14: sevgili(m)le vakit geçireceğim

4.5K 417 206
                                    

yorumlarınızı bekliyorum, iyi okumalar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

yorumlarınızı bekliyorum, iyi okumalar

_

Yoğun bir programa ayak uydurmak çok zordu.

Üst üste girdiğim vizeler ve uygulama sınavını atlattığım gün ilk yaptığım şey yurda geri dönüp sıcak bir duş almak olmuştu. Sınav sonuçlarının nasıl geleceğini merak etsem de sınavları yeni atlatmışken onları düşünmeyi sonraya bırakmış ve özgür olmanın tadını çıkarmaya karar vermiştim. Bir haftadır ders çalışmaktan kendime de vakit ayıramamıştım ve şimdi bir buçuk haftalık kısıtlamanın kalkmasıyla eskiye rahatlıkla dönebilirdim.

Yatağımda uzanmış bir halde kızlarla konuşurken akşama bara gitme planı oluşturmaya çalışıyorduk. Seulgi, Taeyong'un gelmesini istese de Ryujin ile Sana ile bir olmuş ve Taeyong'un gelmesini istemediğimizi söylemiştik. Taeyong'un bana ya da diğer kızlara bir zararı yoktu, onu seviyorduk ama uzun zamandan sonra dördümüz dışarı çıkacaktık ve yanımızda başkalarının olmasını istemiyorduk.

Seulgi en sonunda ısrar etmeyi bıraktığında ben de telefonu kapatarak yanıma bıraktım. Yakın zamanda Kihyun ile de bir buluşma hazırlamalıydım. Apar topar yurda dönmemi sorun etmese de benim içim rahat değildi. Hem bu yüzden hem de onunla vakit geçirmeyi sevdiğim için buluşmak istiyordum.

Uygulama sınavında onun sırası geldiğinde normalde kimsenin dansına dikkat etmezken onunki büyük bir dikkatle izlemiştim ve onun evindeki stüdyoda yaptığı ufak hataları yapmamış, dansı daha da güzelleştirmişti. Sınav bitiminde ise yanıma gelip biraz beni övmüş, ben da onun dansına bayıldığımı söylediğimde mütevazilik yapmıştı.

Tüm bu sınavlar ve Kihyun bir yana, birkaç gündür Yoongi ile de sorunsuz bir hayatımız vardı. Kihyun'un yanından yurda geldiğim gün, beni öptükten sonra bir şey dememişti. Haber verme konusu da bir daha açmamıştı. Ona niye endişelendiğini sormak istesem de Yoongi'nin net bir cevap vermeyeceğini adım kadar iyi biliyordum. Yoongi, ona kendim hakkında sorduğum çoğu soruda net bir cevap vermekten her zaman kaçınmıştı. Yoojin olayında da sözlü olarak sevgilim olmayı kabul etmese de hareketleriyle sevgiliymişiz gibi davranmıştı.

Yoojin'in bir sevgilisi olduğunu ve artık öyle davranmak zorunda olmadığını ona söylemem gerekiyordu. Ama ben bundan hâlâ emin değildim.

Uzandığım yerde doğrularak ne yapacağımı düşünürken açılan kapı ile birlikte kafamı oraya çevirdim.

Yoongi odaya girdiği gibi üzerindeki ceketi çalışma masasının önündeki sandalyeye fırlatmış, elindeki çantayı da dolabın yanına koymuştu. Yüz ifadesinden anladığım kadarıyla keyfi yerinde değildi ve ben çoktan neden bu halde olduğunu merak etmeye başlamıştım.

"Yoongi," diye seslendiğimde bakışlarını bana çevirdi. "Ne oldu? İyi misin?" diye sorduğumda cevap vermeden yatağına ilerledi ve kendini sırt üzeri yatağa bıraktı.

sweet chaos, yoonmin✔Where stories live. Discover now