4: yalan söyledim

5.2K 549 448
                                    

red velvet - body talk

bölümü yazarken full bunu dinledim siz de okurken dinleyebilirsiniz

iyi okumalar

_

"Şimdi ne yapıyoruz?"

Jinyoung, bilgisayardaki bitmiş filmi kapatarak dizlerinin üzerinde, hepimizde göz gezdirerek sorduğunda kimseden ses çıkmadığı için konuşmak için ben atıldım.

"Oyun oynayabiliriz. Şişeler boşaldı, doğruluk cesaretlik oynayabiliriz." dediğimde yanımda oturan Yoongi biraz kıpırdandı ve "Çocuk muyuz biz? Başka oyun oynayabiliriz." dedi. Göz devirdim, bu oyunun çocukluk ile bir alakası yoktu. Çocukken sorulan veya yapılan şeyler o kadar basitti ki, fakat biz yetişkindik ve bu oyunu daha eğlenceli bir hale getirebilirdik.

"Çocuk değiliz, işte bu yüzden oynamalıyız zaten. Ortada dönen sorular kime aşıksın, sınıfın en güzeli kim gibi sorular olmayacağı için daha eğlenceli olacak." diye Yoongi'ye karşı çıktığımda Ryujin "Jimin haklı." dedi. Gülümsedim. Doğruluk cesaretlik oyununu bizim grupla oynadığımızda her seferinde çok eğleniyorduk ve bunu Yoongi de biliyordu. Şu an neden oyunbozanlık yaptığını anlayamıyordum.

Film izlerken de küçük koltukta benden kaçmaya çalışmıştı. Bu çabasının nafile olduğunu bile bile, Sana'ya doğru kaymış en sonunda da Sana'nın ona kızmasıyla eski halini almıştı. Benden uzak durmaya çalışsa da film süresinde kısa bir an, kafasını omzuma yaslamıştı. Bozuntuya vermeden öylece filmi izlemeye devam etmiştim fakat birkaç dakikanın ardından yaptığı şeyi fark etmesiyle elektrik çarpmış gibi doğrulmuştu.

"O zaman halka oluşturun da oynayalım." Seulgi'nin sesiyle koltuktan kalkarak geniş alana geçtiğimizde Yoongi benden olabildiğince uzağa oturmuştu. Yurt odamızda, yanımızda arkadaşlarımız varken yeniden onu çekip öpecekmişim gibi benden kaçıyordu ve bu beni oldukça eğlendiriyordu.

"Uç kısmı soruyu sorar, arka kısmı da cevaplar." diyen Ryujin boş şişeyi çevirmeye başladığında şişe uzunca döndü. En sonunda uç kısmı Jaehyung'u, arka tarafı ise Seulgi'yi gösterdi.

"Doğruluk mu cesaretlik mi?"

"Doğrulukla başlayalım."

Jaehyung kısa bir süre düşündü, ardından soracağı şeyi bulmuş olmalı ki konuşmak için dudaklarını araladı. "Taeyong olmasa kiminle sevgili olurdun?" Sorusu üzerine göz devirdim. Oyuna başlamadan önce çocuk değiliz demiştim, değil mi? Anlaşılan bazılarımız öyleydi.

"Jimin ile sevgili olurdum." deyip bana öpücük atmasıyla kıkırdadım. "İlk aşkım sensin Seulgi." diye karşılık verdim ona.

"Jimin olmadığını biliyoruz, doğru cevabı versene." diye aramıza giren Yoongi ile kaşlarım havaya kalktı. Yanaklarını şişirmiş, burnunu kırıştırmıştı. Huysuzdu, ama aynı zamanda şirindi de.

"Tamam tamam. Sanırım sizin bölümden Seungwan ile olurdum, çok güzel çünkü." dedi ve kimse konuşmadan şişeyi yeniden çevirdi. Şişe birkaç turun ardından Jinyoung ve Yoongi'de durduğunda yanımda oturan Ryujin'e yaslandım, yüzümdeki gülümseme ile onları izlemeye başladım.

"Doğruluk mu cesaretlik mi? Senin her şeyini biliyorum zaten, cesaretlik de bence." diyen Jinyoung ile kıkırdadım. Onlar biliyor olabilirdi fakat ben ve kızlar bilmiyordu. Yoongi hakkında bir şeyler öğrenme şansım olduğu için içimden doğruluğu seçmesi için Tanrı'ya dua etmeye başlamışken Yoongi, sanki bu dualarımı duymuş gibi doğruluk dedi.

sweet chaos, yoonmin✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin