11: ilgisi hoşuma gitmişti

4.3K 428 281
                                    

txt- drama

-

Bazı şeyler, zihnimi kurcalıyordu ve bana öyle rahatsızlık veriyordu ki, tüm keyfimi kaçırıyordu.

Birkaç gün önce, Yoongi ile aramdaki garip şeyi düşünürken, onunla ilişkimizin bu hale gelmesine sebep olan şeyi neredeyse unuttuğumu fark etmiştim.

Ondan sevgilim olmasını istemiştim. Gerçekten sevgili olmasak bile, öyle davranacaktık. Ne o gün, ne de ertesi gün teklifimi kabul ettiğine dair bir şey dememişti. Kafede kucağına oturtsa bile, onun bir anlık bir şey olduğunu düşünmüştüm.

O teklif, her şeyin başlangıcıydı.

Artık birbirimize kötü bakışlar atmıyor, olabildiğince yakın davranıyorduk. Açık alanda yiyişecek kadar hem de. Fakat asıl mühim olan şey, dışarıdan bizi görenin bizim için ne düşündüğüydü.

Birkaç gün önce kafeteryada tek başıma otururken Yoojin ve arkadaşı yan masama oturmuştu. Sanki yan yana değilmişiz gibi benim hakkımda o kadar rahat konuşmuşlardı ki, onların sohbetine dalacağım sırada, hatırladığım kadarıyla adı Wonyoung olan kız bana seslenmişti. Küstah bir şekilde onlara katılmamı teklif ettiklerinde kötü bir şey söylememek için kendimle büyük bir şavaş vermiştim.

O gün Wonyoung, Yoongi ve benim hakkımda birkaç soru sormuştu. Yoojin ile bahçedeki konuşmamızın üzerinden uzun bir süre geçmiş olsa da hâlâ bana inanıyor gibi değildi ve kendimi ele vermem için öyle sorular sormuşlardı ki, doğrusu amaçları bu olmayabilir, yalnızca bana böyle gelmiş de olabilirdi, köşeye sıkıştığımı hissetmiştim.

Yoojin'in hislerinin bir anda bitmesini beklemiyordum. Hoş, Yoongi ile sevgili olduğumu söylediğimde eşcinsel olduğumu düşündüğü için çekip gitmesiyle hislerinin gerçek olduğunu düşünmesem de tanık olduğum konuşmaları hâlâ bana karşı hislerinin olabileceğini düşündürtmüştü. Ve bu düşüncem, sohbetimizi bitirip vedalaşırken Yoojin'in Wonyoung'u öpmesine kadar sürmüştü.

Onlara şaşkınca bakarken gülümseyerek yanımdan ayrılmışlardı ve benim tek yaptığım da onların ardından bakmak olmuştu. Yoojin'in sevgilisi vardı. Bu benim garip hissetmeme sebep olsa da, onun adına sevinmiştim. Öte yandan, o günden bu güne kadar aklımda dönüp duran bir şey vardı ve bunun tek sebebi Yoojin'in bir sevgilisinin olmasıydı.

Yoongi ile aramdaki şey, Yoojin sayesinde başlamıştı. Eğer Yoongi, Yoojin'in bir sevgilisinin olduğunu öğrenirse pek de başarılı olamadığımız sevgililik oyunumuz ve tensel yakınlaşmalarımız bitebilirdi. Yoongi ile yurt odasında neredeyse sevişecekken de aklımda bu vardı, kafede ona el işi verirken de aklımda bu vardı ve bir türlü aklımdan bunu atamıyordum.

Yoongi'nin Yoojin ve Wonyoung'u öğrendiği takdirde gerçekleşecek iki senaryo vardı ve bunlardan biri, olmasını hiç istemediğim bir şeydi. Aramızdaki şeyi bitirebilir ve bir daha benimle yakınlaşmazdı, nedenini bilmiyordum fakat yine de bunun olmasını istemiyordum, ya da onun artık bir sevgilisinin olmasını umursamaz ve aramızdaki bu garip şey devam ederdi. Seulgi ve Ryujin yüzünden çok kısa bir an, onunla olan yakınlaşmalarımızın bitebileceği düşüncesine üzülme sebebimin Yoongi'den hoşlanıyor olmam olabileceğini düşünmüştüm ama hayır, ondan hoşlanmıyordum. Sadece önceden nefret ettiğim oda arkadaşımla öpüşmek ve bundan daha fazlasını yapmak hoşuma gidiyordu. Hepsi bu kadardı.

Yoongi'ye kafede el işi verdiğim günün ertesi, yurt odasında kitap okurken, daha doğrusu önümde açık olan kitap sayfalarına öylece bakarken de aklımda Yoongi vardı. İçimden bir ses Yoojin olayını söylemem gerektiğini fısıldıyordu. Bunu istesem de aramızdaki şeyin bitebileceği düşüncesi beni rahatsız ettiği için bir türlü onunla konuşmaya cesaret edemiyordum.

sweet chaos, yoonmin✔Where stories live. Discover now