. Proto mu to Jimin nechtěl říct. Bál se, že by ho Jin odsoudil a všem to řekl. Sám si ale uvědomil, že to udělat nehodlá. Jimin byl jeho dobrý přítel a jestli byl šťastný, Jin mu v tom nechtěl bránit.
 
Jimin sebou ze spaní trochu škubnul, což Jina vytrhlo z hlubokých myšlenek. Musel zmizet dřív, než se jeden z nich probudí a zjistí, že je tu pozoruje. Plánoval Jiminovi říct, že o tom ví, ale ne teď. Teď chtěl jít zpět domů a v klidu usnout.
 
A tak tiše jako myška lezl dolů ze žebříku. Rozhlédl se po stodole a natahoval uši, jestli náhodou něco nezaslechne. Pro jeho smůlu uslyšel z venku hlas. V panice vylezl zpět nahoru a zalezl za velkou hromadu sena tak, aby ho ten dotyčný neviděl, pokud by se rozhodl vylézt nahoru.
 
„Zatracení neznabozi," uslyšel ze zdola ženský hlas, který nemohl patřit nikomu jinému, než staré paní Kim. Do Seokjina málem udeřila ještě větší panika, když mu došlo, že slyší, jak šplhá po žebříku. Nevěděl, co dělat. Jestli ta stará rašple zjistí, co je mezi Jiminem a Taem, jistě to řekne knězi, panu a paní Jung a nejen jim. Jin si nemyslel, že by to ostatní obyvatelé vesnice pochopili.
 
Taehyungova babička, soudě podle jejích slov, je taky nebrala jako něco normálního, co by mohlo klidně fungovat.
 
Jin uznal. Taky to nebral jako něco úplně normálního, ale dokázal pochopit, že to tak nejspíš chtějí a že se mají opravdu rádi. A pokud tak byl jeden z jeho nejlepších přátel šťastný, tak to Seokjinovi nevadilo. Víc se ho ale jejich situace ani netýkala a nic mu do toho nebylo. To byl nejspíš důvod, proč nechtěl, aby to ostatní zjistili a rozdělili je. A kdo ví, co ještě.
 
A tak jim chtěl nějak pomoct.


-

Ah... zase pozdě. Omlouvám se, že vychází až dnes.
Každopádně, jak asi dopadnou Vmin? Přijde na ně vesnice a potrestají je, nebo se z toho zvládnou nějak vyvlíknout?

Berrivie~

Forbidden Forest |BTS FF|Where stories live. Discover now